Cieszę się że Panowie na forum studzicie emocje, natomiast martwi mnie gra naszych hokeistów...gdyby nie kara Dziubińskiego i postawa Radzika w 2 tercji o teorii Karvina byśmy prawdopodobnie nie rozmawiali !
W 1 tercji byliśmy zdecydowanie lepsi mieliśmy więcej bramkowych sytuacji w tym dwie sam na sam Drzewka oraz świetną sytuacje Sinagla i Kapicy wpadły 2 bramki jedna miód techniczny i cfaniacki Kalusa oraz przypadkowa ale prawdziwa bramka Drzewka spokojnie mogło być dla nas 3:0 gdyby Drzewko choć jedną setę wykorzystał. Bramka tyszan po ewidentnej karze dla Galanta na Sykorze, ewidentny błąd sędziów !
Tyszanie mieli jedną setę Bepierszcza...
2 tercja spokojna, pod kontrolą do kary Dziubka i show Radzika !!!!! Kara Dziubińskiego ewidentna choć moim zdaniem na 2 min., sędziowie z tą dychą przesadzili. Faul Dziubińskiego głupi i nieodpowiedzialny, tercja neutralna, nic się nie dzieje a on wali o bandę Woźnice bez sensu, ryzykował karę meczu i tak jak Semorad nawet 5 minutowe osłabienie, na szczęście Woźnica gra w masce i ponadto pochylił się ponizej linii bandy, tam nie ma plexi i jak by go Dziubek trafił na kant bandy to nawet maska by mu nie pomogła, prawdopodobny koniec sezonu dla obu graczy.
Po karze Dziubka nastąpił Radzik show....przez nikogo nie prowokowany uderza tyszanina kijem ewidentna dwójka i powoduje że gramy w podwójnym osłabieniu, mimo czasu i interwencji Rohacka, trwa dalej show Radzika, uderza w od tyłu w krocze tyszanina (kolejna dwójka a może nawet 2+2 potencjalnie) i tam zostawia kij, gra bez kija puszcza gola akurat pod porzeczkę, kij mu nie był potrzebny i popycha bramkę w kierunku sędziego, gdyby trafił tą bramką sędziego pewnie kara meczu, nie rozumiem zachowania Radzika, było ono kompletnie nieodpowiedzialne i w konsekwencji show naszego bramkarza tyszanie wyrównali.
Przy 3 bramce też nie rozumiem interwencji Radzika, broni strzał Makrova,rzuca się do przodu, gdzie nie ma krążka do złapania, leży na brzuchu przed bramką i Rzeszutko strzela do pustej bramki !!!!!
Do tego proszę dodać próbę uderzenia Zatki rękawicą oraz w pierwszym meczu uderzenie łapawicą tyszanina ( ewidentna kara która sędziowie puścili) a przecież takie rzeczy robi gracz bdoswiadczony, który za uderzanie rękawicą już miał nauczkę na MŚ w Krakowie...przypomnę zawieszenie na 1 mecz i graliśmy wówczas z jednym bramkarzem !!!!
Oczywiście występom Radzika postanowiłem się uważniej przyjrzeć gdyż Kolega przy oglądaniu w TVP pierwszego meczu zwrócil mi uwagę na dziwne zachowanie Radzika przy drugim golu dla tyszan...kto moze niech spojrzy uważnie ( wiele razy oglądałem stop klatkę ) otóż Radzik chowa sie za tyszanina i wyjeżdza w swoje lewo poza światlo bramki, po prostu zostawił bramkę pustą, strzału na bramkę bezpośrednio nie było bo krążek został podany do Kristka, który strzelił do opuszczonej bramki przez Radzika, w której został Dziubek...
Nie da się wygrać finału bez bramkarza, oczywiście Radzik obronił kilka setek ale to go nie rozgrzesza, z tych nieodpowiedzialnych i nie wytłumaczalnych dla mnie zachowań, które generalnie nas osłabiają a dają szanse tyszanom.
