[quote='osama12' pid='1233205' dateline='1491672248']
4:1 w Szczecinie
[/quote]
Ojoj..to chyba faktycznie ostatni mecz Nicińskiego w roli trenera Arki..
-
-
16/17 Pozostałe mecze 28 kolejki
- Edytowany
na dzisiaj ktoś z trójki Łęczna, Arka i my
wiadomo co
i nie wierzę w strażaka z nazwiskiem, zbyt mokra ta robota w Gdyni
[quote='squier strat' pid='1233209' dateline='1491674704']
na dzisiaj ktoś z trójki Łęczna, Arka i my
wiadomo co
i nie wierzę w strażaka z nazwiskiem, zbyt mokra ta robota w Gdyni
[/quote]
ojtam ojtam. Termalika w tym roku 3pkt zdobyła...
dzisiaj dopiszą kolejne trzy :)
5:1
Rzuciłem chwilę okiem na grę ubeckich kolaborantów z Niecieczą i odnoszę dziwne wrażenie, że ta Termalika przeciw nam czy cwks-owi walczy ze wszystkich sił jak o niepodległość a przeciw gts-owi prezentuje dziwną nieudolność i brak ambicji.
[quote='farciarz2' pid='1233229' dateline='1491679801']
Rzuciłem chwilę okiem na grę ubeckich kolaborantów z Niecieczą i odnoszę dziwne wrażenie, że ta Termalika przeciw nam czy cwks-owi walczy ze wszystkich sił jak o niepodległość a przeciw gts-owi prezentuje dziwną nieudolność i brak ambicji.
[/quote]
znaczy nie ogladam ale na livescore pokazuja 2-1 dla Niecieczy ??
Ależ psiarnia ma farta...
farta? To że Nieciecza strzeliła 4 bramki a jest 2:2 to się nie nazywa fart. To się nazywa korupcja
2-3 ...mać
zapłacilim za trzy, to ma być trzy
Jakoś mnie ten wynik nie dziwi
hahaha farciarz2 ma często srogi towar, ale w przypadku Bruku i Betu nie myli się za bardzo, zawsze się wystawią na ruchanie milicyjnym
A przeciwko nam gryzą trawę, albo sędzia myli się na ich korzyść :P
Psy i tak weszłyby do górnej ósemki, a w dolnej zdecydowanie wolę Niecieczę niż Płocka/Koronę.
Więc z punktu widzenia naszych interesów wynik ok.
Piąty raz w tym sezonie gts strzela gola w 90 minucie....JeBaszczyński pewnie się dziś nie zmartwił porażką klubu w którym pracuje.
[quote='Aston1906' pid='1233254' dateline='1491683560']
Psy i tak weszłyby do górnej ósemki, a w dolnej zdecydowanie wolę Niecieczę niż Płocka/Koronę.
Więc z punktu widzenia naszych interesów wynik ok.
[/quote]
a ja zdecydowanie wolę petrowp... czy scyzorowp... od agrowp.... Bardziej nobilitujące są te dwa pierwsze ;)
[size=small]Więc z punktu widzenia naszych interesów wynik wcale nie ok[/size]
Też jakoś dziwnie byłem pewny gdy Nieciecza strzeliła na 2-1, że wynik na końcu będzie brzmiał 2-3. Ubecy potrafili sobie zawsze w Małopolsce podporządkować niemal wszystkie drużyny, które były dla nich dostarczycielami punktów (i nie tylko). Dlatego jestem przeciwny grze takich Nieciecz w ekstraklasie.
Zdecydowanie wole Płock i Kielce niż Nieciecze. Wynik chu##wy bez dwóch zdań.
Czyli rozumiem, że pogodziłeś się już ze spadkiem, skoro wolisz by naszym rywalem była silniejsza drużyna zamiast słabszej?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)