Nie oglądam ligi angielskiej więc pytam. Nie słyszałem o nim nigdy wcześniej więc pytam.
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Któryś z dziennikarzy, nie kojarzę który bo jednym okiem słuchałem, stwierdził, że ostatnio nie gra porywająco.
W kadrze byłby bardziej uzupełnieniem niż wzmocnieniem.
Patrzę sobie kto tam gra w reprezentacji na prawej obronie. Musiałem sprawdzić bo mecze reprezentacji średnio mnie interesują i widzę: Dawidowicz, Gumny, Kędziora, Bereszyński. Musiałem też posprawdzać gdzie oni w ogóle grają. Uzupełnieniem to oni będą i to tylko wtedy gdy Cash nie będzie mógł grać. W ogóle nie ten poziom ale może też być tak jak w przypadku Klicha, że przychodzi gość regularnie grający w Premier League i wszyscy narzekają, że meczy nie wygrywa dla reprezentacji.
17 dni później
El. ME U21:
Niemcy – Polska 0:3 (43')
[url=https://sport.tvp.pl/56822965/niemcy-polska-na-zywo-mecz-el-me-u21-transmisja-online-live-stream-12112021]transmisja online[/url]
Co przy tej samej liczbie punktów w el. MŚ? Co decyduje w jakiej kolejności? Pamięta ktoś?
Dzis najciekawszy mecz to Włochy - Szwajcaria
[quote='Diabel' pid='1511891' dateline='1636744146']
Co przy tej samej liczbie punktów w el. MŚ? Co decyduje w jakiej kolejności? Pamięta ktoś?
Dzis najciekawszy mecz to Włochy - Szwajcaria
[/quote]
Co decyduje o awansie z grupy eliminacji mistrzostw świata? Oto kolejne punkty z regulaminu.
– liczba zdobytych punktów
– ogólny bilans bramkowy
– zdobyte bramki
– punkty w meczach bezpośrednich
– bilans bramkowy w meczach bezpośrednich
– bramki na wyjeździe zdobyte w meczach bezpośrednich
– punkty Fair Play (związane z liczbą żółtych i czerwonych kartek)
– losowanie
Ma ktos linka do strima ? ja jestem w UK wiec nie dam rady na TVP sport
[quote='Matiomo' pid='1511893' dateline='1636745825']
Ma ktos linka do strima ? ja jestem w UK wiec nie dam rady na TVP sport
[/quote]
http://www.drhtv.com.pl/drhtv-1.html
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/256700321_1551947638308922_5920701778949927771_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=u9GD8k4XyEoAX-51lj3&tn=oSeUWOegPe9Fyrnw&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=715a66d4dda225a7005d368c11212be7&oe=6193DB2B[/img]
- Edytowany
Losowanie to idiotyzm. Jakby już wszystkie możliwe punkty zostały wyczerpane, o kolejności powinno decydować wyższe miejsce w oficjalnym rankingu FIFA.
Był "Turbo-Grysik" a mamy teraz" Turbo -Kasza."
Tak coś w ten deseń wypowiedział się komentator tego meczu.
Nie tyle turbo, co bardziej GMO. Nie chodzi o kesz tylko o kaszę. :)
- Edytowany
Łatwość z jaką nasza reprezentacja U-21 zmiażdżyła młodzieżówkę Niemiec na ich terenie budzi szacunek.
Chciałbym dożyć takiej chwili, że w taki sposób wygrywa pierwsza reprezentacja.
[quote="sterby" pid='1512045' dateline='1636883995']
Łatwość z jaką nasza reprezentacja U-21 zmiażdżyła młodzieżówkę Niemiec na ich terenie budzi szacunek.
Chciałbym dożyć takiej chwili, że w taki sposób wygrywa pierwsza reprezentacja.
[/quote]
Nawet zolwie olbrzymie tyle nie zyja...
Doczekałem się 4 złotych medali na zimowych IO to i może na zlanie Niemców jest szansa.
- Edytowany
Szkoda tylko, że z Izraelem oddali punkty. Niby wiślacki trener a takie jazzy robi. :)
Dramat .Nasza gra przypominała grę drużyny Probierza - wrzutki na pałę , bezmyślność i bezradność .W porównaniu , Węgrzy zagrali jak profesorowie , niezwykle efektywnie , do tego lepsi technicznie , lepiej operujący piłka , choć cięli równi z trawą .
Mnie najbardziej zastanawia jaki przydomek dla trenera Paulo Sousy wymyślił Santo ;)
Jeśli było gdzieś wcześniej, to sorry, przeoczyłem
nie mam nie mam :) szanuję go, uważam że robi dobrą robotę ale jeszcze dużo wody w rzece upłynie nim nasi zaczną grać tak jak chciałby trener. to wymaga przestawienia na inne intensywności. mi to się podoba, gramy agresywnie, wysoko, błyskawicznie reagujemy w fazach przejściowych. trochę brakuje wykonawców w obronie, ale to się może za jakiś czas wykreuje. trzeba mu dać czas. zdecydowanie.
jak sobie pomyślę, że jego następcą miałby być np. Probierz to wyszedłbym na ulicę bić się z milicją o to by nie zwolniony Souzy
- Edytowany
tak z ciekawosci, kto sugerowal Probierza. Ktos pol-powazny (w sensie jakis portal, dziennikarz) czy po prostu takie internetowe pierdy Januszy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
garbus, Goście (1)