Sorry dużo szczegółów ale jeszcze mnie trzyma i oglądam powtórki, przegraliśmy na własne życzenie dwa wygrane mecze a przeciez jak widać tyszanie są w naszym zasięgu !!!!
-
-
Play - Off 2017 !!! Walczymy o 12-te złoto !!!
Osobnego posta chciałbym poświęcić królowi ubieglorocznego play off, który jak się wydaje abdykował.
Krystian Dziubiński, moim zdaniem gra grubo poniżej swoich możliwości, a wszak to center pierwszego ataku narodowej reprezentacji i chyba najlepszy środkowy narodowy hokeista w PHL.
W pierwszym meczu finału jego dorobek to asysta przy bramce Sinagla w 5 na 3 dwa "+" za przebywanie na tafli przy golach Sinagla i Rompkowskiego oraz dwa "-" za przebywanie przy dwóch golach dla tyszan; jeden to słynna pierwsza zmiana 1 formacji gdzie w 24 sekundzie stracili gola oraz drugi - za przebywanie przy straconym golu w 3 na 4 patrz postawa Radzika opisana w poprzednim poście.
W drugim meczu dorobek Dziubka to kara 2+10 .... trochę mało jak na króla ubiegłorocznego play off.
Słaba postawa Dziubka skutkuje tym iż nasz pierwszy atak nie stanowi wielkiego zagrożenia dla tyszan, już w półfinale PP z Podhalem zauważyłem że Dziubek gra dziwnie słabo, wówczas strzelił pierwszego gola i zniknął na resztę meczu, wówczas wynik pociągnęli Svitana i Jencik.
Krystian niestety jest slaby i bezproduktywny na lodzie ale za to mocny w gębie, mam na myśli wywiad krytykujący kolegów którzy łapią kary.
Nie wiem do kogo personalnie miał pretensje,do McPhersona za idiotyczny faul na Zigardym ? ale generalnie jest to naganna postawa wytykająca błędy innym podczas gdy sam nie jest w porządku, nie jest to postawa zawodnika który chce zdobyć Majstra i wygrać 1,0 MPLN.
Tak, nasi hokejarze grają o 1,0 MPLN tyle mają do podniesienia od Generała wraz oczywiście z zamrożonymi premiami.
Tylko jak patrzę na ich postawę a zwłaszcza zawodników narodowej reprezentacji, którzy powinni być dla mnie liderami tej drużyny to nie widzę aby chcieli się schylić po tę kasę.
Oczywiście jak przegrają finał to winni będą przepłaceni imigranci i wypalony trener, a narodowi hokeisci krystalicznie czyści.
K...wa Panowie stać was na pokonanie tyszan tylko trzeba zacząć grać całe mecze tak jak pierwsze tercje.
Nie wierzę że nie macie sił, jesteście źle przygotowani to jest teoria dobra dla laików.
Brawo zubereg za celne spostrzeżenie, jak tyszanie prowadzą to dają nam grać po rogach i kontrują ale jak my prowadzimy grę to naprawdę mają z nami problem. Tak się układa mecz i tak wygląda, drużyna slaba fizycznie w trzeciej tercji nie bylaby w stanie zamykać tyszan i kręcić ładnych pare minut
Klekot z całym szacunkiem ale chyba za duzo przebywasz w okolicach swoich tyskich kamratów podczas naszych meczów i przyjąłeś ich retorykę.
Pytanie, czy to przypadek?
- Edytowany
Ja tam osobiście nie mam do Tyszan pretensji ,że są tak "zakręceni na mistrza" i w czasie meczu
wywierają stały nacisk na sędziów. To w końcu oni przegrali z nami 5-ć finałów z rzędu bez jednego sukcesu.
