Podziel się tymi tajemniczymi przemyśleniami albo zamilcz.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='jt75' pid='1302709' dateline='1517781263']
Oglądając ostatnie wywiady z Trenerem nie rzuciło Wam się nic w oczy?
[/quote]
Jest w ciąży?
Moze ogolil nogi do wywiadu??
Wydaje mi się że coś go trapi.
- Panie Michale, co się dzieje?
- Nic
- Coś Pana trapi?
- Domyśl się.
Dokladnie Rock...
- Panie Michale, co się dzieje?
- Nic
- Coś Pana trapi?
- Domyśl się.
- Chodzi o doniczkę? Wszytko uschło?
- Jakub obiecał podlewać kiedy będę na obozie "co będziesz brał do samolotu kiedy ja tu jestem, zostaw i nic się nie martw"
Ale [s]gówno[/s] jest na tym forum. Niech ta liga już ruszy....
VelVet to uwazaj zebys sobie butow nie podrudzil...
Trener odstawił kule .
W piątek w przeglądzie sportowym ma pojawić się obszerny wywiad z MP.
Może coś opowie o doniczce na przykładzie Michalika....
No, nowoczesne rolnictwo nie ma to tamto.
Posianie roślinek i zostawienie odyńca aby spulchniał glebę.
A ten Panie ryje po całości grządkę.
I co z tego będzie ?
A pisałem wcześniej co się dzieje i....?
Opamiętanie przyszło dopiero jak "wrzód pękł " ?
Ja bym chciał usłyszeć o kulisach poprzedniego okienka transferowego. Podsumowując, Pan Michał mógł mieć za darmo Budzika który chciał grać dla Cracovii za jakąśtam podwyżkę ale wolał wydać 850 000 euro na Mihalika który nie chciał tu być.
Zostawmy już Budzika w spokoju/choć jestem cały czas jego fanem/- miał wyjątkowo dobrą ofertę od Janusza i z niej nie skorzystał mimo że był też jego pupilkiem.
Cały czas grał na zwłokę odmawiając przedłużenia kontraktu ,nie można dać się szantażować zawodnikowi-trzeba się trochę szanować!
Spoko, 850k ojro i najlepszy zawodnik pasów ostatnich lat... powiedziałbym że drogo nas kosztuje ten szacunek dla trenera. Wygląda jednak na to że potrzebne będą kolejne nakłądy bo ponoć nie wszyscy zawodnicy go szanują.
[quote='Cthulhu' pid='1303122' dateline='1518076215']
Ja bym chciał usłyszeć o kulisach poprzedniego okienka transferowego. Podsumowując, Pan Michał mógł mieć za darmo Budzika [b]który chciał grać dla Cracovii za jakąśtam podwyżkę[/b] ale wolał wydać 850 000 euro na Mihalika który nie chciał tu być.
[/quote]
Tak bardzo chciał tu grać, że jak dostał taki kontrakt jak żądał ( a kilkakrotnie podwyższał swoje wymagania i za każdym razem były spełniane), to spierdolił do Australii.
Każdy by ... do Australii. Marcin grał na czas, taktyka sprawdzona i stosowana w każdym zawodzie. W dodatku u niego zakończona pełnym sukcesem.
Natomiast stawianie sprawy Mihalik lub Budziński jest bez sensu bo oba przypadki nie mają ze sobą nic wspólnego poza kontem z którego idą przelewy z tytułu świadczonej pracy przez zawodników.
Ciekawe ile razy od czasu gdy jest w Cracovii trener miał myśli aby zrezygnować?
[quote='Cthulhu' pid='1303130' dateline='1518078554']
Spoko, 850k ojro i najlepszy zawodnik pasów ostatnich lat... powiedziałbym że drogo nas kosztuje ten szacunek dla trenera. Wygląda jednak na to że potrzebne będą kolejne nakłądy bo ponoć nie wszyscy zawodnicy go szanują.
[/quote]
Trudno, jak zawodnik nie szanuje trenera to niech *******
Może kiedyś wreszcie będzie normalnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)