Mecze w tym czasie i w tych okolicznościach przyrody nie mają absolutnie znaczenia dla naszej reprezentacji.
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
40 dni później
https://x.com/LaczyNasPilka/status/2077418585966690306?s=20
.....
Betonowy Janek.
72 dni później
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1790358365-532.jpg[/img]
- Edytowany
Jak na razie dramatyczna forma Lewandowskiego, kilka spektakularnie niecelnych podań.
Ale równie słabi Zieliński i Szymański. Nic się z przodu nie klei.
Dobrze, że nie oglądam tego badziewia, może jak wejdzie Hasic to zerknę.
- Edytowany
No cóż... Zawsze po meczu będzie można powiedzieć że graliśmy jeden (Polska) na dwóch (Bośnia i Herzegowina). To niesprawiedliwe.
Tak zerknąłem na ten skład i ... kto to jest Potulski? 🤔
Cóż, Lewandowski jak zwykle , od paru lat.
Nie, widać dramatyczną obniżkę jakości treningu. To jest zresztą oczywiste, nie mogło być inaczej.
Jak się bierze bednarki kiwiory,
- Edytowany
No niechby wreszcie zmienił tego Szymańskiego, forma katastrofalna. Świderski?
Żukowski za Lewandowskiego, żenujący to był występ, niestety.
Ale Żukowski nie wiem, czy w ogóle zagrał piłkę przez te 10 minut. Swiderski - cień samego siebie.
Dobry Wiktor Nowak.
Najgorsze hest to, że aktualnie mamy do dyspozycji emeryta, przeciętniaka i ... ? Kolejny to " mocarny" Czubaka. I to wszystko 😐
Nie strzelić bramki u siebie z takim rywalem to też jest spory wyczyn... 🤡
- Edytowany
Grał zespół co MŚ oglądał w TV z zespołem który wyszedł z grupy.
Ja będziemy znów obrywać od Malty czy Macedonii to się będzie można.pienić.
Ja uważam, że brak Czubaka w tej sytuacji jest poważnym błędem Urbana. Ten Żukowski bardzo przeciętnie, czy raczej poniżej przeciętnej. Lewandowski przyznał, że nie miał okresu przygotowawczego... a przecież z treningu z Raphinią, Yamalem etc. zszedł do zajęć z jakimiś no name'ami, jako niby-to-mega-gwiazda zespołu. Żenująca celność podań, przyjęcie, no ale tak to przecież działa. Świderski to dalekie wspomnienie po 'niegdyś-niezłym' napastniku. Zieliński, 1 czy 2 akcje w meczu, poza tym jałowe odgrywanie do najbliższego. A skoro pokazał się ten nikomu nieznany Nowak, to pewnie takich grajków znalazło by się jeszcze paru? Ale Urban powinien to był wiedzieć zawczasu.
- Edytowany
Może Bartek Nowak z Katowic ? Trenerowi Urbanowi doradził bym , aby nie bał się wypróbować nowych kandydatów do gry w reprze , bo mieszanie cały czas w tyglu z tą samą zawartoscią nic nie da.
- Edytowany
[quote]#post1748655 Grał zespół co MŚ oglądał w TV z zespołem który wyszedł z grupy.
Ja będziemy znów obrywać od Malty czy Macedonii to się będzie można.pienić.[/quote]
Tylko, że w rankingu FIFA - Polska jest 36, Bośnia 61... a my nawet 1 bramki wcisnąć nie potrafimy. Kaszana straszna, nie ma co się dziwić, że Narodowy nie był cały zapełniony bo ludzie już mają dość.
Robert Lewandowski zablokował występ Karola Czubaka w kadrze! ⛔
Czubak miał dostać 30 minut w debiucie, ale... Lewy chciał zostać na boisku.
"W 60. minucie miała być zmiana. Czubak czekał przy linii. Selekcjoner popatrzył na Roberta, a ten pokazał: spokojnie..." – ujawnia Sebastian Staszewski.
I Czubak zagrał... JEDNĄ MINUTĘ 🥶
ℹ️ Meczyki
Robert Lewandowski z oceną 6.2/10 od SofaScore, czyli NAJNIŻSZĄ ze wszystkich graczy na murawie ❌
⚽️ 0 strzałów
✴️ 0 udanych dryblingów
⛔ 17 strat
🎯 63% celności podań
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1790423233-148.png[/img]
Mam dość Lewandowskiego od tej sytuacji z Probierzem. URBAN to natomiast trener bez jaj i pokazał to już na początku czyniąc Lewandowskiego kapitanem.
@wrobelson#15679
Prosze cię, ten rakning mówi tyle co nic, liczony za 5 lat z róznych rozgrywek. Udało się w ostatnie 2 sezony natrzaskać punktów w pucharach. A bośniacy nawet nie wiem czy mają kogoś. A w piłkę nie grają punkty tylko drużyna i widać bośniacy umieją grać ze sobą, a nasze gwiazdy z polski i zagranicy nie do końca. Albo trener ich ciulowo dobiera i ustawia.
Tak, w drugiej połowie zagraliśmy lepiej i było kilka niezłych szans na bramkę. Tak, Lewy już jest powolny i trener powinien to widzieć i go zdejmować. Ale nadal umie coś tam poczarować. Tak. Trzeba trenera który ustawi reprezentacje i powoła ludzi na życie bez Lewego. Nie czekając aż on powie dziękuje bo nam kolejne imprezy odjadą.
Oglądając mecz był komentarz że powołano obu z Porto, ale ich ustawiono inaczej niż tam grają. Czemu? Ja bym tak jie zrobił bo zostawienie ich razem podnosi szanse na akcje bo są ze sobą zgrani z kkubu. Nawet kosztem nie wstawienia kogoś kto może być odrobinę lepszy lub ustawiając inaczej formację. A tak sami sobie odkładamy mocniejsze karny na kupkę.
Oglądanie tego oststniego meczu Polskiej Reprezentacji było naprawde "ciężkie" co gorsza, oglądało się to trudniej niż mecze Cracovii... a to naprawde jest wyczyn.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (11 użytkowników)
Arena, Goście (10)