To można wybaczyć, nawet to ,że w meczu coś tam krzykną czy zagwizdają dla mnie i moich kolegów od
przez 60minut hokeja czy 90 piłki mecz zgodowy różni się od normalnego tylko tym ,że przeciwnika się nie wygwizduje i absolutnie nie obraża. Jak jest mecz to liczy się tylko Cracovia. Co innego przed i po meczu. A wtedy w Tychach kibice są naprawdę super . W tamtym roku gość potrafił mi pogratulować po meczu przed którym "już witali się z [s]gąską [/s]złotym medalem"
Natomiast sugerowanie po meczu ,że Cracovia kupuje sędziów albo obrona decyzji sędziowskich po meczu
takim jak środowy w którym [b]błędne decyzje sędziowskie pomogły GKS-owi wygrać[/b] sa normalnie po ludzku mega-wkurzające!
Z naszymi kadrowiczami, to Klekot ma absolutną rację, na kadrze grają zupełnie inaczej i chciałbym, żeby zagrali tak samo w tych finałach, to wtedy 12 złoto zdobędziemy !
Ktory z naszych stranieri smiga biala BMW M5?? Sykora?? Piekna!!! cudenko..
Nie wiem czy czeskie czy slowackie blachy ...nie zauwazylem..
mta...pierdolisz i tyle... co z tego ze Rompkowski stal i co z tego ze wybil krażek za tafle za co dostał kare? jak będzie miał taki kaprys to kazda cała zmiane może stać w miejscu a każdy kontakt z krazkiem może konczyc wystrzeleniem go poza tafle - no chyba ze mu nie wolno?
za to na pewno zadnemu innemu zawodnikowi nie wolno wtedy i za to rzucac go na bande, ba - nawet zaryzykowałbym teorie ze zdecydowanie latwiej ominąć zawodnika który stoi i odpuscic niż w sytuacji w której był Dziubinski - bo jechali szybko i dość blisko siebie, ale Tobie tlumaczyc gorzej niż mojej 2-letniej córeczce - ona już nawet kuma ze to hokej
idz sobie swoje teorie i linki wklejaj tym których to interesuje.
Dość dawno temu oglądałem ciekawy wywiad z Czerkawskim.
Pamiętam do dziś jak opowiadał, że jedną z pierwszych i najważniejszych rzeczy jaką nauczył się po wyjeździe do Szwecji, to, że w hokeju nie można ani na chwilę stać w miejscu na co w Polsce nie zwraca się dostatecznie uwagi, a już na pewno nie w pobliżu bandy. Nauczył się szybko, bo gnietli go tam niemiłosiernie.
zobaczymy jutro co pokaza Wolas z Breske ale mam przeczucie ze jest mały nacisk a może sugestia zeby zrobic dobrze tow.Bańce - taki prezent, to może dołoży sie do dlugu "przyspawanego" a wtedu on odtrąbi swój sukes. Wszak towarzysz Bańka jest z......tych Tychów
Rok temu też był i co z tego?
Trzeba grać swoje, a nie oglądać się na innych. Póki co to obydwa mecze przegraliśmy na własne życzenie.
[quote='zubereg' pid='1229140' dateline='1490353490']
Rok temu też był i co z tego?
[/quote]
rok to kawal czasu. rok temu byl np. Jackiewicz ktory montowal kolegow na sukces ORLIKA. Tego drugiego juz nie ma wiec jest czyste przedpole dla tow. Banki
[quote='mrówka' pid='1229141' dateline='1490353714']
Trzeba grać swoje, a nie oglądać się na innych. Póki co to obydwa mecze przegraliśmy na własne życzenie.
[/quote]
Wlasnie w tym rzecz ze nie do konca na wlasne zyczenie
- Edytowany
Mulder? Scully? To naprawdę wy?
[quote='torreador' pid='1229145' dateline='1490355177']
[quote='mrówka' pid='1229141' dateline='1490353714']
[/quote]
Wlasnie w tym rzecz ze nie do konca na wlasne zyczenie
[/quote]
Nie rozumie....
