Roginic to nie piłkarz. Jego agent pisał do mnie na fejsbuku
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Z dzisiejszej konferencji trenera Probierza:
o meczach z Lechem (0:2) i Lechią (0:3) trener przekazał, że statystycy wyliczyli, że w tych meczach zdobyliśmy mało goli :)
Musieli jakiejś skomplikowanej całki egipskiej do tego użyć ;)
Podsumowanie MP w Cracovii
https://plus.dziennikpolski24.pl/trener-probierz-i-jego-cracovia-status-zwiazku-to-skomplikowane/ar/c2-15774390
Zapytasz go o imię ? A imię jego 104 , tylu ilu sie pozbył i ilu sprowadził .. Wychodzi niezła średnia na rok - prawie 21 ludków .
I każdemu trzeba zapłacić na dzień dobry i pewnie na do widzenia.
Taki to Filipiak jest oszczędny odpowiedzialny za własne, nie państwowe pieniądze.
[quote="Rock" pid='1502488' dateline='1630065801']
[font=Arial Black]I każdemu trzeba zapłacić na dzień dobry i pewnie na do widzenia.
[/font]
Taki to Filipiak jest oszczędny odpowiedzialny za własne, nie państwowe pieniądze.
[/quote]
Stac go ;) ;)
Kto bogatemu zabroni :D Tak BTW lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć.
[quote='zubereg' pid='1502455' dateline='1630057232']
Podsumowanie MP w Cracovii
https://plus.dziennikpolski24.pl/trener-probierz-i-jego-cracovia-status-zwiazku-to-skomplikowane/ar/c2-15774390
[/quote]
Dobry, obiektywny artykuł, podsumowujący sytuację
potwierdzam, warto przeczytać
"To prawda, że Probierz jest impulsywny i dynamiczny, ale znający sytuację przedstawiają inną wersję tej 48-godzinnej dymisji. Piszą tak: Jak Probierz złożył po Warcie dymisję, w ośrodku treningowym czekał na niego Tabisz.
Była mega awantura przy drużynie. Tabisz powiedział mu: - OK, chcesz odejść z klubu, to licz się z odszkodowaniem za zerwanie kontraktu, bo Filipiak nie wyraża zgody. Probierz nie chciał zostać, a musiał - słyszymy".
[b]Przy drużynie[/b]. Patola.
A 5 dni potem: dobra, słuchajcie mnie piłkarzyny bo nadal jestem trenerem :D
Chłopa już nie ma.
tak się buduje atmosferę w klubie
Tak się buduje #mur
Karma to suka, gnoił cygan wszystkich dookoła to dostał pstryczka
I dziwić się, że pod rządami biedaka nic nie osiągamy. Wystarczy nam mały sponsor, który ma pojęcie o piłce i zatrudni profesjonalistów.
[quote='Endriusza' pid='1502588' dateline='1630142180']
Karma to suka, gnoił cygan wszystkich dookoła to dostał pstryczka
[/quote]
Nosił wilk razy kilka - ponieśli i wilka !
Probierz jesteś wielki !!!! 2 zwycięstwa z rzędu, coś niesamowitego :blush:
Jeszcze dojdzie do tego ze bedziemy cygana na zlotym wozie z taboru wozic po krakowie za wyniki ;) ;) ;)
Przed chwilą zagadnąłem Mielcarskiego spotkanego w sklepie na ul.Łokietka.
Jako że wkur..a mnie gdy komentuje nasze mecze, zapytałem czy mógłby coś pozytywnego o Cracovii w L+Extra powiedzieć.
Chłop mnie tak przegadał, że aż go polubiłem :/
Długo gadaliśmy o klubie, o wynikach, a przede wszystkim o Probierzu.
Choćby Filipiak z Tabiszem zmądrzeli, choćbyśmy mieli furę szczęścia i sędziów za sobą, z tym trenerem nie ma szans na prawdziwą drużynę.
Uparty, zawzięty, obrażalski, mściwy, kłótliwy. To wszyscy wiemy, Mielcarski jako jego kolega takich słów wprost nie użył, ale z uśmiechem nie przeczył.
Poruszył kwestię rozmów między nimi (nawet my koledzy mamy z nim ciężko), to jak traktuje piłkarzy, jak na nich się drze, gwiżdże od drugiej minuty, jak traktuje młodych. Zero empatii i szacunku. I wie, że większość zawodników Probierz swoim zachowaniem wqrwia.
Na pytania o Dąbrowskiego kiedyś, o relacje z młodymi tylko się na nich (jego kolegów z boiska) Probierz poobrażał.
Kurwa, już po nas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)