[quote='Yid_Army' pid='1217999' dateline='1486749215']
Diego pierwszy do znany za dużo głupich strat...
[/quote]
Dla mnie pierwszy do zmiany Budzinski ...
-
-
Ruch - CRACOVIA [21] - 10.02.17 piątek 18'00
Dąbrowski akurat gra niezle, jeden z lepszych.
Budzik i Diego do zmiany
Stebel ,Diego do zmiany -reszta poza Wójcickim pora na pobudkę.
z resztą.. dla mnie to trenejro może robić roszady nawet na trybunach, byleby wygrali
[quote='Miszczu2007' pid='1218004' dateline='1486749358']
Budzik i Diego do zmiany
[/quote]
Do zmiany jest z 6 chlopa,a regulaminnas jednak trzyma...
Hmm trzeba się zdecydować - mamy tylko trzy zmiany :D
A może niech zwyczajnie zagra ta drużyna "rezerwowych" która wygrała wewnętrzny sparing 1:0 i tyle... Łatwiej jest wskazać kogo zmieniać, niż kto gra dobrze....
Kolega dangorka sie pewnie cieszy bo w statystykach pewnie jestesmy lepsi?
Po tych 45 minutach już mi się tego nie chce oglądać...
[quote='Kubuś' pid='1217998' dateline='1486749205']
Słabo....
[/quote]
... ja myślę jednak, że nie chcemy odkryć naszych atutów zbyt wcześnie :D
Hejterom już wystrzelily korki od szampanow??
[quote='pasywpasy' pid='1218012' dateline='1486749620']
[quote='Kubuś' pid='1217998' dateline='1486749205']
Słabo....
[/quote]
... ja myślę jednak, że nie chcemy odkryć naszych atutów zbyt wcześnie :D
[/quote]
To trzeba wyslac chinczyka zeby transmisje zablokowal
Nic nie da nawet trzech Piątków, jeżeli nie będzie pomysłu na rozegranie akcji z przodu, jeżeli nie będzie dograń do napastnika, jeżeli nie będzie prostopadłych, czy penetrujących podań, jeżeli nie przyspieszymy akcji w ataku, jeżeli napastnik będzie osamotniony i partnerów do rozegrania będzie miał daleko, albo oni będą grać do tyłu, nie podwajać, nie stwarzać przewagi. Gramy kichę i to nie jest na pewno gra na pierwszą 8. To jest gra na rozpaczliwą walkę o utrzymanie.
Pan reprezentant gra w ataku bo jak obrońcy chca rozpocząć akcje to nie maja komu podac. Z przodu gra tylko Wójcicki, próbuje pomagać Szczepaniak, ale nie widzę u niego opisywanych przez Gargamela zalet. Steblecki? Paradoksalnie miał możliwości, ale zagrał swoje. Jesli Diego gra slabo to dla Jaro brakuje skali. Jego gra obronna dzis to kryminał zreszta jak kolegi z tej samej strony.
komentarz z ćwierkacza:
[i]To nie oni słabo grają, to my słabo oglądamy.
— DominikWardzichowski[/i]
- Edytowany
Po raz kolejny jest ta sytuacja ze zbijajacymCovilo,raz Stebal nie ruszyl,teraz to jux w ogole sam,widac instrukcje zeby grali na zero z tylu.obie druzyny boja sie otworzyc,beda szachy.
Stebel blysk geniuszu teraz
nie, tu chyba chodzi o to, aby bramkarz Ruchu przymarzł do linii bramkowej. A potem może się uda w niego nie trafić
Ma ktoś numer do Zielińskiego? Bo przez tą przerwe świąteczna zapomniał że można 3 zmiany zrobić w jednym meczu. Weźcie mu SMS napiszcie.
Budzik out, proszę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)