Nie umiem ocenić czy to dobrze czy źle ze go wykupili, ale rozumiem że z tą decyzja wiąże się fakt ze nie mamy już pieniędzy na transfery.
-
-
Jaroslav Mihalik - witamy w Cracovii!
- Edytowany
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19437253_1353698441346479_8242335163533356212_n.jpg?oh=6866af52f9935a4d1a5a2e7600cd2885&oe=59D7913E[/img]
Takiego Jarka chcemy zawsze oglądać !
Witam ponownie.
[quote='konserwa' pid='1209516' dateline='1483647902']
Powtórzę za innymi: na papierze wygląda świetnie.
Mihalik - 151 występy - 27 goli - 27 asyst
Budzik - 143 występy - 24 goli - 22 asysty
Jednym słowem, Witamy
[/quote]
Nadzieje wyrażone przy pierwotnym powitaniu wciąż są w mocy. Te liczby nie wzięły się z niczego.
Po wiosennym zawodzie odkreślamy przeszłość grubą kreską i witamy ponownie już na poważnie :)
Teraz trzeba ściskać kciuki mocniej niż zawsze, żeby koleś wypalił, a Cracovia zarobiła na nim jak najwięcej kasy. Skoro Prezes przełamuje się i wydaje takie kwoty na piłkarzy, to oby się przy pierwszych działaniach nie sparzył.
[quote='Kajak' pid='1255918' dateline='1498577515']
Nie umiem ocenić czy to dobrze czy źle ze go wykupili, ale rozumiem że z tą decyzja wiąże się fakt ze nie mamy już pieniędzy na transfery.
[/quote]
...albo, że mamy tych pieniędzy więcej jeśli go zaraz sprzedamy z dobrym przebiciem. Wydaje mi się, że taki jest właśnie plan a oferty jakieś Mihalik na pewno ma.
Zadanie na teraz:
1. Ściągnąć z urlopu Jakuba
2. Jakub opycha jakiemuś frajerowi z Turcji czy innego Cypru Mihalika za dwie bańki ojro (oczywiście na podstawie meczów z ME U-21)
3. Wysłąć Jakuba z powrotem na urlop (w nagrodę bardzo długi, 5 tygodni to minimum)
4. Zarobioną kasę przeznaczyć na powiększenie budżetu transferowego dla Probierza
;)
Aston czyta w moich myślach , jakby się udało w tym oknie opchnąć Mihalika i na tym dobrze zarobić to byłby majstersztyk . Jakubka dać do sąsiadki , tam przyda się ktoś kto będzie opiekował się ich budżetem .
[quote='morata' pid='1256029' dateline='1498594125']
Aston czyta w moich myślach , jakby się udało w tym oknie opchnąć Mihalika i na tym dobrze zarobić to byłby majstersztyk . Jakubka dać do sąsiadki , tam przyda się ktoś kto będzie opiekował się ich budżetem .
[/quote]
Nie, bo wtedy nigdy nie upadną jak należy, Jakubek akurat ciąć wydatki umie
Miejmy nadzieje że chłopak odżyje i trener go dobrze przygotuje . Mimo że jestem bardzo sceptycznie nastawiony do tego transferu to życzę Jarkowi sukcesów z drużyną i do tego fajnych liczb , które pozwolą nam go sprzedać z dużym zyskiem .
Chłopak pokazał że umie grać w piłkę na przyzwoitym poziomie. Skąd zatem obawy?
LUDZIE...
Przestańcież myśleć jak Tabisz.
Jakie sprzedać? Po co zarobić? Wy na tym zarobicie, czy choćby słupków pilnujecie?
[b]Jeszcze[/b] ten chłop na dobr[size=small]ą[/size] sprawę piłki w Cracovii prosto nie kopnął a tu już glosy żeby go "opchnąć".
Chyba ze naiwnie liczycie, ze Filipiakowi nagle z czterech milionów zrobi się osiem i od razu to wyda na innych, lepszych.
Potencjał ten zawodnik ma co udowodnił na U21. Ja chce go widziec w Cracovii jak gra, na takim poziomie jak potrafi. Nie wiem czemu się to nie udało do tej pory, może za mało szans, może ujowy trening (nadwaga), nie wiem.
W każdym razie - ja chce mocnej Cracovii i sukcesów, a nie milionów na transfery i rozsprzedawania drużyny, której jeszcze nawet nie ma.
My nie jesteśmy stragan by zarabiać z dnia na dzień .Mihalik jak odpali przy Probierzu to pójdzie więcej jak za 2 mln euro .To kwota śmieszna nawet dla klubu 1 ligi angielskiej .Nie spieszył by się z transferem przynajmniej rok .Pomoże nam a za rok można opchnąć tak jak Lech Bednarka :)
Kaleb napisał:
[b]Zobaczymy, czy trener sobie z nim poradzi.[/b] Życzę powodzenia.
I to jest jak na razie najlepsza konkluzja w tym temacie.
[quote='docent' pid='1256059' dateline='1498599043']
Kaleb napisał:
[b]Zobaczymy, czy trener sobie z nim poradzi.[/b] Życzę powodzenia.
I to jest jak na razie najlepsza konkluzja w tym temacie.
[/quote]
Jak nie on, czytaj Probierż to kto ma sobie poradzić !
Są tylko 2 "ale". Po pierwsze gość ma już 22 lata, czyli jest już za stary żeby go opchnąć kiedyś z zyskiem. Po drugie jesteście pewni że można sprzedać zawodnika 2 razy podczas jednego okienka?
Tak można. Nie mógłby grać jeśli by w jednym sezonie rozegrał już mecze w dwóch zespołach bo trzeci w jednym sezonie jest zabroniony.
To troche jak handel żywym towarem ::D No ale cóż, jak dla mnie w tej sytuacji nie pozostaje nic innego jak opchnąć go teraz z zyskiem, puki nie jest jeszcze az tak stary i jest po udanym turnieju
Jako Mistrza Polski z 48 asystami bedzie go mozna opchnać za 8 mln EUR. Zostawić,
1.Graj tak jak w reprezentacji a będziemy wszyscy zadowoleni:)
2. Strzel gola w derbach. Udowodnisz wtedy wszystkim że jesteś wart tych pieniędzy!
Powodzenia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)