[quote='sterby' pid='1504841' dateline='1632049564']
Chyba nie paniał. Kujawa to gość, którego nasi zadźgali w tramwaju w Chorzowie.
[/quote]
Faktycznie! Wtedy bylo Cracovia 1:0 pogon, teraz bylo 1:1. ;)
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J nieudaczniku,
wsadź sobie głęboko w dupe twoja zasraną taktykę miliona wrzutek.
Znowu jesteśmy w punkcie wyjścia. Udało się jedynie wydłużyć cykl z 1-2 lat do 5.
Chciałbym by ta porażka oznaczała czyszczenie Cracovii ze szrotu. Najpierw Probierz. Potem Sadiković. Rocha. Balaj. Loshaj.
A będzie jak zawsze. Filipiakowszczyzna przejawia się bowiem stagnacją.
Wymarzony prezent urodzinowy dla pseudo trenera.
Gratulację jest coraz lepiej cyganie :)
powiedzcie ogrodnikowi na meczu ze stalą zeby wypier..da.lał. ja krzyczałem ostanio z E to mnie chcieli zabic brazowe nosy
Piłka uczy pokory, czy jakoś tak
- Edytowany
Jak długo ta ku. rw. a będzie jeszcze trenerem Cracovii?
#murem
I c.h.u.j
kompromitacja i tyle
[b]Probierz: zawodnicy złapali już trochę luzu.[/b]
Przed meczem ze Śląskiem w 2 kolejce haha..
Odkąd skończyłem studia, czyli w ciągu 9 lat przysięgam Wam że przegapiłem maksymalnie 10 meczy Cracovii. Właśnie mi przeszła przez głowe myśl że pod wodzą probierza meczu Cracovii nie obejrze. Do czego ta k***a doprowadziła
To żadne osiągnięcie,ja opuściłem może 10 w ciągu czterdziestu lat,i nic takiego nie przyszło mi do głowy
Probierza samego krew zalewała patrząc na tych nie udacznikow, zapamiętałem 114min gdy Hebo ma idealna sytuację do odania strzału a on nie wiedząc czemu gdzieś podaje piłkę w bok. Parodia, to się w głowie nie mieści ile my mamy szrotu w zespole,
Dzięki za puchar , ale to za długo Cię muszę oglądać
WY- PIER - DA - LAJ
[quote='BoniekKrk1906' pid='1505330' dateline='1632425392']
Probierza samego krew zalewała patrząc na tych nie udacznikow, zapamiętałem 114min gdy Hebo ma idealna sytuację do odania strzału a on nie wiedząc czemu gdzieś podaje piłkę w bok. Parodia, to się w głowie nie mieści ile my mamy szrotu w zespole,
[/quote]
[size=small]Sorki, ale to Probierz firmuje transfery. Niech go krew zalewa ze złości na siebie[/size]
Z kim mamy wygrać, jak nie z takim ŁKS, gdzie zawodnicy mają nie płacone od miesiecy, kontuzja goni kontuzje, łapią ich masowo skurcze, a w drużynie jest kilku 30 latków /m.in.Marciniak -32, Dąbrowski -34, Tosik-34/
Jak widział, że zanosi sie na karne to powinien wpuścić Hrosso, który już nam ratowął dupe swego czasu, a Niemczycki nie pamiętam czy obronił kiedyś jakiegokolwiek karnego.
Nie wykorzystać kolejno aż trzech karnych to też duża sztuka!
[quote='paulo' pid='1505339' dateline='1632426515']
Jak widział, że zanosi sie na karne to powinien wpuścić Hrosso, który już nam ratowął dupe swego czasu,
[/quote]
Napisz nam jak mial to zrobic skoro wykorzystal limit zmian....
[quote='KruszynaKSC' pid='1505343' dateline='1632426979']
[quote='paulo' pid='1505339' dateline='1632426515']
Jak widział, że zanosi sie na karne to powinien wpuścić Hrosso, który już nam ratowął dupe swego czasu,
[/quote]
Napisz nam jak mial to zrobic skoro wykorzystal limit zmian....
[/quote]
Mądry trener powinien zostawić sobie taką zmiane widząc co się dzieje na boisku. Nawet ci komentatorzy przewidywali taki rozwój wypadków.
on ani mądry ani trener, cygan z bytomia, nic więcej
Najgorsze, że nie widać perspektywy na lepsze jutro. Raczej osłabienie drużyny, gdy Pelle odejdzie. Nie widać młodego gracza, który by wkrótce dał jakość, nawet by dał Tabiszowi zarobić. Wyrobnicy.
Obcokrajowcy duże rozczarowanie, jak bardzo często w erze Filipiaka. Ta drużyna nie ma jakości, dodatkowo oni czasem nie mają zaangażowania, ambicji. Nie ma na kim budować przyszłości.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)