Nie oglądam ligi angielskiej więc pytam. Nie słyszałem o nim nigdy wcześniej więc pytam.
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Któryś z dziennikarzy, nie kojarzę który bo jednym okiem słuchałem, stwierdził, że ostatnio nie gra porywająco.
W kadrze byłby bardziej uzupełnieniem niż wzmocnieniem.
Patrzę sobie kto tam gra w reprezentacji na prawej obronie. Musiałem sprawdzić bo mecze reprezentacji średnio mnie interesują i widzę: Dawidowicz, Gumny, Kędziora, Bereszyński. Musiałem też posprawdzać gdzie oni w ogóle grają. Uzupełnieniem to oni będą i to tylko wtedy gdy Cash nie będzie mógł grać. W ogóle nie ten poziom ale może też być tak jak w przypadku Klicha, że przychodzi gość regularnie grający w Premier League i wszyscy narzekają, że meczy nie wygrywa dla reprezentacji.
17 dni później
El. ME U21:
Niemcy – Polska 0:3 (43')
[url=https://sport.tvp.pl/56822965/niemcy-polska-na-zywo-mecz-el-me-u21-transmisja-online-live-stream-12112021]transmisja online[/url]
Co przy tej samej liczbie punktów w el. MŚ? Co decyduje w jakiej kolejności? Pamięta ktoś?
Dzis najciekawszy mecz to Włochy - Szwajcaria
[quote='Diabel' pid='1511891' dateline='1636744146']
Co przy tej samej liczbie punktów w el. MŚ? Co decyduje w jakiej kolejności? Pamięta ktoś?
Dzis najciekawszy mecz to Włochy - Szwajcaria
[/quote]
Co decyduje o awansie z grupy eliminacji mistrzostw świata? Oto kolejne punkty z regulaminu.
– liczba zdobytych punktów
– ogólny bilans bramkowy
– zdobyte bramki
– punkty w meczach bezpośrednich
– bilans bramkowy w meczach bezpośrednich
– bramki na wyjeździe zdobyte w meczach bezpośrednich
– punkty Fair Play (związane z liczbą żółtych i czerwonych kartek)
– losowanie
Ma ktos linka do strima ? ja jestem w UK wiec nie dam rady na TVP sport
[quote='Matiomo' pid='1511893' dateline='1636745825']
Ma ktos linka do strima ? ja jestem w UK wiec nie dam rady na TVP sport
[/quote]
http://www.drhtv.com.pl/drhtv-1.html
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/256700321_1551947638308922_5920701778949927771_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=u9GD8k4XyEoAX-51lj3&tn=oSeUWOegPe9Fyrnw&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=715a66d4dda225a7005d368c11212be7&oe=6193DB2B[/img]
- Edytowany
Losowanie to idiotyzm. Jakby już wszystkie możliwe punkty zostały wyczerpane, o kolejności powinno decydować wyższe miejsce w oficjalnym rankingu FIFA.
Był "Turbo-Grysik" a mamy teraz" Turbo -Kasza."
Tak coś w ten deseń wypowiedział się komentator tego meczu.
Nie tyle turbo, co bardziej GMO. Nie chodzi o kesz tylko o kaszę. :)
- Edytowany
Łatwość z jaką nasza reprezentacja U-21 zmiażdżyła młodzieżówkę Niemiec na ich terenie budzi szacunek.
Chciałbym dożyć takiej chwili, że w taki sposób wygrywa pierwsza reprezentacja.
[quote="sterby" pid='1512045' dateline='1636883995']
Łatwość z jaką nasza reprezentacja U-21 zmiażdżyła młodzieżówkę Niemiec na ich terenie budzi szacunek.
Chciałbym dożyć takiej chwili, że w taki sposób wygrywa pierwsza reprezentacja.
[/quote]
Nawet zolwie olbrzymie tyle nie zyja...
Doczekałem się 4 złotych medali na zimowych IO to i może na zlanie Niemców jest szansa.
- Edytowany
Szkoda tylko, że z Izraelem oddali punkty. Niby wiślacki trener a takie jazzy robi. :)
Dramat .Nasza gra przypominała grę drużyny Probierza - wrzutki na pałę , bezmyślność i bezradność .W porównaniu , Węgrzy zagrali jak profesorowie , niezwykle efektywnie , do tego lepsi technicznie , lepiej operujący piłka , choć cięli równi z trawą .
Mnie najbardziej zastanawia jaki przydomek dla trenera Paulo Sousy wymyślił Santo ;)
Jeśli było gdzieś wcześniej, to sorry, przeoczyłem
nie mam nie mam :) szanuję go, uważam że robi dobrą robotę ale jeszcze dużo wody w rzece upłynie nim nasi zaczną grać tak jak chciałby trener. to wymaga przestawienia na inne intensywności. mi to się podoba, gramy agresywnie, wysoko, błyskawicznie reagujemy w fazach przejściowych. trochę brakuje wykonawców w obronie, ale to się może za jakiś czas wykreuje. trzeba mu dać czas. zdecydowanie.
jak sobie pomyślę, że jego następcą miałby być np. Probierz to wyszedłbym na ulicę bić się z milicją o to by nie zwolniony Souzy
- Edytowany
tak z ciekawosci, kto sugerowal Probierza. Ktos pol-powazny (w sensie jakis portal, dziennikarz) czy po prostu takie internetowe pierdy Januszy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)