[quote='Trapez' pid='1293562' dateline='1512650441']
Jak dla mnie to to "nieporozumienie" nawet do 18 meczowej nie powinien mieć wstępu.
Probierz podobno dyscyplinę prowadzi a leserów eliminuje - chyba że tutaj nie ma nic do powiedzenia.
A to było by smutne...
Wyszła sobie "gwiazdeczka" z rękoma w kieszeni [u]i tak przez całą rozgrzewkę[/u] przed meczem z Koroną.
Pokazał jak ma na wszystko i wszystkich ma wy..je..bane.
Oj, takiego lekceważenia już dawno w Cracovii nie widziałem - a Probierz to toleruje ?
Dziwne....
[/quote]
Kukułcze jajo podrzucone przez Filipiaka.
-
-
Jaroslav Mihalik - witamy w Cracovii!
6 dni później
Sprzedajcie go na organy, więcej za niego nie weźmiecie.
Gosc biega jakby mial woz z weglem na plecach a kazdego chce kiwac na szybkosc :D Smiesznie to wyglada :D
Dramat. Przeszedł obok meczu! Meczu derbowego! Olał Świętą Wojnę!
Już się nie mogę doczekać głosów obrońców tego pozoranta z nosem pełnym much.
Zrobił kółeczko? Jakiś drybling? No to bajeczka.
Nie żebym się czepiał, ale i tak trochę więcej biegał niż ostatnio.
Nasi skrzydłowi to parodia piłkarzy. Michalik jest największą z nich bo ma największe z nich umiejętności, tylko ...
zagubił się w momencie transferu do Cracovii.
A Jacek Zielinski go odstawił za co wszyscy po nim jeździli a teraz wychodzi że miał racje
Jeżeli zobaczycie w najbliższym czasie, w jakiejś galerii, jak Mihalik jest goniony przez gościa w średnim wieku, uzbrojonego w gołe pięści, to będę to ja.
Nie przeszkadzajcie. :@
Po co go bić? Żeby faktycznie go ukarać musiałbyś go ostro pobić, a na to nie zasłużył. Faktyczną karą byłoby wyczyszczenie mu konta do zera.
Dla niego największą karą jest wystawianie go w skladzie Cracovii.
[quote='sterby' pid='1294735' dateline='1513248204']
Jeżeli zobaczycie w najbliższym czasie, w jakiejś galerii, jak Mihalik jest goniony przez gościa w średnim wieku, uzbrojonego w gołe pięści, to będę to ja.
[/quote]
Sterby ja mu podłoże nogę żeby nie uciekał i pomoge Ci go oprawić . :D
To jest jakiś dramat, jak można gościa wystawiać w takim meczu? NAJEMNIK!
Jaroslav jak ty mi nie zaimponowałeś wczoraj...
[quote='sterby' pid='1294735' dateline='1513248204']
[/quote]
sterby, mimo średniego wieku (tak, jak ja) dogonisz go na dystansie 10m!!! Pozdrawiam!!!
[quote='obiektywny92' pid='1294786' dateline='1513255992']
To jest jakiś dramat, jak można gościa wystawiać w takim meczu? NAJEMNIK!
[/quote]
Jak to jak ?Filipiak kazał żeby sprzedać go jak najszybciej żeby kasa się zwróciła chociaż nie cała.A Probierz robi wszystko co Pan władca powie jest lojalny i wystawia niewolnika bez formy do wyjściowego składu.Grunt żeby prezesi byli zadowoleni A porażka z psami martwcie się wy kibole głupole....
Gość, który na ME zrobił dobre wrażenie, olał najważniejszy mecz w sezonie. Wiedział o tym doskonale.
Nie, nie sprzedawać go. Zesłać do "klubu kokosa" i tam niech sobie trenuje. On nas olał to i klub powinien olać jego.
widziałem jak raz odstawił nogę. zagrzał mnie ale zgadzam się z gargamelem ma zostać i zapiedzielać. jak nie to zgnije na trybunach i po karierze. musi to czym prędzej do niego dojść. najlepsza byłaby tu jasna deklaracja Filipiaka: Mihalik nie odejdzie za mniej niż milion euro, jak nie będzie nic dawał drużynie to trenere nie desygnuje go do składu aż do końca kontraktu
Niestety tez to zauważyłem i od tej pory stracił u mnie wszystko a liczyłem na niego !
Grał jak na sparingu..Niech spie.dala z klubu...
Mihalik w Cracovii traktuje jako sabotaż.Wy....j !
Nie ma co się dużo rozpisywać, gość został u Nas za na ten sezon i traktuje to jako karę także już z niego raczej nic w Naszym klubie nie będzie i tyle w temacie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)