Covid-19 to pikuś przy wirusie jaki opanował nasz Klub.:(
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='rozrabiaka' pid='1480206' dateline='1616436680']
[quote='morata' pid='1480205' dateline='1616436638']
Jednak zostaje.
[/quote]
:D :D :D
"To jest cirkus!"
Biedak jest jeszcze biedniejszy niż myślałem
Beka z ciebie Janusz
Hahahahaha
[/quote]
Niczym lockdown w kraju:zamykamy, otwieramy, luzujemy, obserwujemy, zamykamy, otwieramy..
Zwalniamy, dymisjujemy się, jednak nie, obserwujemy..
Huj z nimi. Jeżeli tak to ma wyglądać, to dziękuję. Ja jednak nie zostaję.
[quote='kaleb' pid='1480199' dateline='1616433211']
Zgodzę się na każdego trenera, ktory zmotywuje zawodników do zagryzienia towarhzyszy w derbach. To musi być ktoś, kto na widok białej gwiazdy ma podniesione ciśnienie i pianę na ustach.
Ja tak wychowałem mojego syna, że w ostatnim meczu z trampkarzami gts-u sędzia musiał mu zwracać uwagę z powodu nadmiernej ostrości w grze :)
[/quote]
Probierz też miał pianę na ustach i podniesione ciśnienie przed przed derbami i wszyscy wiedzą jak to się skończyło :D
[quote='rozrabiaka' pid='1480198' dateline='1616432901']
Znowu pierdy ? Który to tam niby dobrze poinformowany?
Morata?
[/quote]
Nie jestem dobrze poinformowany wynika bo lysol zostaje. Szkoda czasu Panowie na ten wątek, tam jest taki burdel ze oni sami nie wiedza co będzie jutro, tym bardziej my.
[quote='Ogar2002' pid='1480204' dateline='1616435985']
Widocznie Filipiak nie zdaje sobie sprawę że z ogrodnikiem już nic nie ugramy.
[/quote]
otóż niekoniecznie
Stary Lisek już wie że sam się przechytrzył. Kasa miała się zgadzać przy tym podcieraniu d.u.p.y szkłem, tyle że się w.y.j.e.b.a.ł.o i może jednak się nie zgadzać (c+) , i wtedy jak na polskie warunki to będzie zdecydowanie najlepiej sytuowany klub na zapleczu. Profesjonalna baza, stadion, produkcja narybku, bilboardy = hasła typu "Gramy o najwyższe cele"
Jeśli to wszystko będzie jeszcze przyprawione " Time to say goodbye" na kartoflisku to będzie prawdziwy strzał z plaskacza...
Ogrodnik dalej pryska sad Filipiaka...Owoców z tego nie będzie żadnych.
Kurwa katastrofa... Jak nie dziś, żeby trener miał kilkanaście dni, to już niech buc dogra do końca... Niech ma spadek w CV! Szkoda, że ten pajac w berecie z norek nie kmini, car kurwa z cygarem, że cała piłkarska i kibicowska Polska ma z niego beke. Nam się rykoszetem obrywa.
"Gramy o mistrzostwo- inni trenerzy boją się to powiedzieć a ja nie". Cracovia nie ma stylu?, "Styl to można kupić w kiosku".
"Idziemy w dobrym kierunku, chcemy podtrzymać serię. Ale kontuzje, Covid 19, minus 5 punktów,, indywidualne błędy, itd.
Dobrze weszliśmy w mecz mieliśmy przewagę, ale w 6 minucie dostaliśmy bramkę. Wiemy co mamy poprawić, pracujemy nad tym, widać postęp i złość u zawodników".
HE, He
Ja jestem pewien że z Probierzem się nie utrzymamy
Udało mi się dotrzeć do tajnego wideo z pięterka
U góry: biedak
Na dole od lewej: Tele-tabiś, Ogrodnik i Baldys
[img]https://media.giphy.com/media/y6f2bKbsL2tPi/giphy.gif[/img]
ehhh szkoda, że bez dźwięku... ;-)
[quote='Zbychu' pid='1480226' dateline='1616439744']
ehhh szkoda, że bez dźwięku... ;-)
[/quote]
Dodaj stękanie i sapanie z jakiejś konfy i będziesz miał dźwięk. :D
Jak bardzo wszyscy się myliliśmy krzycząc kiedyś na stadionie w kierunku Probierza " idzie zima drzewa ni ma" , nie dostrzegliśmy wtedy, że ów drewno chodowane jest cały czas na murawie, w efekcie mamy go teraz nad stan.
Widzę, że menadżer wszechczasów jest nieco nieśmiały i potrzebuje jednak lekkiego pchnięcia do przodu, tzw. "push", jak mawiają Francuzi. Skoro więc tak, śpieszę z pomocą: Probierz, spadaj. Won jak najdalej z Krakowa i nigdy więcej się tu nie pokazuj, pajacu jeden!!!!
[quote='leszuła' pid='1480230' dateline='1616442067']
Widzę, że menadżer wszechczasów jest nieco nieśmiały i potrzebuje jednak lekkiego pchnięcia do przodu, tzw. "push", jak mawiają Francuzi. Skoro więc tak, śpieszę z pomocą: Probierz, spadaj. Won jak najdalej z Krakowa i nigdy więcej się tu nie pokazuj, pajacu jeden!!!!
[/quote]
Niech już zostanie w Krakowie, nie bądż taki radykalny. Tyle lat, pewnie się chłop zasiedział. Wieczysta ma kasę i długoplanowy plan więc niech tam idzie. Kwiecien tez dobrze płaci, a będzie komu w twarz napluć w czasie spaceru po Krakowie
- Edytowany
Miał wyjść projekt życia w Cracovii... mieliśmy być czołową drużyną w Ekstraklasie... mieliśmy.grać o puchary... a wyszła z tego sraka :rolleyes:
Nie potrafimy wygrać meczu z takimi "potęgami" jak Podbeskidzie, Warta Poznań czy Stal Mielec (jeszcze nie dawno były to przecież drużyny 1 ligowe)...a widmo spadku z tygodnia na tydzień jest co raz bardziej realne... :sleepy:
My zamiast grać na "0 z tyłu" i na "+ z przodu"... to gramy zupełnie na odwrót. 0 bramek strzelamy i non stop tracimy. A od patrzenia na nasze mecze niestety oczy i zęby aż bolą bo tak walimy głową w mur.
Jeszcze tam jakaś nadzieja się tli, bo ja wiem może Podbeskidzie przegra 8 meczów , albo chociaż Stal...
Posrany ogrodnik co by nawet kaktusa ususzył. Podejrzewam, że te łajzy to przy Rohacku lepiej by grały w piłkę niż przy tym nadtrenerze.
[quote='Kajak' pid='1480239' dateline='1616448531']
Jeszcze tam jakaś nadzieja się tli, bo ja wiem może Podbeskidzie przegra 8 meczów , albo chociaż Stal...
[/quote]
No ba. A niby po co posłaliśmy tam Peskovicza i Kasperczyka ? Filipiak to ma łeb na karku ;)
Liczę, że będzie jak kiedyś z Zielińskim. Dzisiaj Ogrodnik zostaje, a jutro poznamy nowego trenera.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)