Nie od razu Kraków zbudowano , przed Kamilem jeszcze daleka droga ..Ale jak Kamil będzie uczciwie pracował i tą codzienną pracą wesprze talent a ten ma i to duży wtedy będziemy mieć grajka prze duże G .
-
-
Kamil Pestka -powodzenia chłopaku w 1 drużynie !
11 dni później
Pestki na stronie głównej nie ma w kadrze I drużyny. Czyżby niezgłoszony do gry?
Po podpisaniu 3-letniego kontraktu pewnie go na trybuny nie odeślą. Albo go dopiszą albo wypożyczenie.
Ja dziś popołudniu widziałem w kadrze Pestke. Wybrał nr 2.
Swoją drogą żenada ze nie podają numerów do wiadomości. Dużym zaskoczeniem była dyszka dla Zenka
Całkiem niezły mecz! Brawa za waleczność.
Dziś było o wiele lepiej, anizeli za zielińskiego. Będą z ciebie ludzie.
To jest pies?
[quote='rozrabiaka' pid='1261498' dateline='1500142422']
To jest pies?
[/quote]
To pytanie, też mnie nurtuje..Widziałem w wątku z Piastem, ze kibicuej gts-owi.
Jeżeli to prawda..to..brak słów..
Jak na debiut w Ekstraklasie, to całkiem dobrze.
BRAWO ! Dla mnie najlepszy nasz zawodnik w tym meczu, czego oczekiwać od takiego prawdziwego debiutu w prawdziwej walce o punkty. Ostatni mecz tamtych rozgrywek, to był sparing.
Walczył, podawał, czasem rzucał fajne piłki do ataku, gdy trzeba było przeciąć niebezpieczną kontrę, dogonił zawodnika i prawidłowo go sponiewierał za co otrzymał żółtko, ale musiał to zrobić.
BRAWO, BRAWO, BRAWO !!! Jak napisałem w innym wątku, zapomniałem o Jaroszyńskim po jego występie.
Muszę przyznać, że jak widziałem go pierwszy raz w ostatnim meczu za Zielińskiego, to nie byłem przekonany, że coś z niego będzie. Dzisiaj natomiast mecz na plus i zapowiada się ciekawie, zobaczymy jak to się rozwinie.
Mam podobne odczucia co lan. Do wielu rzeczy można się przyczepić, choćby do tego ustawiania się, ale jak na poważny debiut w dorosłej piłce było naprawdę bardzo dobrze. Nie chcę przechwalic, ale czuję że będziemy mieli z niego większą pociechę niż z Jaro.
Nie przesadzajmy. Na kolana nie rzucil. Byl wspolwinny bramki. Ale Jaroszynski nie zagrałby nawet odrobinę lepiej.
Kurwa panowie, po co wrzucać takie rzeczy na temat chłopaka jak nikt tego nie wie .
Co do samej gry to można pochwalić . Obiecujący debiut
Ale co ktoś wrzuca? Ani jedno złe słowo nie padło.W temacie meczowym ktoś napisał,że ma/miał "alergię na żydów"
Brawo mlody!!
Pod koniec meczu super dosrodkowanie a takze za chwile wslizg rozpaczy ktory uratowal nas przed utrata bramki!! Brawo....Caly mecz bardzo poprawnie!
Nienajgorzej. Ale - nie trzeba zagłaskiwać kota na śmierć. Jeszcze kilka błędów było (widać brak ogrania w meczach o stawkę, ale to przyjdzie z czasem)
@gargamel - chłopie Ty nie masz zielonego pojęcia o Cracovii, mimo stażu. Wywołujesz zawodników, którzy mają w dzisiejszym meczu gwiazdami (Kanach czy Vestenicky) a ich nawet w 18 nie ma. Kibic Cracovii zasiada na Kałuży 1, a nie przed TV.
[quote='ian thorpe' pid='1261529' dateline='1500145561']
[b]BRAWO ! Dla mnie najlepszy nasz zawodnik w tym meczu, czego oczekiwać od takiego prawdziwego debiutu w prawdziwej walce o punkty. [/b]Ostatni mecz tamtych rozgrywek, to był sparing.
Walczył, podawał, czasem rzucał fajne piłki do ataku, gdy trzeba było przeciąć niebezpieczną kontrę, dogonił zawodnika i prawidłowo go sponiewierał za co otrzymał żółtko, ale musiał to zrobić.
BRAWO, BRAWO, BRAWO !!! Jak napisałem w innym wątku, zapomniałem o Jaroszyńskim po jego występie.
[/quote]
Dla mnie zdecydowanie najlepszy Zejnov.
Kamil mimo niezłego występu nie ustrzegł się błędów przy bramce dla Piasta, która padła zdecydowanie za szybko Fakt że jest wychowany u nas nie znaczy jednocześnie że jest na boisku najlepszy :).
Ale liczę na to, że szybko przegoni z formą Jaro.....
Churchill dzieki ze mnie uswiadomiles. wyrzucilem wlasnie wszystkie koszulki i szaliki z szafy. Co polecasz Garbarnie? a nie, ich nie ma w TV :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)