Cracovia (10) - Korona Kielce (7)
Kursy:
1 - 1.90
X - 3.25
2 - 4.10
Ostatnie 6 spotkań Korony:
[color=#FF0000]25.09.16 EKS Korona Kielce - Jagiellonia Białystok 1 : 2[/color]
[color=#FF0000]17.09.16 EKS Górnik Łęczna - Korona Kielce 4 : 0[/color]
[color=#00FF00]10.09.16 EKS Korona Kielce - Arka Gdynia 1 : 0
26.08.16 EKS Wisła Płock - Korona Kielce 1 : 2
22.08.16 EKS Korona Kielce - Wisła Kraków 1 : 0[/color]
[color=#FF0000]12.08.16 EKS Lechia Gdańsk - Korona Kielce 3 : 2[/color]
W tym meczu liczy się tylko zwycięstwo, najlepiej kilkoma bramkami. Jeśli szybko ich napoczniemy, będzie dobrze.
-
-
Cracovia - Korona Kielce 2 października, 15:30
Potrzebujemy trzech punktów. Jeżeli zagramy jak z Zagłębiem i Arką przy odrobinę lepszej skuteczności, jestem spokojny o wynik.
Korona zaczyna wyrastać na pogromcę drużyn grających najładniejszą / najlepszą piłkę w Polsce.
Do przerwy Korona prowadzi z Jagą.
już przegrywa (w 70 min)
i koniec 1:2 na oczach Senegalców
czyżby za tydzień przełamanie: ? ?
jedyny pozytyw z meczy Korona - Jagiellonia jest taki, że Korona też ma siły tylko na 1. połowę, a i to rozgrywaną w człapanym tempie.
Wygląda na to że zanim wyrosła to skarłowaciała. Z jednym się zgodzę (z innego tematu) w niedziele [s]nas[/s] zabiegają. Najpierw będa latać za piłką by ją odzyskać a gdy już się to uda to będą biegać do przodu za piłką ;).
tomex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jedyny pozytyw z meczy Korona - Jagiellonia jest
> taki, że Korona też ma siły tylko na 1.
> połowę, a i to rozgrywaną w człapanym tempie.
Wczoraj po meczu pisałeś że nas zabiegają. 24 godzin później mają sił na 45min w człapanego? :D
Z kielczanami trzeba zagrać piłkę krakowską, dużo podań i przeciwnika zamęczyć a wtedy nawet przegubowiec w bramce nie pomoże .
5 dni później
Juz Jutro :) :) :) :)
[quote='KruszynaKSC' pid='1190679' dateline='1475333401']
Juz Jutro :) :) :) :)
[/quote]
Niestety tylko w TV....
Robi się nieciekawie. Z Koroną musimy wygrać. A jak musimy wygrać, to pewnie przegramy.
Witam, dostałem od pracodawcy bilet upoważniający do wjazdu na parking stadionu. Ktoś jest zorientowany czy będąc już na terenie stadionu mogę wejść na trybunę bez zakupu biletu na sektor?
dzięki z góry za odpowiedź, pytam bo jestem z Nowego Sącza i na naszym estadio jest właśnie taka opcja :)
CWKS wygrał to nasze jutrzejsze zwycięstwo jest już pewne. Odkryłem tajemnicę Trenera...cały sezon mamy się trzymać w tabeli blisko legii :D
Od ktorej godziny czynne jutro są kasy ?
Od 10
Dzisiaj odpalamy i jedziemy z nimi piątkę
Kurcze nie wiem dlaczego ale strasznie nie moge sie doczekac dziesiejszego meczu!!! Mam czutke ze pojada z Korona jak z fura gnoju :) :) Oby moje przeczucie bylo prorocze :)
Zadowoli mnie każde zwycięstwo , nawet 1 : 0 . Oczywiście gdyby było wyższe nie będę narzekał . :)
Nie ma co mówić dziś koniecznie muszą być 3 punkty...
Jest okazja na solidne odbicie. Z 4 najbliższych meczy, 3 gramy u siebie i tylko Jagiellonia może sprawić problem choć i ona pewnie dostanie zadyszki. Na koniec cwks po łomocie od Realu i zawirowaniach właścicielskich i kończymy rundę z +/- 20 pkt :)
[quote='janczer' pid='1190744' dateline='1475344876']
Robi się nieciekawie. Z Koroną musimy wygrać. A jak musimy wygrać, to pewnie przegramy.
[/quote]
Cos w tym jest ... ale moze damy rade w koncu wygrac :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)