Super mecz brawo a "stempel" przypadkowy
-
-
Kamil Pestka -powodzenia chłopaku w 1 drużynie !
Stempel może i przypadkowy, ale mógł sytuację rozwiązać wcześniej, bez ryzyka. Miał kartkę. Mógł pomyśleć.
Poza tym występ bardzo dobry. Szkoda, że swojego rajdu nie skończył jak swego czasu Kosanović. Moim zdaniem powinien strzelać po bliższym ( ;) ) słupku
[quote]#post1528341 Stempel może i przypadkowy, ale mógł sytuację rozwiązać wcześniej, bez ryzyka. Miał kartkę. Mógł pomyśleć.
Poza tym występ bardzo dobry. Szkoda, że swojego rajdu nie skończył jak swego czasu Kosanović. Moim zdaniem powinien strzelać po bliższym ( ;) ) słupku[/quote]
Mógł także podać , po lewej i prawej miał partnerów .
Ale widocznie czuł się na tyle pewnie , że strzelał .
Brawo Pesti. Super akcja i piekna brama!
Wazne zwyciestwo!
Kamil - dziękuję !
Nie mam pretensji do Kamila o ten stempel, to było przypadkowe i zwłaszcza na tym grzęzawisku mogło się zdarzyć każdemu. Mam pretensje do trenera, już to gdzie indziej pisałem.
Bramka piękna, choć podanie jeszcze piękniejsze. a kartki? Cóż, wpisane w życie obrońcy...
Moim zdaniem , gdyby arbiter prowadził mecz tak jak należy to pierwszy z boiska powinien wylecieć getinger, swoje za uszami miał także i Flis . A pierwsza kartkę Pestki i kartkę dla Siplaka mógł sobie darować . No ale to jest pan Wajda , który sedziował nam w obecnym sezonie cztery mecze i ani jednego dobrze .
Super mecz Kamil, plus za podejscie do kibiców , przybijanie piątek oby tak dalej!
41 dni później
Super mecz - życzę powołania do reprezentacji już w Czerwcu i super kontraktu w mocnej europejskiej lidze
Przebiegłeś po Płocku jak po trawniku... Brawo Kamil.
- Edytowany
.
Pesti King!
Oj będzie nam go bardzo brakowało!
Pieknie sie pozegnal z kibicami w raczej swoim ostatnim meczu na pasiastym stadionie... niech mu sie wiedzie!! Dzieki za wszystko!!!
👏👏👏słowa zbędne.
Super mecz , ale wg mnie powinien jeszcze sezon zostać w Polsce , jednak w ostatnich latach trochę tych kontuzji było ,teraz zaczyna łapać formę , jak zagra cały sezon na poziomie wczorajszym to wtedy ma szanse iść naprawdę do konkretnej ligi a nie jakiejś Grecji Turcji czy Włoch
Też bym chciał żeby został, ale wtedy nic nie zarobimy odejdzie za darmo.
[quote]#post1533915 Super mecz , ale wg mnie powinien jeszcze sezon zostać w Polsce , jednak w ostatnich latach trochę tych kontuzji było ,teraz zaczyna łapać formę , jak zagra cały sezon na poziomie wczorajszym to wtedy ma szanse iść naprawdę do konkretnej ligi a nie jakiejś Grecji Turcji czy Włoch [/quote]
Kontrakt doi czerwca 2023 wiec teraz jest ostatnia okazja żeby na Peistkinie zarobić. Filipiak nie przepuści takiej okazji. Jeszcze jak go gruby Czesław powoła do repry to cena pójdzie w górę.
Kamil I Matej Rodin zostaną wytransferowani po tym sezonie za dobre pieniądze.
Pamiętaj , że kontrakt zawsze można przedłużyć , wszystko zależy od tego jak Kamil się na to zapatruje , mam wrażenie że przyszły sezon może być naprawdę udany , może być zbudowana fajna drużyna która wreszcie o coś powalczy , Wtedy grasz ten sezon , załóżmy że skończymy na miejscach 1-3 i można Kamila sprzedać za kilka Milionów więcej jak zagra cały sezon na solidnym poziomie plus jakieś mecze w reprezentacji , a dla niego może być to też lepszą kartą przetargową w negocjacjach w wysokości kontraktu . Kilka meczów w tym sezonie jednak zagrał słabo , dopiero teraz ta forma poszła w górę , więc dobrze by było żeby to ustabilizował i dopiero wtedy szukał nowych wyzwań . tym bardziej że ma na to czas .
[quote]#post1533922 Pamiętaj , że kontrakt zawsze można przedłużyć , wszystko zależy od tego jak Kamil się na to zapatruje , mam wrażenie że przyszły sezon może być naprawdę udany , może być zbudowana fajna drużyna która wreszcie o coś powalczy , Wtedy grasz ten sezon , załóżmy że skończymy na miejscach 1-3 i można Kamila sprzedać za kilka Milionów więcej jak zagra cały sezon na solidnym poziomie plus jakieś mecze w reprezentacji , a dla niego może być to też lepszą kartą przetargową w negocjacjach w wysokości kontraktu . Kilka meczów w tym sezonie jednak zagrał słabo , dopiero teraz ta forma poszła w górę , więc dobrze by było żeby to ustabilizował i dopiero wtedy szukał nowych wyzwań . tym bardziej że ma na to czas .[/quote]
Kamil już nie przedłuży kontraktu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)