Z tym składem w przyszłym roku lecimy!!! Młodzież na dzisiaj i na jutro, to nie jest poziom ekstraklasy.
-
-
Cracovia - Piast 02.06 (piątek) 20h30
Dramatyczny mecz. Za jakie grzechy :(
Pierolony minimalizm,mieć 24 pkt i huj... Byle odpierdolić i być na urlopach. Grupa tępych szmaciarzy ktorzy nawet nie mogą ostatniego meczu dla kibiców zwyciężyć.. Na prawdę przytrafiło nam się tak szczęście ze szok... Leczna od nas jest 2-razy lepsza co pokazał wynik.. Zaslugiwalismy na spadek kurwa... Nie chce tych pseudocip widzieć w przyszłym sezonie... I tego pierdolca od przygotowania fizycznego wyjebac na zbity ryj.
Sparing przy Kałuży był niskiej jakości, zresztą jak ten cały sezon. Cunta tak się nadaje na LO, jak Damian na reprezentanta. Malarczyk tak się nadaje na PO, jak Kanach na SO, zresztą Cracovia dziś tak się nadawała na EK, jak ............ :huh:.
Jedyne co mi się w tym sezonie podobało to obstawianie u buka, chyba już mi się tak nigdy nie pofarci...dzięki Ci Cracovią.
Z przyjemnością odpocznę od tej EK.
To jest dramat!!! My powinniśmy spaść. Kogo my ogrywamy? Panie Zieliński kurwa miał Pan tych zawodników cały rok na treningach i co Pan myślał że Diumy , Cumy to piłkarze ? Sam się Pan zabronił w kozi róg. Jest Pan współ winny tej patologii.
rzeczywiście ten Pestka ma coś w sobie
Prośba: niech ktoś wypisze (jesli można) które to pilkarzyny tak imprezowały ostatnio "świętując" utrzymanie. Albo inaczej: które nie imprezowały, bo chyba tak będzie łatwiej. Z góry dziękuję
[quote='szuwarek' pid='1247577' dateline='1496390951']
- Dostaną szansę ci, którzy grali mniej, ale chcemy zakończyć sezon zwycięstwem i w miarę dobrze pożegnać się z kibicami. Urlopy zaczniemy dopiero w piątek o godzinie 22:30. Oba zespoły są już pewne utrzymania, więc może zagrają na luzie i może to być fajny, ofensywny mecz, ale u nas jest "sprężara" - zapewnia Zieliński.
:huh:
[/quote]
co to jest sprężyna, która nie sprężynuję :huh: :D
Panowie, Wy z tym Pestką tak na poważnie? Chłopak miał związane nogi i błysnął jedynie naprawianiem swoich prostych, głupich błędów. Sam je sprokurował. Dobrze, że zaliczył debiut ale nic w nim nie pokazał.
Ten mecz miał 7311 bohaterów i tyle o nim.
[quote='Merol' pid='1247814' dateline='1496438079']
Panowie, Wy z tym Pestką tak na poważnie? Chłopak miał związane nogi i błysnął jedynie naprawianiem swoich prostych, głupich błędów. Sam je sprokurował. Dobrze, że zaliczył debiut ale nic w nim nie pokazał.
[/quote]
Dokładnie, a jak odzyskał i sektor a i b zgotowały mu oklaski to biedny tak się napalił i uwierzył że jest drugim Bale'm że nie zauważył obrońcy ladacznicy
szkoda tych paru młodych co na koncu musieli robić za chujołapów
iście korporacyjny timing i zręcznośc w delegowaniu, z samej góry na dół, dobrze ze dzieciom sie nie oberwało
[quote='konserwa' pid='1247815' dateline='1496438100']
[/quote]
7311??? Szacun dla tych , którzy byli na meczu, naprawdę......
- Edytowany
Zarezerwujcie im loże w szajnie za dzisiejszy mecz.
- Edytowany
[quote='Kruku' pid='1247824' dateline='1496438967']
[quote='konserwa' pid='1247815' dateline='1496438100']
[/quote]
7311??? Szacun dla tych , którzy byli na meczu, naprawdę......
[/quote]
ja byłem ostatni raz, jak się nic nie zmieni, to będę oglądał tv, odechciało mi się po tym meczu :-( gra, DOPING :(
Prawdziwa katastrofa!
Przewróciłem kubek z "piwem" i 2/3 zawartości się wylało... :(
Nie masz czego żałować, jeszcze słabsze niż mecz.
Pestka? Fajny jest ,tylko to wszystko wyglądało jakby to boisko byłe ze 4 razy dla niego za małe.
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1247806' dateline='1496437308']
rzeczywiście ten Pestka ma coś w sobie
[/quote]
Wg. mnie to "coś" to trochę Dybczaka
Dobre meczycho. W sam raz dla koneserów, dlatego nie dziwie się że mało kto zrozumiał co się działo na boisku. Piast wygrał na farcie w dodatku sędzia im strasznie sprzyjał. Za rok rozjedziemy wszystkich, widzę dobrą rękę trenera. Ważne że w tych trudnych chwilach prezes jest razem z nim. Brawo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)