[quote='Khalid' pid='1285809' dateline='1508565371']
[quote='piotrek67' pid='1285791' dateline='1508532259']
[quote='Andrzejek' pid='1285784' dateline='1508530011']
[..]
[/quote]
U nas i tak by zginął w tym korpo a tak przynajmniej ma swoje piuęć minut.
[/quote]
A idze idze Piotrek. Czyli cieszysz się ,że zamiast skromnego walczącego jak tygrys polskiego chłopaka
Probierz z Januszem wzieli za 800 kilo eurasów nic nie dajacego druzynie Mihalika ,któremu wcześniej (podobnie jak Vestenickiemu) przygladalismy się pół roku i który u nas jednego meczu wartego takiej ceny nie zagrał (zresztą
przyzwoite zagrał może ze dwa na samym poczatku). Ba ptyś ponoć mieszka parę godzin samochodem od Krakowa i se dojeżdża odwalać "pańszczyznę"
Skąd wogóle wiesz ,że w takiej sytuacji jak jesteśmy by nie grał. Probierz dostając w pałe raz za razem spróbował w zasadzie wszystkich zdrowych( a i chorych też) grojków.
[/quote]Nie ciesze się bo najpierw powinien dostać szanse tak jak każdy inny zawodnik pisałem o tym na przykładzie Kanacha. Inna sprawa ze do tańca trzeba dwojga a tutaj jest ewidentny problem .Co do Michalika byłem i jestem jego oredowniliem bo grać w piłkę potrafi a dlaczego tego nie pokazuje u nas to już inny temat.Po pierwsze od tego jest trener aby takiego zawodnika wkomponowac w zespół po drugie nie wiem jak ja bym zareagował mając świadomość że jestem tu tylko po to żeby ktoś dobrze na mnie zarobił.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='leszeczek' pid='1285860' dateline='1508589562']
"Rozwijał talent" 25-cio latka? Raczej bym zadał pytanie: "jak długo utrzyma obecną formę?"
[/quote]
Sądziłem , że jest młodszy , no to dylematem jest faktycznie utrzymanie stanu posiadania .
[quote='hank' pid='1285862' dateline='1508589891']
[quote='leszeczek' pid='1285860' dateline='1508589562']
"Rozwijał talent" 25-cio latka? Raczej bym zadał pytanie: "jak długo utrzyma obecną formę?"
[/quote]
Sądziłem , że jest młodszy , no to dylematem jest faktycznie utrzymanie stanu posiadania .
[/quote]
Dość powszechne jest przekonanie, że gość jest młodszy. Sam się zdziwiłem, jak ktoś otworzył mi oczy.
[quote='ian thorpe' pid='1285813' dateline='1508568908']
obarczanie Probierza winą, ze Kądzior u nas nie gra, jest śmieszne. Druga sprawa, to obarczanie winą klubu, ze kupił Mihalika. Ja nie chcę się znęcać nad niektórymi i wyciągać wpisy w czasie trwających ME. Jaki był nacisk niektórych Forowiczów, by wydać praktycznie każde pieniądze na tego rewelacyjnego zawodnika. Dzisiaj się żongluje tymi dwoma nazwiskami, by coś pokazać, udowodnić. Tylko co ?
Dzisiaj gra u nas Mihalik, i rola trenera jest taka, by stał się jak najbardziej wartościowym zawodnikiem w Pasach. Kądzior gra w Górniku, i jest naszym rywalem. Temat jest zakończony. Za rok może być tak, że Mihalik będzie jednym z najlepszych zawodników w Ekstraklapie, a Kądzior będzie grzał ławę.
Już tyle razy czytałem tutaj opinie o zawodnikach typu szrot, co potem stali się wyróżniającymi zawodnikami, oraz o bardzo dobrych niby kopaczach, których dzisiaj pies z kulawą nogą nie chce.
