Uwolnia sie od Wasa to moze cos z nich bedzie
-
-
CRACOVIA CLJ
Ten Mrozik to nawet strzelił dwie bramki w PP ze Skała, najwyrażniej wysżło mu to na dobre.😀
[quote]#post1550589 Jeśli faktycznie rokują nadzieję i są dobrzy , czemu nie .O Mroziku słyszałem pochwały .
Tylko , jeśli nie odnaleźli się w genialnej taktyce wąsa to ....[/quote]
Moim zdaniem jeden z największym potencjałem w obecnej u-19. Odpalony po 45 min pierwszego meczu.
- Edytowany
u-19 Stawa wyłapuje 3:0 od Escoli
Czas zgolić WąSa, trzeba ratować juniorów
nie wiem jak dla was - nigdy nie uważałem go za dobrego trenera, ale nawet dla mnie ten upadek robi się aż smutny - tym bardziej, że wpływa na klub który kocham
magia Rącznej,
produkcja piłkarzy kwitnie 😂
Wąs to i na piździe urośnie a Juniorom potrzeba trenera.
z tego co czytam to dostarczył obiecującego gracza do rezerw, skąd do pierwszej drużyny jest autostrada.
Robi robotę jak widać ;)
Skandaliczne wyniki zespołu u19!!!
Ten wislacki trener nie radzi sobie z młodzieżą, nie odnajduje się i podejmuje dziwne decyzje.
Przykładowo w każdym meczu na różnych pozycjach występuje Łunkiewicz, który nie mieścił się w podstawowej jedenastce w poprzednim sezonie, i gra w meczach poniżej pewnego poziomu ale wyglada jakby wąs był w nim zakochany.
Dodatkowo większość zawodników występuje na nieodpowiednich dla siebie pozycjach.
A co raz częściej pojawiają się popisowe i impulsywne pewnie zmiany w I połowie…
Jeżeli chcemy mieć zespół na poziomie centralnym w najstarszej kategorii trzeba jak najszybciej zmienić trenera. Z wąsatym nie mamy czego szukać!
Trener do wyrzucenia natychmiast, stracił podobno szatnię! Mało pupilów i jest problem wąsa…
@PasyTT#37301
Dokładnie tak, nie słuchają go bo to nie grupa miękkich faj.
Większość z tych chłopaków rok temu za trenerem Ankowskim szli w ogień będąc umiejętnościami słabsi od wielu drużyn!
- Edytowany
W takim razie koniecznie trzeba ściągnąć Przytułę na asystenta. Trzeba wiedzieć kto nieładnie się wypowiada w szatni.
@Rock#1477
Teraz brudas Roland Garros robi za takiego. Potem przegrywają mecz za meczem bo fałszywość i szpiegostwo rządzi na każdym kroku.
[quote]#post1550695 W takim razie koniecznie trzeba ściągnąć Przytułę na asystenta. Trzeba wiedzieć kto nieładnie się wypowiada w szatni. [/quote]
Per dyktafon 🤣
Czytam i nie wierzę własnym oczom, czyżby mit nawiedzonego Wojciecha upadł po raz kolejny?!
I dlaczego nie jestem tym faktem zdziwiony?!
W tym całym burdelu szkoda tylko chłopaków, którzy pewnie chcieliby mieć normalnego trenera a nie jakiegoś oszołoma.
Celem trenowania drużyn młodzieżowych powinno być prawidłowe piłkarskie wyszkolenie .
Wynik , wynikiem ale ..... to nie jest najważniejsze.
Jeśli co jakiś czas wyszkoli się takich jak Rakoczy , Myszor ....do I drużyny .To będzie super.
Ps.
[i]"Trener stracił szatnie u dzieciaków"[/i] ?
No nie, świat kompletnie zwariował.
To Wojciech koordynator, powinien dzieciaków w trybie natychmiastowym, do pionu postawić ...;)
Ciekawe co za debil wpadł na pomysł ściągnięcia tego szkodnika do klubu ?!
Niejaki Tabisz
@Trapez#1202
Szatnia nie słucha to wstyd trenera, że młodzi ludzie już go rozszyfrowali. To człowiek bez zasad i kręgosłupa moralnego.
Szpieguje i oszukuje…
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)