[quote='rrr1' pid='1470046' dateline='1612027403']
Jeśli jest jeszcze szansa go zatrzymać to Filipiak powinien go o to poprosić i dać mu podwyżkę. Obecnie nie ma na rynku godnego następcy.
[/quote]
Ty tak serio czy jesteś tabiszem.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Przypominam entuzjastom Michałka, że swego czasu odrzucił Pasy na rzecz innej drużyny....
nie cieszcie się za bardzo,
z tłitera dochodzą głosy, że to kolejna zagrywka ogrodnika
Krótka pamięć widzę, zobaczcie sobie statystyki z poprzednich naszych lat w ekstraklasie od 2004 roku a sezony z Probierzem. Może gra nie była piękna ale wreszcie nie bałem się o utrzymanie.
Tabiszem nie jestem, ale jeśli to wina Tabisza to my jako kibice powinniśmy wywieść go na taczkach.
obym się mylił, ale patrząc na ostatnie kilkanaście lat, będziemy jeszcze tęsknić za trenerem Probierzem.
styl, jaki był, każdy widział.
ale średnie punktowanie, miejsca w tabeli były najwyższe
Żadnego chorążego...
- Edytowany
[quote='october' pid='1470052' dateline='1612027892']
Kończy się pewna era. Mimo wszystko na chłodno podchodzę do tematu. Michał Probierz zrobił w naszym klubie bardzo dobrą robotę. W ciągu 3 pełnych sezonów mistrzowskich dwa razy awansowaliśmy do pucharów (wiem eliminacji) i znacząco podniósł znaczenie Cracovii na lokalnym podwórku i myślę, że europejskim też. Dziękuję Trenerowi za wygrane dwa trofea i pół roku realnej nadziei na wygranie ligi(punkt straty do lidera w zimie ubiegłego roku). Od moich narodzin nie pamiętam też takiej sytuacji, aby znajomi z drugiej strony Błoń byli tacy wystraszeni przed derbami i sezonem (rezultaty przemilczę, nie ma co wracać):D Za kadencji Trenera i Wiceprezesa Probierza powstała CTC w Rącznej i to jest dorobek i wartość długofalowa. Dziękuję też za bycie fair wobec nas w kwestii dymisji. Od pewnego czasu czułem, że nie wykrzesuje Pan z tej drużyny maxa.
Wierzę, że przygotował Pan fundamenty pod Cracovię z którą każdy się liczy.
Co do tematu zastępstwa to nie patrząc jeszcze na żadne sugestie mediów czy bukmacherów to od razu przyszła mi do głowy kandydatura jednego człowieka. Adam Nawałka.
[/quote]
kto, kvrwa???, zadnego psa u nas, niech wy..pierdala
[quote='szlaktornad' pid='1470064' dateline='1612028125']
obym się mylił, ale patrząc na ostatnie kilkanaście lat, będziemy jeszcze tęsknić za trenerem Probierzem.
[/quote]
A jaki właściwie był ten styl???
[/quote]
6 z rzędu przegranych derbów juz nie pamiętasz??
styl?? jaki ku..rwa styl?? dzida do przodu?
Przecierz october to pies,nawet nicka ma na cześć WSRP.
- Edytowany
konfa
https://www.youtube.com/watch?v=w-OkO62QZYs&feature=emb_logo&ab_channel=WartaPozna%C5%84TV
[/quote]
Miejsca były takie a nie inne, ponieważ praktycznie cala liga (może oprócz cwelki, jeżeli chodzi o polskie warunki) jest na poziomie Cracovii, czyli blisko dna. I dlatego miejsca w górnej części tabeli.
Kończy się pewna era. Mimo wszystko na chłodno podchodzę do tematu. Michał Probierz zrobił w naszym klubie bardzo dobrą robotę. W ciągu 3 pełnych sezonów mistrzowskich dwa razy awansowaliśmy do pucharów (wiem eliminacji) i znacząco podniósł znaczenie Cracovii na lokalnym podwórku i myślę, że europejskim też. Dziękuję Trenerowi za wygrane dwa trofea i pół roku realnej nadziei na wygranie ligi(punkt straty do lidera w zimie ubiegłego roku). Od moich narodzin nie pamiętam też takiej sytuacji, aby znajomi z drugiej strony Błoń byli tacy wystraszeni przed derbami i sezonem (rezultaty przemilczę, nie ma co wracać):D Za kadencji Trenera i Wiceprezesa Probierza powstała CTC w Rącznej i to jest dorobek i wartość długofalowa. Dziękuję też za bycie fair wobec nas w kwestii dymisji. Od pewnego czasu czułem, że nie wykrzesuje Pan z tej drużyny maxa.
