ian thorpe + santo to dwaj wybitni experci od tematu Michała Probierza - życzę wam chłopaki zdrowia, bo temat lada godzina umrze
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Panowie ktoś dał etat temu panu i ktoś tego pana może w każdej chwili pożegnać, trudno oczekiwać że facet który bierze około 100 tyś miesięcznie dobrowolnie zrezygnuje z takiej fuchy a to że nie idzie to jest dla tego kolesia trzeciorzędne!
Jak porownam sobie Pana Probierza, gdy przyszedl do nas i teraz ... to sa to 2 rozne osoby. Wyglada jakby on juz sam nie wierzyl w nic :sleepy:
Poki co zwolnienie Zielinskiego nam sie odbija czkawka. I smiem przypuszczac, ze z Zielinskim na pokladzie tak zle by nie bylo.
Michał Probierz musi odejść
Po dzisiejszym meczu bardzo dziękuję za pana pracę.... ,ale miej człowieku honor i podaj się do dymisji bo od twoich pomysłów {wielu}zęby mnie zaczynają boleć
Niestety dla Probierza kredyt k.u.r.w.a zaufanie się skończył z dzisiejszym meczem.Z tej mąki chleba nie będzie K.U.R.W.A JEGO MAĆ!!!!
Panie MP my nawet nie mamy bramkarza a co dopiero drużyny.
Radość drużyny ze strzelcem bramki??? Jak Pan stworzył tą drużynę??? Co mecz albo dwa zmiana obrony???
Choć przyznaję, rzadko mam takie odczucia, ale dziś Mihalik i Piątek grali przeciwko nam... Tak czy siak, spodziewałem się ciężkiej jesieni, ale takiej masy głupot z Pana strony już nie...Niech Pan zakasa rękawy gdzieś indziej...
Zawodnicy nie mają dynamiki, siły, szybkości techniki i pomysłu na grę.
Wyglądają na zajechanych fizycznie. Czy ktoś analizuje ich możliwości dobierając obciążenie treningowe.
Wystawienie Siplaka to był chyba Pana zakład z kimś o najbardziej głupią rzecz jaką zrobiłem będąc trenerem. Podobnie jak próba zrobienia z Zenjova piłkarza pod Pana skrzydłami. Ambicji Panu nie brakuje ale z czasem działa ona destrukcyjnie bo nie pozwala przyznać się przed samym sobą do popełnianych błędów..a szkoda bo jest ich od groma.
i co teraz ?
Nie martw się Nesta-On wciąż wierzy, potrzeba tylko jednego meczu na przełamanie i kresu splotu niesprzyjających sytuacji, spokojnie....
I ten mecz przyjdzie...ale w 1 lidze...
Dużo jeszcze zostało kombinacji w zestawieniu linii obrony?
Przepraszam pJanku, że bez pytania - ze zbiorów Szuwarka
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22089091_1435979199805044_3595767926616921150_n.jpg?oh=2e68a5934efedb675df0b80011708574&oe=5A830856[/img]
Probierz to nie moja bajka zawsze byłem za Zielińskim i dalej jestem ale dajmy mu szanse do końca roku może drużyna "odpali" a jak nie to w zimie będzie do wyboru długa lista wolnych trenerów.
Trochę mi Probierza szkoda. Mocniejsze treningi i te skur*wysyny, patałachy pozorują grę i grają przeciwko trenerowi. Nie da się być aż tak chu*jowym jak oni. Po prostu się nie da, oni to robią specjalnie.
[quote='sarmata' pid='1281313' dateline='1506366254']
Dużo jeszcze zostało kombinacji w zestawieniu linii obrony?
[/quote]
lepiej go nie prowokuj :D
Tu już nic nie odpali, zmęczenie materiałowe występuje na wszystkich frontach - nawet nie mają gdzie trenować, a siłownia im całkowicie odebrała siły.
Leszeczku byles na treningu? Widziałeś jak pięknie pracują? Skoro nie to nie masz prawa zarzucać trenerowi ze ich zajechał, tym bardziej ze podobno jest coraz lepiej. To nie wina obecnego trenera że Zenov, Deja, Helik, Siplak, Fink, Hernandez, Dytjatjew, Pestka, Sowah przygotowani zostali fatalnie przez Zielińskiego. Ja daje czas trenerowi. Niech ich przygotuje, niech ustawi na boisku po swojemu, niech mu prezes jeszcze ściągnie kilku fajnych grajków. Będzie dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)