^^ Po prostu wskazywał piłce drogę do siatki ;)
-
-
(16/17) Pozostałe mecze 36 kolejki
- Edytowany
kto to sędziuje w Gdyni?
a widzę, tatuś przecież to arkowiec więc decyzja nie dziwi :P
Piast 1:0
- Edytowany
Piast 4:0
Oni w odróżnieniu od naszych kuropatw strzelać potrafią. To co zrobił szwejk [nie chodzi mi o spieprzenie setki - to u szwejka normalka, ale o faul na linii naszego pola karnego. Przy innym arbitrzew mogla byc "11] przed chwilą oznacza, ze ktokolwiek, kto przedłuży mu kontrakt jest idiotą. Skończonym
A w Lublinie byłoby pozamiatane, gdyby nie to, że piłka idąca i tak już do bramki odbiła się od kogoś kto stał na spalonym
Tak czuję że zarówno Arka jak i Łęczna wpakują drugą w okolicach 90 minuty (bardziej Łęczna)
Wg mnie w Gdyni sie nie skończy remisem. Ruch juz nie ma totalnie nic do stracenia i bardzo mocno sie otworzył.
- Edytowany
miejmy nadzieję, że Piast się dziś wystrzela ... (tylko to nam pozostało. Wiem czym jest nadzieja :P)
a co do meczu w Gdyni: ciekawe czy siemaszko umie strzelać tylko prawą ręką , czy lewa też. Bo musiał mu drugiego gola prawą ręką nie uzna
ufff.
czyżby niezasłużone utrzymaniqe mialo stać się faktem?
NBie zmienia to jednak faktu, że po zakończeniu sezonu musi dojśc do rewolucji
Karny dla Lubina...
Ja pierdole! Karny zmarnowany.dobija Buksa. Zagłębie 2:1!!!!
ALEZ FART
Lubię Arkę,mam przyjaciół w Gdyni,ale za to co zrobił ten buc siemaszko należy im się spadek.
[quote='rozrabiaka' pid='1245774' dateline='1495907947']
Lubię Arkę,mam przyjaciół w Gdyni,ale za to co zrobił ten buc siemaszko należy im się spadek.
[/quote]
Ale co zrobił?
Nic takiego czego by wcześniej nie zrobiły największe gwiazdy footballu :)
Zdobył gola sprawiającego że Arka wciąż jest w grze i wciąż wszystko od niej zależy. Nabrał sędziego i tyle.
[quote='konserwa' pid='1245779' dateline='1495908093']
[/quote]
Ale co zrobił?
Zdobył gola sprawiającego że Arka wciąż jest w grze i wciąż wszystko od niej zależy. Nabrał sędziego i tyle.
[/quote]
Nabrał sędziego? To był ewident, tak jak powiedział Grzyb. Przecież Musiał konsultował tą sytuację z liniowym. Numer sędziego zadecydował o spadku. Za ten numer to Musiał i jego ekipa powinni zostać zdegradowani. I to na długo.
Takie coś zabija piłkę nożną. A Siemaszko powinien być na polskich stadionach skończony jako piłkarz, na każdym stadionie.
[quote='Blady Niko' pid='1245860' dateline='1495909827']
[quote='konserwa' pid='1245779' dateline='1495908093']
[/quote]
Ale co zrobił?
[/quote]
Nabrał sędziego? To był ewident, tak jak powiedział Grzyb. Przecież Musiał konsultował tą sytuację z liniowym. Numer sędziego zadecydował o spadku. Za ten numer to Musiał i jego ekipa powinni zostać zdegradowani. I to na długo.
Takie coś zabija piłkę nożną. A Siemaszko powinien być na polskich stadionach skończony jako piłkarz, na każdym stadionie.
[/quote]
W takiej formie jak dziś z Lubinie nie zrobią sztycha. I dobrze im tak - Fair Play przede wszystkim
Dwóch sędziów nie widziało tej ręki...kompromitacja!!!
http://www.przegladsportowy.pl/arka-gdynia-ruch-chorzow.-rafal-siemaszko-gol,wideo,787388,1,12684.html
Musiał za swój błąd przepraszał zawodników Ruchu już w przerwie, a po ostatnim gwizdku powiedział "przepraszam" do trenera Krzysztofa Warzychy.
Osobnym tematem pozostaje postawa Siemaszki, którego po pierwszej połowie przed kamerami przepytywał Adam Westfal. 30-letni piłkarz nominowany przez Ekstraklasę SA do miana odkrycia (?!) sezonu najpierw stwierdził, że to, czy była ręka pozostanie jego tajemnicą. Reporter od razu jednak skontrował, że to nie jest żadna tajemnica i wszyscy już widzieli powtórki. Wtedy Siemaszko przyznał, że trochę jest mu wstyd, ale nawet Thierry Henry w podobny sposób wprowadzał na mundial reprezentację Francji.
Niesmak pozostanie na bardzo, bardzo długo, a Zbigniew Boniek dostał kolejny argument, żeby jak najszybciej na polskie boiska wprowadzić powtórki video.
- Edytowany
Musiał już coś odyyyebal przeca w tym sezonie bo go nawet zawiesili i długo nie sędziował na poziomie ekstraklasy... więc już mam nadzieję że nie zobaczę go w ekstraklasie!!!
Choć syf do syfa ciągnie.... także na pewno go zobaczymy.
Niesmak pozostanie pytanie tylko czy Arka po dzisiejszym meczu uważa że system VAR jest niezbędny ;)? Kto jak kto ale Gdynianie "trochę" zyskali na decyzjach sędziów w tym sezonie.
[quote='quentin' pid='1245956' dateline='1495915561']
Niesmak pozostanie pytanie tylko czy Arka po dzisiejszym meczu uważa że system VAR jest niezbędny ;)? Kto jak kto ale Gdynianie "trochę" zyskali na decyzjach sędziów w tym sezonie.
[/quote]
a Ruch stracił chyba najwięcej spośród wszystkich ekip.
Sytuacja trochę podobna z naszego pierwszego spadkowego sezonu.
...choćby przez ślepego Gila przy Kałuży
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)