Nie masz też pojęcia czy w ogóle dostawał jakiekolwiek ultimatum. Ja oczywiście też nie mam pojęcia.
Ciekawe czy ktoś w klubie ma.
-
-
Petteri Forsell - witamy w Klubie!
[quote='Aston1906' pid='1259490' dateline='1499635836']
Nie masz też pojęcia czy w ogóle dostawał jakiekolwiek ultimatum. Ja oczywiście też nie mam pojęcia.
Ciekawe czy ktoś w klubie ma.
[/quote]
Pytanie czy ma je Forsell...
Napisałem "prawdopodobnie"...
Spoko,wypożyczymy go Miedzi i poczekamy na 12%tkanki tłuszczowej;) Chyba,ze Tabisz miał w czasie urlopu znaleźć wyjście bezgotówkowe. Wokół Błon ani w Lasku Wolskim nie było go widać ... Dzisiaj na Wielickiej może będzie i nasi szpiedzy cos doniosą;)
Jeśli nabrał wagi w Legnicy, to powinien omijać ją szerokim łukiem ;)
[quote='kaleb' pid='1259535' dateline='1499668445']
Jeśli nabrał wagi w Legnicy, to powinien omijać ją szerokim łukiem ;)
[/quote]
A co w takiej Legnicy miał robić po treningu?;)
Biegać z cyganami i sprzedawać dywany ;)
Jestem ciekaw co z naszym "zaginionym w akcji odchudzania"
widziany podobno w resturacji'' wesele'' na rynku .
posmakowaly mu pierogi ruskie
[quote='Nesta' pid='1259891' dateline='1499776716']
widziany podobno w resturacji'' wesele'' na rynku .
posmakowaly mu pierogi ruskie
[/quote]
Nareszcie zdrowo się odżywia. Pierogi ruskie wszak znane są z właściwości odchudzających :D:D:D
bez tzw. omasty niewiele szkodzą na wagę (podobnie jak ziemniaki ;)
Klub kokosa? :D
wszyscy chcemy wiedzieć co z Dąbrowskim, Forsellem.
mam nadzieję, że przedmeczowa konferencja z MP wiele wyjaśni, o ile będzie miał kto spytać o to trenera.
chyba, że dziennikarzom braknie odwagi.
Jak nie zapytają to widocznie Janusz mailem pytania wysyła.
byś się zdziwił :P
Panowie ostatnio zacząłem śledzić twittera Forsella i wynika z niego że jest w krakowie. dodaje też ostatnio zdjęcia i filmy z zegarka do biegania ile spalił i w jakiej jest formie...
Pytanie tylko czy Probierz tez ma tłita ;) no i co na to Boniek?
Cos konkretnego o Panu z watku?? Bo nie widzialem poczatku konferencji?
Nic. Żaden z leśnych dziadków nie zapytał o niego bo po co... jeszcze by akredytację odebrali i nie mieli by jak usciskal dłoni trenerowi o dresiku na koniec sezonu nie wspominając....
Przekaz z Wielickiej dziś był prosty - Forsell nie ma z Cracovią, żadnego kontraktu, jest tylko promesa, z której Cracovia sie wycofała. Sprawa trafi z powództwa Forsella do sadu (podobno tak sie odgrażał jego menager)
Czyli kończy się totalnym konfliktem, no co za niespodzianka :D
PS. Żeby nie było, że atakuję MKS, po prostu stwierdzam fakt ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)