[/quote]
Dokładnie. Mimo wszystko należy mu się szacunek.
[/quote]
Ja tylko dodam że będzie bardzo żal d.. ściskał jak pójdzie do jakiegoś innego kluby gdzie nie ma Tabisza i zdobędzie z nim mistrzostwo.
Oby odszedł tak szybko jak to możliwe.
To taka trochę korpo sytuacja, jeden faktycznie coś chciał zrobić, ale podszedł do tego bezkrytycznie i uparcie realizował swoją wizję pomimo tego, że widział, że nie końca wszystko działa, drugi bezkrytycznie uwierzył w tę bajkową wizję i dał mu zielone światło, aż zobaczył, że jednak sukces to bardziej złożona sprawa. Jedyna nadzieja to, że obydwaj wyciągną z tego wnioski na przyszłość. Zwłaszcza ten drugi :)
[quote='zejniov' pid='1470067' dateline='1612028222']
Co do tematu zastępstwa to nie patrząc jeszcze na żadne sugestie mediów czy bukmacherów to od razu przyszła mi do głowy kandydatura jednego człowieka. Adam Nawałka.
[/quote]
kto, kvrwa???, zadnego psa u nas, niech wy..pierdala
[/quote]
Nie wiedziałem, że jest spowinowacony z Gts... Jestem młody i pamiętam go z Górnika,Reprezentacji i Lecha Poznań. W takim razie jego kandydatura odpada. Jeszcze raz odpowiadam kulturalnie, że nie śledzę historii sąsiadki i nie znam ich piłkarzy z czasów kiedy się futbolem nie interesowałem.
Mam nadzieje, ze drugi vice tez wypierda..la. Teletubis mie honor jak ogrodik
1. Dzida do przodu. Fatalnie się to oglądało.
Pisząc o stylu, chodziło mi o to, że był fatalny do oglądania.
2. Pamiętam przegrane derby. Pamiętam, że poziom ligi jest fatalny. Zawsze był, jakoś naszą codziennością była walka o 14 miejsce. To się zmieniło.
Osobiście mam taki flashback, 5 najczęściej wspominanych momentów z mojego kibicowania. Ostatni mecz Jacka Zielińskiego. Powinniśmy walczyć o utrzymanie, piłkarze spacerują, mają wywalone jaja na to czy się utrzymamy czy spadniemy.
Rozumiem, że mój głos jest w mniejszości. Ale to jest moja opinia. Boję się, że wrócimy do walki o 14 miejsce. Obym się mylił.
Prawdą jest ze u nas do wymiany nie jest trener tylko zarząd z mentalnością porażki. Przez większość lat Filipiaka i tabisza bronimy się przed spadkiem albo spadamy tak czy tak grając piach.
Fakt jest taki ze za Probierza odnieśliśmy pierwsze sukcesy od dekad i wszyscy krzyczący teraz na niego klaskali uszami po pucharze czy Superpucharze.
Teraz po gorszym okresie juz go zwalniamy ale kto za niego? Zieliński (za którego mozna powiedzieć tez był sukces 4 miejsce w tym pierdolniku co jest u nas na górze to faktycznie sukces) on wie co jest u nas w zarządzie i wątpię żeby drugi raz szedl w to szambo.
Chyba że znów chcecie jakiś wynalazek typu Podoliński ekspert tvp czy innej telewizji hahah a może Jurek Brzęczek?
Ludzie troche szacunku. W tym sezonie leci tylko jeden zespół wiec nie spadniemy a po sukcesach bylo wiadome ze nie będzie cudów chyba ze juz snicie o Lidze Mistrzów i dlatego Wam sie przewróciło w głowach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)