W obydwu prowadziliśmy i zamiast dalej grać swoje to zaczęły się kary, wygłupy w bramce itp. Było wszystko tylko nie solidna gra
Tu mrówka masz rację, nie można wszystkiego zwalać na sędziów, mieliśmy wynik w garści w pierwszym i drugim meczu i go wypuściliśmy, w drugich i trzecich tercjach nie graliśmy tak jak należy w finale grać, powtórzyły się te same błędy z ćwierć finałów i półfinałów, które trzeba wyeliminować, jak chcemy wygrać ten finał i jak je wyeliminujemy, to będzie dobrze ! :)
Klekot już zasiał wątpliwości.
- Edytowany
Ameryki nie odkryje, a wnioski tylko w oparciu o transmisje w necie TVP Sport:
* mamy sily - albo udajemy, ze mamy - tylko na 1-wsza tercje. Pozniej inicjatywe oddajemy (pytanie, czy specjalnie, czy zwyczajnie Tychy sa lepiej przygotowane?)
* gole Tychow jednak z akcji, dobrych rozegran, podan. U nas wiecej indywidualnie, a 1:1 latwiej bronic i mniej wpada... Ogolnie Tychy bardziej druzynowo, my bardziej z wykorzystaniem indywidualnych umiejetnosci.
* nie wygramy 2 razy w KRK - bedzie mega ciezko! Rok temu dalismy rade w takiej sytuacji sie wybronic, ale w tym roku czuje, ze to sie moze juz nie udac. Tychy ewidentnie odrobily lekcje, wiedza, jak z nami grac. Damy im szanse przy choc jednej wygramej w KRK i raczej bedzie pozamiatane.
Do boju CRACOVIA - dwa zwyciestwa (a w sumie cztery) czekaja nas!
Oczywiście jak zawsze po porażkach wpada klekot i pluje na zawodników. Kiedyś pluł na Leszka, teraz na Radzika i Dziubińskiego. Trener dalej święty?
Zawodnicy odchodzą Rudi zostaje i medale zdobywamy.
Przy takim budżecie medal to obowiązek, a nie wyczyn
- Edytowany
[quote='Judestary' pid='1229199' dateline='1490378907']
Zawodnicy odchodzą Rudi zostaje i medale zdobywamy.
[/quote]
Patrząc jakim bagnem jest Plastikowa i to że kasowo jesteśmy numerem jeden w Polsce to chyba przypominać nie muszę.
Ale muszę przypomnieć, pole manewru Rohacka dot. dobrych Polskich zawodników coraz mocniej się zawęża...
Jeszcze raz napiszę, wszystko inne niż złoto jest Porażką !
Nie jesteśmy nr 1. Numerem 1 są Tychy.
Co do Trenera, pełna zgoda.
Srebro nie będzie wielką porażką, patrząc na to co się działo wokół drużyny od występów w CHL.
- Edytowany
Naprawdę Sterby uważasz, że finanowo nie jesteśmy numerem jeden??
Ale co się działo od CHL ?? Możliwości ściągnięcia dobrych zawodników Rohacek miał, a że jest tak jest... no cóż.
owszem często po porażkach wpada, albo raczej tylko po porażkach, często jak nie zawsze w tych przypadkach snuje czarne wizje, ale akurat te dwa posty ciężko nazwać pluciem, chyba że masz inne uwagi co do gry i wkładu w oba mecze ww zawodników
Pierwszy czy drugi budżet - pewnie drugi, ale to bez wielkiego znaczenia. Finał to nasz obowiązek.
Liczba dobrych Polaków się zawęża, ale dlaczego tak się dzieje? Bo skupiliśmy całkiem sporą grupę wyróżniających się graczy i oni u nas "siedli".
Pojedynczy zawodnicy odżyli w Krakowie.
Wyczynem Rohaczka byłoby zdobycie medali wychowankami, albo słabym składem wynikającym z marnego budżetu. Rudolf w innych klubach pokazał, że to potrafi, ale minęło wiele lat. Nie wiem czy dziś byłby w stanie doprowadzić np. Oświęcim do medalu.