[/quote]
Jeśli nie wina klubu i trenera jest wykupienie Mihalika to kto podjął taka decyzję sprzątaczka czy może bileter w kasie ...
Co do Kadziora ok prawda że sam tu nie chciał grać u Probierza ale to też świadczy o trenerze znikąd się to nie wzięło wszyscy wiedzą jaki on jest
Grzesiek kolejny raz posmakował grzanie ławy! MP nie zapomniał szmaty ....:(
Gdzie jest ta poprawy gry?
Zacznijmy od poprawy wyników, gra przyjdzie później.
Wiem że wyniki najważniejsze ale dlaczego mam mieć tyle nerwów? Oby nie za późno przyszły te wyniki bo mogę nie dożyć...
kierownik składu papy i drewna
Panie trenerze do szkoły podstawowej, będziesz uczył WFu.
[quote='3lvis' pid='1285919' dateline='1508596242']
[/quote]
ani gry ani wyników!Frajerstwo z 3 ligi !
Brawo panie trenerze. Kolejna strata punktów przez taktykę wybijania na oślep. Żenujący spektakl długich piłek, których nie potrafi nikt sprowadzić na ziemię.
I jeszcze jedno, ciekawa zmiana taktyki na ostatnie minuty po stracie gola. Jednak już nie wrzucamy piłek na broniącą się Sandecje, tylko mozolnie ją rozgrywamy. PRZYPADEK? NIE SĄDZĘ.
[quote='Zibiland' pid='1285973' dateline='1508599493']
[/quote]
ani gry ani wyników!Frajerstwo z 3 ligi !
[/quote]
Użyłeś odpowiedniego słowa. Frajerstwo. Pytanie tylko kto jest frajerem? Jeżeli taki był plan żeby zaatakować w 87 minucie Sandecję grającą w 10 i zupełnie odpuścić tyły to frajerem jest Probierz. Jeżeli natomiast takie polecenie nie padło, frajerami są nasi piłkarze, którzy zamiast wytrwać do końca z korzystnym rezultatem, gromadzą się hurtowo na połowie przeciwnika i zostajemy z tyłu z trzema piłkarzami. Bronimy się przed stratą gola w 87 minucie, mając przewagę liczebną, TRZEMA zawodnikami, nie wiem czyj to był pomysł ale powinien za to zostać wychłostany, kryminał. Mam dość.
Przegrywamy większość pojedynków 1 na 1. Przeciwnik wyprzedza zwykle naszych w walce o piłkę, Co jest z tym przygotowaniem fizycznym - zajechani na treningach jak reprezentacja za Smudy?
Prawdziwy Magik z Pana panie Michałe -udało mi się usnąć dzisiaj podczas meczu Pasów i podobno nic nie straciłem !
Przykro to mówić ale na spadek zasłużyliśmy już w zeszłym sezonie (utrzymało nas Zagłębie).
W tym roku miejsce 16 mamy pewne i żaden trener, piłkarz, itd tego nie zmieni.
"Ryba psuje się od głowy ... co udowodnił miedzy innymi ostatni wywiad pewnego pana profesora/prezesa czy jak go tam zwał"
[/quote]
Naprawdę w to wierzysz???
Zremisować wygrany mecz grając z przewagą zawodnika to albo wielkie frajerstwo albo wielką sztuką.Kto zawalił ,dziewczynki czy burdelmama?
[quote='hank' pid='1286015' dateline='1508601606']
Zremisować wygrany mecz grając z przewagą zawodnika to albo wielkie frajerstwo albo wielką sztuką.Kto zawalił ,dziewczynki czy burdelmama?
[/quote]
Panie Andrzeju - ciepło, ciepło
[quote='Churchill' pid='1286016' dateline='1508601688']
[quote='hank' pid='1286015' dateline='1508601606']
[/quote]
Panie Andrzeju - ciepło, ciepło
[/quote]
A do tego paru alfonsów...;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)