Jesteś kurwa jebanym nieudacznikiem. Znowu się trzeba przez ciebie i twoich koleżków wstydzić. Wypierdalaj razem ze swoimi marcosem, sergiu, damirem, florianem, jr, cornelem czy jakubem j. Jest mi wstyd ze takie scierwo reprezentuje Cracovie
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Koniec....
W.Y.P.I.E.R.D.A.L.AJ jak najdalej.Fortuna szczęśliwy jesteś ???
[quote='rozrabiaka' pid='1510535' dateline='1636318830']
Wystawienie Knapa po kontuzji
Żenująca zmiana Alvareza
Amersfort już chyba myślami w Rosji
Brak skrzydeł
Brak napastnika
Loshaj niech wypie.rdala albański smoluch z Cracovii
[/quote]
Knap przy tej zbieraninie pseudokopaczy, to i tak jest Panem piłkarzem.za ściągnięcie Piszczka, to powinien dostać liścia na ten głupi, pusty łysy łeb.
... no i ch.j no i cześć
Przyłączam się do głosów by w.ypierdalał :)
Koniec.
Wypierre dalaj błaźnie.
Po prostu wydupcaj.
Przez ciebie kolejny sezon, kolejny raz wiślackie szmacisko podnosi się, dzięki wyciągniętej przez ciebie łapie
Choćby Santo miał trenować, Probierz ty już jesteś skończony.
A ten mur za tobą to już tylko oszczany
No i huj.. Byle Trwać w Ekstraklapie... Po weekendzie wyplatka 100 koła i Fajnie jest.. Spier*dalaj
Podejdzewam że tę szmatę murem za probierzem wywiesili kibice psów inaczej jest to niewytłumaczalne kto z kibiców od nas może bronić takiego słabeusza i bufona.
Ile ten kutas niedorobiony mi nerwów naszargał i wstydu narobił przez te przeje bane derby, to ja tylko wiem.
Imbecyl i tak ma na to wyjebane, bo co miesiąc przytula ponad setkę za psi hu.j, a powinien dopłacać do tej swojej roboty.
Michoł to trenerska dópa albo kibol rzeki. Innego wytłumaczenia nie widzę. :@
W. Y. P. I. E. R. D. A. L. A. J
Obszczymury w sumie oddają jeden , powtórzę jeden groźny strzał i pada bramka .Od około 70 minuty wybijają piłkę byle dalej bo nie mają już siły A my , my nie stwarzamy sytuacji .Zamiast pograć po ziemi znowu te wrzutki , po których nie ma kto powalczyć o górne piłki .Taktyczne DNO !
Czy władcy miasta przestępstw dalej murują michalowi mur ??
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Edytowany
Kibice ci postawili mur,
A tyś przez te wszystkie lata, zbudował hoooj, du,p.a i kamieni kupa...
Kończ waść, wstydu oszczędź
W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J NIEUDACZNIKU !!!!!!!!!!!!!!!
Won nieudaczniku
Trenerskie dno..jak można było przegrać z taką sfora bezdomnych wylenialych nurków..
Zieliński wróć !!!
Mierny trener z wielkim ego... coś jak prezes...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)