W 2013 kto miał największy budżet,akto zdobył Złoto
[quote='Blizzy' pid='1229213' dateline='1490383845']
Naprawdę Sterby uważasz, że finanowo nie jesteśmy numerem jeden??
Ale co się działo od CHL ?? Możliwości ściągnięcia dobrych zawodników Rohacek miał, a że jest tak jest... no cóż.
[/quote]
Uważam tak na podstawie informacji, które posiadam. Rohacek miał możliwości tylko nie było kasy na tych zawodników.
Poza tym w styczniu czy grudniu nie ma już dobrych zawodników, bo dobrzy od dawna mają angaże w poważnych klubach.
Dobrych zawodników pozbyliśmy się w grudniu na własne życzenie. Niech mi ktoś powie, że ze Svitaną i Jencikiem nie mielibyśmy większych szans w starciu z Tychami.
Co do postów Klekota, nie zauważyłem, żeby "pluł" na kogoś, to była raczej rzeczowa relacja z wydarzeń, które wszyscy mieli okazję zaobserwować. Dziubiński nie gra tak błyskotliwie, jak potrafi, Radzik już w wcześniejszej fazie PO pokazał, że nie jest w topowej formie, w półfinale forma wróciła, ale nerwy mu faktycznie puszczają - stwierdzenie tego prostego faktu nie jest chyba pluciem. Podobnie jak stwierdzenie, że marnujemy za duży procent setek, a tyszanie wypracowują takich sytuacji mniej, ale mecze jak na razie wygrywają.
Zobaczymy, jak będzie na Siedleckiego.
Dzięki docent za wyłożenie kawy na ławę....zubereq to taki typ który jeśli kogoś nie lubi (bądż ktoś ma inne poglądy niż on) to głos takiego kogoś bez względu na jego merytoryczną zawartość będzie generalnie krytykował. Nie zastanowi się, nie sprawdzi, nie obejrzy video tylko z urzędu jest kontra...
taki człowiek z taką mentalnością... i ten człowiek ma jeszcze jedną urzędową tezę wszystkiemu jest winny trener, choćby zawodnicy ewidentnie pokpili swoje obowiązki (patrz porażki np. w Katowicach czy Jastrzębiu) to zawsze winny jest trener, natomiast zawodnicy są święci, są wielkimi autorytetami przed którymi należy bić czołem i łykać bezkrytycznie ich wypowiedzi usprawiedliwiające najczęściej ich nieprofesjonalne podejście do obowiązków bądż wskazujące innych winnych np. cudzoziemcy (vel imigranci), sędziowie, trener etc.
Np. po przegranym meczu w play off z Podhalem u siebie 0;2 krzyczymy z kamratami krakowskimi "Pasy grać k...wa mać" odwraca sie Grzegorz Pasiut i krzyczy do nas "jak mamy grać jak cudzoziemcy ch...ja grają"
Przypomnę w tym meczu graliśmy straszną padakę. Pasiut oddal w całym meczu bodaj 3 strzały na bramkę Podhala w tym nie trafił do pustaka, a np. Mc Cauley oddał bodaj 8 strzałów i trafił 2 słupki...
Ale w tym czasie Kruszyna na forum krytykował "zbieracza bawełny" i robił z niego nieudacznika, a fakty co do zaangażowania zawodników były zupełnie inne....8 do 3 na rzecz imigranta
To co też obserwuję to wiele głosów na forum jest inspirowanych przez zawodników z szatni, generalnie po to aby przykryć ich nieprofesjonalne podejście do obowiązków i w tej układance wygodnie jest walić w Generała albo w Trenera
Pluciem się generalnie brzydzę, staram się aby moja krytyka była oparta na faktach bądź sprawdzonych informacjach, krytykuje często zawodników po to aby ich zmobilizować do lepszej gry, aby wywierać na nich presję, wiem ze niektórzy zawodnicy czytają forum.
