[quote='eredin' pid='1253011' dateline='1497984476']
[quote='ian thorpe' pid='1252999' dateline='1497983124']
oj tam, oj tam, zatrudniono murzyna, którego długo ;) obserwowano, którego chciał trener Zieliński, który został zwolniony. Nie ma natomiast, jednego z najlepszych zawodników I ligi, [b]bo wg prezesa "nie wiadomo, czy nowy trener w ogóle go zna, bo tak szczegółowych rozmów nie prowadziliśmy"[/b]
Brzmi to wszystko jak gdyby kręcono film, jak nie powinien funkcjonować zawodowy klub w poważnej piłce.
Gdybym coś takiego wyczytał w informacjach o GTS-ie, to bym miał bekę przez wiele dni, a tak pozostaje mi smutek i obawa na kolejny sezon rozgrywek.
[/quote]
Ian - nie przekręcaj faktów, stać Cię na więcej. Prezes powiedział - że to zawodnik i jego manager poprosili o spotkanie w chwili gdy dowiedzieli się o zmianie trenera - a nie Prezes olał piłkarza bo nie wiec co na to nowy trener.
[/quote]
eredin zarzucasz Ianowi pisanie półprawdy, a sam napisałeś pół prawdy, bo procesor podkreślał, dwukrotnie, choć mu wchodzili w słowo, że chęć porozumienia między trenerem a zawodnikiem (Kądzior) przed podpisaniem kontraktu działała w obie strony.
-
-
Przygotowania do sezonu 2017/2018
Trela na tt: [i]Piotr Janowicz, trener przygotowania fizycznego, sam się zwolnił z pracy w Cracovii. Przyszedł 2 tygodnie temu.[/i]
Potwierdził Probierz wlaśnie na konferencji powitalnej. Dodatkowo Kądzior nie przyjdzie. "Obawia się" :D
[quote='Bucky Nome' pid='1253867' dateline='1498118791']
Trela na tt: [i]Piotr Janowicz, trener przygotowania fizycznego, sam się zwolnił z pracy w Cracovii. Przyszedł 2 tygodnie temu.[/i]
[/quote]
Jankowicz.No i dobrze.
Niezależnie od poziomu szkoleniowego/piłkarskiego dobrze się stało. Zarówno w przypadku Jankowicza jak i Kądziora.
Po prostu nie potrzebujemy ludzi, którzy obawiają się, są niezdecydowani itd.
Plan przygotowań się zmieni, nie będzie sparingów z TBB i Wartą. W sparingu z Sandecja połowę rozegrają juniorzy
I to się nazywa motywowaniem młodych.
Będzie można ocenić umiejętności młodzieży na tle bardziej doświadczonego rywala a przy okazji trener pozna bliżej zawodników i oceni co który z nich potrafi .W świetle informacji o likwidacji zespołu rezerw najlepsi zostaną i będą trenować z pierwszym zespołem , z resztą się pożegnamy .
- Edytowany
To się Jankowicz napracował ;)
[quote='Aston1906' pid='1253907' dateline='1498121367']
Niezależnie od poziomu szkoleniowego/piłkarskiego dobrze się stało. Zarówno w przypadku Jankowicza jak i Kądziora.
Po prostu nie potrzebujemy ludzi, którzy obawiają się, są niezdecydowani itd.
[/quote]
Po 1000 razy to.
To naprawdę czas żeby oddzielić chłopców od mężczyzn.
Ciekawe kto będzie nowym trenerem przygotowania ?
Jakub Podgórski.
- Edytowany
A skąd pewność, że to Kądzior zrezygnował?
Moze było tak, że Probierz przyjechał zobaczył Kądziora i powiedział, że ten u niego nie zagra?
Oczywiście nie jestem jakimś "jasnowidzem" tylko może wyniknięta sytuacja to nie wina Damiana, a część forumowiczów jedzie po nim, jak nie powiem co
Edit. Sytuację z Kądziorem wyjaśnił Probierz. Jeżeli to 100% prawda to się grubo myliłem
- Pracujemy nad transferami, niektóre rozmowy są wycofane, niektóre prowadzimy dalej. Na pewno nie dołączy do nas Damian Kądzior. [b]Zadzwonił do mnie jego ojciec, że Damian ma obawy,[/b] czy sobie poradzi przy nowym trenerze, więc trudno. Ja nie mogę mieć w szatni kogoś, kto na wstępie jest nastawiony negatywnie.
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/klub-cracovia/news-cracovia-michal-probierz-druzyne-czekaja-duze-zmiany,nId,2408689#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
Bo trener Probierz powiedział jasno, a nawet sprawa została rozwinięta na TT - Kądzior nawet nie odbył u nas w klubie rozmowy. Ojciec zadzwonił do Probierza, a Kądzior zwinął manatki i pojechał do Białegostoku.
Wybiera się ktoś na sparing z Sandecją?
[quote='ZinoKSC' pid='1253943' dateline='1498126184']
Wybiera się ktoś na sparing z Sandecją?
[/quote]
Ja się wybierałem, ale brakło już wejściówek. W puli bylo 999 darmowych biletów.
Kurczę, też chciałem się wybrać.. :( Nie będzie transmisji w Internecie?
pewnie bedzie.
a jest gdzieś info o sparingu z Sandecją (data, godzina, miejsce?) bo na oficjalnej nic nie znalazłem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)