Gdzie transmisja dla tych "co na morzu"?
-
-
CRACOVIA CLJ
- Edytowany
YT MKS
https://www.youtube.com/watch?v=V16tBxhVveo
Chyba niepotrzebnie gramy dwoma z przodu, brakuje nam zawodnika na środku przed Lusiszem i Kanachem.
Przez to Lech zbiera tam wszystkie piłki. Środkiem ciężko się przebić, pozostają skrzydła.
Lech dużo większa kultura (dojrzałość) gry niż WKS. Na razie 0:0
Brakuje nam odwagi i strzałów zza pola karnego.
lech lepszy jak narazie, my gramy dzidami a oni po ziemi, dojrzałosc gry po stronie lecha, zdecydowanie
Pik schematycznie do bólu, niestety. Musi nauczyć się grać lepiej lewą nogą, Lech wie o tym że Pik musi zejść do prawej żeby spowodować zagrożenie.
- Edytowany
[quote='Sehtan' pid='1320577' dateline='1529074236']
Kiełbasek tylko brakuje do pełni szczęścia :-D
[/quote]
Są w restauracji:) Ps. Nie najgorsze jedzenie mają. Na stadionie powinni być!
Czy mi się wydaje czy My gramy jakimś innym ustawieniem?
[quote='obiektywny92' pid='1320590' dateline='1529080092']
Czy mi się wydaje czy My gramy jakimś innym ustawieniem?
[/quote]
Pisałem to juz po 15 min gry, gramy złym, ulubionym przez gargamela 4-4-2.
Źle to wyglądało i niestety złe przeczucia się potwierdziły. Na szczęście hest rewanż
0:2 w plecy. Druga bramka dla Lecha ładna ale chyba chlopakowi zeszła jak strzelał. W Poznaniu będzie ciężko odrobić...
coz..pograne juz w dzisiajszym meczu, nie wiem czy wy tez ale wydaja mi sie jacys apatyczni wolni ...bez checi
[quote='Sehtan' pid='1320592' dateline='1529080654']
0:2 w plecy. Druga bramka dla Lecha ładna ale chyba chlopakowi zeszła jak strzelał. W Poznaniu będzie ciężko odrobić...
[/quote]
Trzeba liczyć na to, że to jednak piłka juniorska, ale trudno być optymistą.
[quote='KamilloLce' pid='1320586' dateline='1529077895']
Pik schematycznie do bólu, niestety. Musi nauczyć się grać lepiej lewą nogą, Lech wie o tym że Pik musi zejść do prawej żeby spowodować zagrożenie.
[/quote]
W drugiej połowie długowłosy blondynek wybił mu piłkę z głowy na długo.
Pik grał chyba za nazwisko.
Poza tym Kanach z Lusiuszem zbyt wolno, w jednym tempie cały mecz.
Aż sie boje, ze to oni bedą grać w przyszłym sezonie w seniorach
No cóż, i tak gratulacje za awans do finału i dwa przekonywujące zwycięstwa w derbach.
Jeszcze nie wszystko stracone , jest wszak rewanż . Trzeba mecz na spokojnie przeanalizować, wyciągnąć wnioski - może trzeba zmienić ustawienie - taktykę na pewno i do boju . Lech przecież przegrał pierwszy mecz z cwks i to na własnym boisku . Dopóki piłka w grze jak mawiał nieodżałowany pan Kazimierz Górski .
- Edytowany
nie ma się co czarować, widziałem dzisiaj przy ul. Wielickiej najlepszy zespół, przeciwko któremu kopali piłkę nasze Pasiaki.
Czym przewyższali naszych ? Wszystkim, ale najbardziej mi się rzuciło w oczy zgranie zespołu, akcje na klepę. Oni grali piłką, nasi za nią biegali.
Lech ma Akademię, szkoli zawodników, zgrywa ich, my mamy zespół kupiony w ostatnim roku. To po prostu wyszło.
Nie ma jednak złego, co by na dobre nie wyszło. Paru naszych zawodników zobaczyło, że muszą duuuużoooo pracować, by podnieść poziom. Wszystko na oczach Filipiaka ( który nie sprawiał wrażenia załamanego), co ma dobre strony, gdyż nie będzie mówienia, o wzmocnieniu drużyny juniorami.
Ważne jest, byśmy z kolei nie wpadali w popłoch. Mamy naprawdę paru zdolnych zawodników, i absolutnie nie należy ich skreślać po dzisiejszym meczu. Super też, że dojdzie do reformy (połączenia) grup, gdzie nie będzie meczów w których wygrywali nasi po 5:0, czasem bez wysiłku. Młodzi zawodnicy będą mieli prawdziwą rywalizację, takich meczów jak dzisiaj, będzie po prostu więcej, a to będzie PRAWIDŁOWO klasyfikowało ich umiejętności.
Przynajmniej kiełbaska pierwsza klasa. Jeszcze nigdy na jedzeniu przy Wielickiej się nie zawiodłem. ;)
mecz fajny jak na juniorów, bardzo intensywny zwłaszcza w I połowie. Na Kablu dawno nie widziano tyle ludzi:) Fajnie, ze była duża reprezentacja I drużyny.
P.S.
Brazylijczycy wyglądają jak grający dzisiaj chłopcy :D
Dwoch z nich rocznikowo mogloby w dzisiejszym meczu grac. Zdaza ich zglosic przed rewanzem?
[quote='KamilloLce' pid='1320601' dateline='1529084486']
Przynajmniej kiełbaska pierwsza klasa. Jeszcze nigdy na jedzeniu przy Wielickiej się nie zawiodłem. ;)
[/quote]
No ja będę częściej tam zaglądał. Smacznie i cenowo ok.
Wynajął by im Tabisz jakaś miejscówke na stadionie.
Co do meczu to sędziowie też trochę Lechowi pomogli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)