Czasem też krytykuje Klub w tej samej intencji aby się ktoś zreflektował, poprawił, zastanowił zobaczył to czego może czasem nie widać wszak hokej to szybka gra...
Nie jestem bezkrytycznym wielbicielem Trenera, znam jego wartość i dostrzegam słabości czy błędy, nie piszę o nich na forum bo tu jest nie równa walka i z zasady staram się wspierać słabszego w tej nierównej walce...co nie znaczy że jak uznam iż Trener się nie nadaje to tego nie napiszę, na razie Trener jest kapitałem Cracovii, natomiast wrogowie Klubu bardzo by chcieli zmiany trenera w Cracovii, na dziś wg mnie zmiana oznaczać to bedzie osłabienie Klubu...jeśli chcecie aby zawodnicy w Cracovii zwalniali trenera to skończycie jak Tychy 10 lat bez złota i zawsze z najwyższym budżetem...no moze na nasze 100 lecie mieliśmy większy budżet
Potwierdzam w 2013 my 3,5 melona po wypłacie premii za Majstra a tyszanie 6,8 melona i brąz
- Edytowany
Hahahahaha pomnik mu postaw... tylko nie zapomnij zwitka bawelny na nim umiescic... McCauley.... zaangazowany i aktywny hahahahaha :) :) Make My Day Klekot....
Pokaz statystyki skad wziales ze oddal tyle i tyle strzalow?? czy ot tak z dooopy wyciagniete??
Kolejna sprawa... co z tego ze zawodnik oddaje 100strzlow skoro mu nic nie wpadlo?? wrzucenie na bramkarza i kolejny punkcik do statystyk... Piszesz o zbieraczu bawelny a napisz ilez on wtedy bramek strzelil w PO czy nawet asystowal i z kim?? :D :D :D
Ales mnie z tym amatorem w dobry humor z rana wprowadzil :) :) za to Ci dziekuje :) :)
AHA piszesz ze pluciem sie brzydzisz.... to dlaczego polules na zawodnikow ze sprzedawali mecze?? zlapales ich za reke jak na myszce w necie obstawiali??
Uzupełnienia i sprostowania pewnych moim zdaniem nieprawdziwych tez i opinii:
1) tow. Banka nie jest zainteresowany sukcesem tyszan, oczywiście jest z Tychów ale jest przeciwnikiem politycznym Prezydenta Dziuby, obecny Prezydent Tychów wywodzi się z Unii Wolności, w wyborach samorządowych prawdopodobnie Bańka będzie kandydował z ramienia PIS na Prezydenta Tychów przeciwko Dziubie, więc raczej wypada mu kibicować tyskim hokeistom ale lepiej żeby nie zdobyli majstra bo to będzie sukces Dziuby,
2) wynajęcie Tauron Areny na CHL sponsorowała Gmina ale to nie obejmowało zrobienia lodu tak więc koszt 400-500 tys, to jest za wynajęcie firmy która zrobiła lodowisko na hali i szatnie, nota bene PZHL za to samo dal ok. 1,0 melona i tu pochwała dla naszego Wiceprezesa, który jest mistrzem kontroli nad kosztami,
3) do torreadora...z moimi tyskimi kamratami widziałem się ostatni raz bodaj we wrześniu ubroku na meczu piłkarskim Tychy - Górnik Zabrze (zaprosili mnie ) mecze Cracovii oglądam z kamratami z Cracovii, tak więc nie mam jak być pod wpływem tyskich kamratów,
4) po raz kolejny napiszę że Leszka Laszkiewicza nikt nie "pozbywał" sie z Cracovii, LL dostał ofertę z krynickiego dream teamu, uwierzył w Zacharkina i rosyjskie pieniądze, sam zadzwonił do Generała poinformowal o swojej decyzji i podziękował za lata współpracy,
