To się ześle do rezerw... kur... zapomniałem, rezerw nie ma. Ja pier... przej... ma taki piłkarz.
-
-
Michał Rakoczy kolejny wielki talent-powodzenia !
[quote]#post1582959 [quote]#post1582958 Rozgrywa rundę życia, 15 bramek 15 asyst pojawia się oferta 8 baniek euro , filipiok zaciera rączki a Michał mówi za wcześnie dla mnie na wyjazd jeszcze półtorej roku i pomyślę o transferze a dziad zawału dostaje bo pieniążków ni ma.[/quote]
... [s]zsyła Michała do rezerw[/s] sadza Michała na ławie i niszczy mu karierę jak Wdowiakowi. [/quote]
Ja tam nie wierzę że z piekła by rozkazy dochodziły do MKSu , z nieba to może tak ale tam go raczej nie przyjmą :):)
13 dni później
Po tym co mówił Michał w Lidze+, to nie jest on optymistycznie nastawiony do dalszej gry tutaj...
co powiedzial?
[quote]#post1582959 [quote]#post1582958 Rozgrywa rundę życia, 15 bramek 15 asyst pojawia się oferta 8 baniek euro , filipiok zaciera rączki a Michał mówi za wcześnie dla mnie na wyjazd jeszcze półtorej roku i pomyślę o transferze a dziad zawału dostaje bo pieniążków ni ma.[/quote]
... [s]zsyła Michała do rezerw[/s] sadza Michała na ławie i niszczy mu karierę jak Wdowiakowi. [/quote]
Kogoś tu chyba poniosła wena (tłumacząc na prostszy język: porąbało was?). Ci sami, którzy trzeźwo wypowiadają się o Wdowiaku w wątku o transferach, nagle walą o "zniszczonej karierze"...
A teraz: brawo Michał za dzisiejszy mecz. Pierwsze akcje rwane, ale w końcu to on się urwał i wystawił Kallmanowi na tacy. Plus walka w odbiorze. Tak trzymać.
[quote]#post1583890 co powiedzial?[/quote]
że czeka na oferty
Z wywiadu w Liga+ wynika, że jakiś taki smutny jest, że on został a koledzy poszli. Nie wróży to dla nas dobrze.
@niegramotnyj#21907
Kilka razy podkreśliłem, że Wdowiak i Cracovia lepiej by wyszli gdyby się dogadali. Skutkiem tego, że się nie dogadali było wyhamowanie kariery Mateusza. Co Ci się nie zgadza?
wiadomo przecież że jak się pojawi ciekawa oferta to odejdzie, to przecież normalne, co w tym dziwnego
Co mi się nie zgadza? Mateusz postawił na swoim i poszedł do lepszego zespołu, z którym wygrał PP, zagrał w LE, zdobył mistrzostwo. Osobiście nie nazwałbym tego wyhamowaniem kariery. Ma teraz 26 lat... tyle co Madejski, który dopiero teraz zaczyna karierę w ekstraklasie. Przed nim jeszcze teoretycznie do 10 lat gry w piłkę. Dlaczego ja to muszę tłumaczyć? Nikt Wdowiakowi nie złamał w Cracovii kariery.
- Edytowany
Dokładnie, taki jest klimat w polskich klubach, że nie ma szans na utrzymanie Rakoczego i jego odejście to kwestia czasu, niezależnie od tego co gada w wywiadach.
- Edytowany
Filipiak jeszcze w tym okienku puścił by Rakoczego gdy była by oferta za niego..tylko ten kretyn puści go za czapkę gruszek bo nie ogarnia tego biznesu..
Postawił na swoim kosztem, moim zdaniem, jakości gry. Pół roku ławy nie zostało bez śladu. Poszedł do Rakowa, tak zdobył MP i co zyskał? Transfer do Lubina. Moim zdaniem, gdyby został wtedy u nas wyjechałby za granicę. Ale to oczywiście gdybanie. Jeśli zadowala go "kariera" na poziomie Madejskiego, to nie mam więcej pytań.
Za granicę Wdowiak by nie poszedł bo za słaby jest. Chyba, że do jakiejś serie B jak Jaroszyński.
- Edytowany
Z tego co pamiętam to Jaroszyński poszedł do serie A tylko spadł. Sprawdziłem Chievo grało w serie A. Łącznie Paweł rozegrał w 3 sezonach serie A ponad 30 meczów. Furory nie zrobił, ale minąłeś się z prawdą
[s]Czy najpierw awansował potem spadł?
Nie pamiętam[/s]. I on był jednak słabszy od Wdowiaka.
[quote]#post1583906 Postawił na swoim kosztem, moim zdaniem, jakości gry. Pół roku ławy nie zostało bez śladu. Poszedł do Rakowa, tak zdobył MP i co zyskał? Transfer do Lubina. Moim zdaniem, gdyby został wtedy u nas wyjechałby za granicę. Ale to oczywiście gdybanie. Jeśli zadowala go "kariera" na poziomie Madejskiego, to nie mam więcej pytań. [/quote]
Jeśli zadowala go "kariera" na poziomie Madejskiego, to nie mam więcej pytań....[/quote]
Ty to chłopie na poważnie piszesz????
Wdowiak w Rakowie zdobył Mistrza, dwa puchary, dwa superpuchary- Cracovia przez 20 lat jeden puchar i jeden superpuchar- oba z Wdowiakiem w kadrze- jakie wyhamowanie kariery. wiem, że miłośc do Cracovii może zaslepić, ale bez przesady
To Raków zdobył a nie Wdowiak....
[quote]#post1583943 To Raków zdobył a nie Wdowiak....
[/quote]🤗 🤗 🤗
- Edytowany
@paulo#40378 - odniosłem się do porównania wieku zawodników. Oczywiste, że Mateusz osiągnął więcej
@szaleniec#7356 Aby wyhamować trzeba mieć jakąś prędkość. Tak transfer do Rakowa był krokiem do przodu. Postępy w Częstochowie nie, transfer do Lubina- życie pokaże, ale raczej nie.
Ja gdybam i będę się przy tym upierał, że pozostanie Mateusza w Pasach byłoby dla obu stron korzystniejsze. Ale może rzeczywiście Raków to maks jaki Mateusz mógł osiągnąć i jest słabszy od Jaroszyńskiego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)