Śmierdzi mi betonem w złocie....
-
-
(16/17) Pozostałe mecze 32 kolejki
Legia umiała dowieźć 2:0 na wyjeździe od 90 minuty do końca.
I dlatego jest trzecia, a my drudzy (ale od końca)
[quote='tomex' pid='1239431' dateline='1494179926']
Legia umiała dowieźć 2:0 na wyjeździe od 90 minuty do końca.
I dlatego jest trzecia, a my drudzy (ale od końca)
[/quote]
Bo Legia to Legia, a Cracovia to Cracovia :P .
W sumie może sobie tak wyglądać ta grupa mistrzowska na sam koniec jak po tej kolejce ( wolałbym Lecha na liderze, ale jak zostanie tak jak jest tez się nie pogniewam). Grunt żeby betony znowu nie powąchały pucharów.
Fajnie to wyglądało w "Lidze od kuchni" jak gruba świnia krzoska pluł się do technicznego skąd druga żółta dla Cywki jak nie było pierwszej :) :) Pewnie wieprz wpieprzał w końcówce przerwy jakieś resztki z michy co to mu przynieśli z trybun i nie zdążył zobaczyć tej pierwszej :)
[quote='tomecki' pid='1239435' dateline='1494181012']
W sumie może sobie tak wyglądać ta grupa mistrzowska na sam koniec jak po tej kolejce ( wolałbym Lecha na liderze, ale jak zostanie tak jak jest tez się nie pogniewam). Grunt żeby betony znowu nie powąchały pucharów.
[/quote]
Wołałbym żeby to eLka ich nie wąchała :)
Najlepiej jakby jedni i drudzy nie powąchali, ale tak się nie da. Wybieram więc mniejsze zło, dla cwelki brak mistrzostwa to totalna porażka , a eliminacje ligi europy nic pewnie nie znaczą. Dla betonów ładujących od kilku lat miliony i skupujących ( całkiem solidnych grajków) w hurtowych ilościach kolejny brak pucharów to wielki ból, szczególnie biorąc pod uwagę, że jest już w nich ich derbowy rywal Areczka ::)ak to szła ta zeszłoroczna przyśpiewka jak to betony chciały grać w pucharach ? ... :)
Mistrzem będzie Lech, wicemistrzem Jaga, 3 miejsce dla cska..
Oby to "polskie peesże czy Siti" z Gdańska nie weszlo do pucharów.
[quote='KruszynaKSC' pid='1239430' dateline='1494179898']
Śmierdzi mi betonem w złocie....
[/quote]
Mi tam nic nie śmierdzi. Co więcej uważam że jest to ekipa, która jest najsłabsza mentalnie z całej czwórki. Choć wyniki pomiędzy zainteresowanymi stawiają ich zaraz za Warszawą. Lecha mają na wyjeździe, do Warszawy jadą w ostatniej kolejce. Ja tu nie widzę mistrzostwa, co więcej na chwilę obecną obstawiam ich za pucharami.
Słówko do rzutu karnego. Nie było powtórki bo nie tyle został złamany przepis (jak np. wbiegniecie na pole karne przez partnerów) tylko to zatrzymanie i było nie było zamachniecie zakwalifikowano jako niesportowe zachowanie. Żółta i rzut wolny. Wg mnie decyzja z jajami tym razem. Lewy zatrzymuje się ciut wcześniej
- Edytowany
[quote='eredin' pid='1239440' dateline='1494181943']
Wołałbym żeby to eLka ich nie wąchała :)
[/quote]
Mam tak samo jak Ty... ;).
Moje priorytety na końcówkę sezonu:
- Cracovia na 9-10 miejscu
- Polonia zostaje w II lidze.
- cwks poza pucharami
A betony niech odpadną w jakimś Kazachstanie :).
[quote='SaNtO' pid='1239452' dateline='1494187282']
Słówko do rzutu karnego. Nie było powtórki bo nie tyle został złamany przepis (jak np. wbiegniecie na pole karne przez partnerów) tylko to zatrzymanie i było nie było zamachniecie zakwalifikowano jako niesportowe zachowanie. Żółta i rzut wolny. Wg mnie decyzja z jajami tym razem. Lewy zatrzymuje się ciut wcześniej
[/quote]
Lewy?
a nie lewancwelowski?
Lewandowski się nie zatrzymuje. Bardzo zwalnia, ale cały czas jest w ruchu.
Polonia (niestety) gra taki piach, że to będzie cud jak się utrzyma,
[img]https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18341645_708054509376684_6602280744929445770_n.jpg?oh=979972043bd8d85b2e7489bd561f2774&oe=59BB2170[/img]
Strzał z 2-3metrów prost w nadlatującego bramkarza, nieuznany karny. Po ostatniej symulce widać Rado nadal w formię. Internety mają co robić ;) oj gdyby nie wygrana (lub dramatycznie słaby przeciwnik) z ojca opatrzności (po 1 rundzie - jesiennej) zrobiłby się nam człowiek porażka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)