My jesteśmy Cracovia i my niczego nie chcemy...
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='Khalid' pid='1480530' dateline='1616622786']
[quote='sterby' pid='1480528' dateline='1616622680']
[quote='Khalid' pid='1480524' dateline='1616621750']
[quote='octop' pid='1480478' dateline='1616597017']
Dlatego właśnie mam w ***** czy spadniemy czy nie, co za różnica czy będziemy wegetować w 1 lidze czy w ekstraklasie.
[/quote]
choćby dlatego ,że [b]czasem[/b] walniemy
[/quote]
No właśnie - czasem, dla kibica to czasem to zdecydowanie za mało.
[/quote]
Nie o tym pisałem tylko o tym ,że octop woli kopać się z Stalówkami , Elblagami i innymi takimi
[/quote]
Oczywiście lepiej w eklapie, ale jakie to ma znaczenie skoro i tak jesteśmy planktonem w tej lidze i o nic tak na prawdę nie walczymy?
[quote='Jarek44' pid='1480519' dateline='1616617572']
Widocznie wyżej wymienieni trenują z Filipiakiem. :)
[/quote]
łykanie C2H5OH :D
Herr Gärtner, bist du noch hier?
[quote='Diabel' pid='1480548' dateline='1616664658']
[/quote]
teraz już wiem czemu jestes Diablem :D
[quote='Diabel' pid='1480548' dateline='1616664658']
[/quote]
[color=#3c4043][size=x-small][font=Roboto, HelveticaNeue, Arial, sans-serif]Ich bin, sagt der Gärtner... [/font][/size][/color]
Wie bitte? Ich verstehe nicht
Ja ja ..... ja guuuttttt :)
Jaja to sobie robi nadprezes;)
niszt ferstejen, gardener wypierdlingen far away now!!! Co do karier ogrodników, to każdy powinien obejrzeć ten film ku przestrodze przed wszystkimi ogrodnikami wydającymi się kumatymi, a będącymi pospolitymi durniami nie wartymi pięciu groszy. https://www.filmweb.pl/film/Wystarczy+by%C4%87-1979-11827
Ogrodnicy won!!!!
Jeden ogrodnik oszukał cały estabiliszment waszyngtonu mało co nie zostając prezydentem i zrobił to nieświadomie pokazując durnotę oszukanych, a drugi ogrodnik oszukał don felipe z pomagierami, jak najbardziej intencjonalnie, prezentując takie same predyspozycje do funkcji viceprezesotrenera jak inspektor Closeau do złapania Fantomasa. A Kosiński to faktycznie plagiator, kłamca, pozer i fiut złamany, Wystarczy Być jest kalką Kariery Nikodema Dyzmy, co w naszym przypadku budzi dodatkowe skojarzenia.
Jak się cieszę że mam weekend bez ogrodnika.
Dlatego do swojego ogrodu nie wpuszczam żadnego ogrodnika. :)
Jak miło jest bez niego :)Zero tęsknoty.Skutecznie zniechęcił do oglądania meczy Pasów.
Ja tam się nie mogę już doczekać , zwycięstwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kibic Cracovii już tak ma, przesłanek nie ma, ale On chce zwycięstwa...
PS
Ja też cierpię na tę samą chorobę;)
Aż sobie obejrzałem tego Ogrodnika. Film w pytkę, ale nie widzę żadnych podobieństw z naszym Gardenerem (chyba, że robi podchody pod Panią Filipiakową).
Zdecydowanie bliżej mu do kariery Dyzmy.
Gdzie człowiek się nie obejży, wszędzie jakiś Dyzma;)
[quote='hank' pid='1481049' dateline='1616936954']
Ja tam się nie mogę już doczekać , zwycięstwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Jak smakuje zwycięstwo Cracovii ?Już zapomniałem i przestałem czekać bo wiem kto jest trenerem i jaki mamy terminarz...
Wygramy z Lechem, Płockiem, Gornikiem i Warta - chyba, ze juz faktycznie, oddajemy sezon
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)