5) nie jest prawdą że o zatrudnianiu, jak i zwalnianiu zawodników decyduje Rohacek, jest częścią procesu decyzyjnego ale nie jest decydentem, niestety nie wiem ile propozycji Trenera zostało odrzuconych a ile przyjętych, czyli np. Pasiuta nie zwalniał Rohacek, do Tychów Kolarza też nie wysłał Rohacek, zwróćcie uwagę na wypowiedzi dziennikarza z TVP Walczaka..."Kolarz nie znalazł uznania w oczach kierownictwa klubu i trenera Rohacka", a Kolarz "mam żal do kierownictwa krakowskiego Klubu...." co moim zdaniem znakomicie ilustruje tezę o której wam wyżej piszę, oczywiście są jeszcze inni decydenci w Klubie np. szatnia, zawodnicy którzy od jakiegoś czasu tez mają wpływ na decyzje personalne patrz brak akceptacji dla Kalusa ( zorientowałem się o tym tylko czytając uważnie forum) jak przyszedł do nas, a dziś jak się okazuje Kalus jest jednym z najlepszych naszych napastników czyli pozbycie się Kalusa na początku jak przyszedł z perspektywy dnia dzisiejszego byłoby naszym osłabieniem , no ale koledzy nie podawali mu po prostu krążków i inspirowali moim zadaniem wpisy na forum...
Klekot, jakbym stał tak jak Ty, obok Generała na balkonie, też nie krytykowałbym go :P
Może podasz przykłady postów inspirowanych przez zawodników, to może być bardzo ciekawe.
Z jednym co piszesz na pewno można się zgodzić. Odejście Trenera to byłaby olbrzymia strata dla pasiastego hokeja, ale nie dlatego, że jest geniuszem, otwartym na nowe trendy, nie faworyzującym swoich krajanów, uczącym się na błędach, lider, mistrzem, przywódcą, ale dlatego, że bardzo dobrze umie się poruszać w tym korporacyjnym burdelu.
Nowy trener sobie nie poradzi, a jeśli nawet, to nauka zajmie kilka ładnych sezonów, podczas których wszyscy mogą stracić cierpliwość.
https://www.olx.pl/oferta/bilety-na-mecz-hokeja-cracovia-gks-tychy-25-03-2017-4-szt-CID767-IDlasEk.html
Nie ma co płakać. Trzeba wygać 4 nastepne mecze.
Cracovia Pany !!!!!
Płatności kartą nie ma... wstyd Profesorze.
Tak w ekspresowym tempie Klekocie.
To że Dziuba jest z X a tow. Bańka z Y znaczy tylko tyle, że tez chciałby podpiąć się do sukcesu tyskiej drużyny bo wtedy w "cv" może wpisać byłem "naprawczym" polskiego hokeja i z prezesem CH odbudowaliśmy te dyscyplinę co przełożyło się na sukces drużyny z miasta z którego pochodzę i się z nim utożsamiam. A polski ciemny lud to kupi.a co do kamratów... to wiesz dobrze o kogo chodzi choćby W.M., K.P. Żeby nie było nie ma w tym nic złego tylko nieraz sugestie kolegów powodują że człowiek traci ostrość widzenia.
klekot
Chodzi o to że ZAWSZE po porażce w PO szukasz winnych TYLKO wśród zawodników. To jest mecz, zawsze jakiś błąd się przytrafi. Już kiedyś BEZPODSTAWNIE oskarżałeś LL że odpuszcza Jastrzębiu.
Co do reszty płaczących, rok temu był tu taki sam płacz przed ostatnim meczem w Tychach. Poczekajcie z tymi dąsami do końca rywalizacji.
Dzis mecz o wszystko (podobnie jak jutro). DO BOJU CRACOVIA!
No to dooopa w troki i czas na Siedleckiego!!!
WALCZYC JAK SPRATA!!!CRACOVIA JEST TEGO WARTA!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)