Bejan za Polczaka.
-
-
GTS - CRACOVIA [19] - 10.12.16 sobota 2030
[quote='Dorwas' pid='1204732' dateline='1481400755']
Od razu po przerwie: Dąbrowski za Stebleckiego, bo gramy 10.
[/quote]
...i Bejan za Polczaka.
póki co Wójcicki na plus
Nie wiem czy jest sens obwiniać Polczaka za stratę bramki - po prostu psiurowi wyszedł strzał życia i tyle, szkoda bo jednak raczej my przeważamy. No ale ten babol Polczaka w 41 minucie to... nie wiem co ten gość robi na boisku. Też wydaje mi się, że w pierwszej kolejności powinien zejść Steblecki a potem się zobaczy.
Budzik tez gra piach, tragiczne straty w środku pola, jak schodzil to do blondyny gadal jakby to go gowno wszystko obchodzilo.
Ktokolwiek za Stebleckiego... No i może oni nie chcą zwolnić trenera, ale trener taką decyzją o Sebie od początku chyba sam chce, cała połowa w osłabieniu...Dąbrowski / Cetnarski pilnie potrzebny. No i Piątek niewidoczny, Erik za niego potem na lewe, Szczepaniak na 10 i będzie chyba optymalnie. Polczaka pomijam, bo tego nie trzeba komentować.
Czujecie moc?
Dzieki Miszczu !
Bramkę zajebał Miro, a Polczak nie pomógł.
Miro z czasem gra coraz lepiej, a Polczak to cały czas tykająca bomba. Steblecki słabo i elektrycznie.
Widzę to czarno, ale nadzieja nie umiera do ostatniego gwizdka. psy poza szczęśliwą bramką też nic wielkiego nie pokazują.
Polczak wychodził do piłki i najzwyczajniej w świecie sie z nią minął. Miro tez nie pomógł ale to co odjebał Piotruś woła o pomste do nieba...
dajcie spokoj - strzal (szczal) zycia i jestesmy w cz d
- Edytowany
nie mogl przewidziec ze gosciowi wyjdzie strzal zycia, ale zle ocenil sytuacje, spoznil sie i frajersko dal mu wyjsc na pozycje
Leszeczku, z calym szacunkiem , nie pisz glupot
Jedrisek za Piątka Dąbrowski za Stebleckiego Szczepaniak na szpicę Erik na skrzydło i jazda z psiarnią
No na razie milicjanci tez nic nie graja. Strzelili przypadkow[size=small]ą[/size] bramkę i tyle.
My dzisiaj to kwintesencja tego sezonu. Niby źle nie jest, ale wynik chu.jowy. Niestety z klepania i statystyk na razie nic nie wynika, brakuje konkretów z przodu.
Covilo kilka błędów, słabo, choć nadrabia wygranymi główkami. Od niego się zaczęło przy stracie bramki.
Polczak jak zwykle...
Cetnarski za Stebleckiego, innego wyjścia nie widzę.
W kolejnym meczu jesteśmy wolniejsi od przeciwnika, gramy za wolno , dużo strat, w przodzie zbyt malo ruchu .Jeśli nic w grze nie zmienimy to nie dość , że nic nie strzelimy to jeszcze narazimy się na kontry .
o ja p... Steblecki wychodzi na 2 p.
Za chwilę sędzia wyręczy Zielińskiego, tylko wtedy już Steblecki zejdzie od razu do szatni.
[quote='Diabel' pid='1204747' dateline='1481401572']
nie mogl przewidziec ze gosciowi wyjdzie strzal zycia, ale zle ocenil sytuacje, spoznil sie i frajersko dal mu wyjsc na pozycje
Leszeczku, z calym szacunkiem , nie pisz glupot
[/quote]
Wyszedł do niego kilka dobrych metrów, pomylił się kolosalnie.
PANIE TRENERZE!!!! STEBLECKI do zmiany
Nie wiem na co liczył trener czekając ze zmianą Stebleckiego.
Jendrisek za Wójcickiego :/ No to po meczu, wyłączam transmisję.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)