[quote='J&B' pid='1281695' dateline='1506438382']
[quote='piotrek67' pid='1281687' dateline='1506436222']
[quote='ronnie79' pid='1281514' dateline='1506407737']
Ponoć po meczu odpowiedział krzykaczom słowami- "Jak wam się nie podoba-to nie przychodźcie".
[/quote]
Jak to się mówi milczenie jest złotem ale jak widać nie wszyscy znają polskie przysłowia :)
[/quote]
Pisałem o nim wcześniej i wcale go nie mam zamiaru bronić, ale znowu nie popadajmy w skrajności. Kibice po nim jadą, no to odpyskował: end of story (cytując klasyka). Nerwy puszczają wszystkim i kibicom i piłkarzom. Czekam na moment kiedy puszczą Probierzowi i w końcu wejdzie do gabinetu tego buca na T
W każdym razie Piątka za takie coś bym z Cracovii nie wyganial. Widzieliśmy już gorsze rzeczy.
[/quote]
Lubie Piątka.....tak jak kiedyś lubiłem Bojarskiego....wydawali mi się podobni takie "walczaki"
Sytuacja wyglądała tak że parę osób z A krzyczało do nich<>> że nic się nie stało "przybijcie 5"
Gwiazdorzy mieli to w d.....i szli dalej....ale jak ktoś krzykną że "ch....gracie" to nagle Piątek się przebudził i podbił z tekstem na kozaku ".....jak masz jakiś problem to możesz nie przychodzić...." No sorry żaden opłacany piłkarz nie ma prawa nikogo wyrzucać z ZIEMI ŚWIĘTEJ....brakowało mi tylko żeby powiedział "w....na reymonta"
Nara Piątek tylko sobota!
-
-
Krzysztof Piątek żegnamy i powodzenia!
Ty i tak jedziesz większości kibiców. Sławny temat założony przez Ciebie temu dowodzi.
- Edytowany
Na B1 jakiś mózgowiec wyzywał Piątka całą II połowę, włącznie z określeniami "sk..", "ch.." itd. Weźcie na to poprawkę.
[quote='gentlemen' pid='1281720' dateline='1506441382']
Na B1 jakiś mózgowiec wyzywał piątka całą II połowę, włącznie z określeniami "sk..", "ch.." itd. Weźcie na to poprawkę.
[/quote]
Wypadałoby coś zrobić z tym bydłem na B. Mi to przeszkadzało, więc przeniosłem się na inny sektor, ale dużą część osób takie osobniki odstraszają od chodzenia na stadion. W dodatku zamiast pomagać piłkarzom takie pierdolenie tylko ich irytuje. Jak jakiś cham na GTS czy Ruchu wyzywa naszych piłkarzy to może to być motywujące, ale pociski od własnych kibiców sprawiają, że taki zawodnik potem może grać gorzej.
W oczach pana piłkarza Piątka widać wielką mądrość. Przekłada się to na boisko, jak i na reakcje poza meczowe.
Akurat epitety pod względem Krzyśka bezsensu.Walczy próbuje jest ambitny że nie zawsze wyjdzie trudno ale nie można dołować.
[quote='Miszczu2007' pid='1281724' dateline='1506441936']
[quote='gentlemen' pid='1281720' dateline='1506441382']
Na B1 jakiś mózgowiec wyzywał piątka całą II połowę, włącznie z określeniami "sk..", "ch.." itd. Weźcie na to poprawkę.
[/quote]
Wypadałoby coś zrobić z tym bydłem na B. Mi to przeszkadzało, więc przeniosłem się na inny sektor, ale dużą część osób takie osobniki odstraszają od chodzenia na stadion. W dodatku zamiast pomagać piłkarzom takie pierdolenie tylko ich irytuje. Jak jakiś cham na GTS czy Ruchu wyzywa naszych piłkarzy to może to być motywujące, ale pociski od własnych kibiców sprawiają, że taki zawodnik potem może grać gorzej.
[/quote]
to Ty się na balkon przenieś, tak to dopiero epitety lecą.
Szkoda ze dzis nie zagra, bo Piatek w piatki gra dobrze ...
[quote='wrobelson' pid='1282231' dateline='1506685927']
[/quote]
Ostatnio w dwóch meczach nie strzelił w tym raz bardzo nie chciał.
Zobaczymy za kilka godzin na ile jest to osłabienie
[quote='eredin' pid='1282259' dateline='1506693741']
[quote='wrobelson' pid='1282231' dateline='1506685927']
[/quote]
Ostatnio w dwóch meczach nie strzelił w tym raz bardzo nie chciał.
Zobaczymy za kilka godzin na ile jest to osłabienie
[/quote]
Gdyby nie karne (które też trzeba umieć strzelać )to nasz napastnik miałby jedna bramkę na koncie wiec szału tez nie ma ...
Miałby co najmniej dwie, bo pamiętam jeden karny po dobrze rozegranym wolnym - sytuacja faul albo gol. Ma strasznie niewdzięczną rolę, ludzie przyzwyczaili się do oglądania Lewandowskiego w takiej roli, a to przecież tylko Piątek.
6 dni później
Mocny wywiad z Pioną
Czasem oglądam powtórki swoich meczów i myślę: „Co ty, debilu, robisz? Po co się kłócisz?”
Dziś z butami wchodzimy do Krzysztofa Piątka. Napastnik Cracovii opowiada nam o gustach muzycznych, z których być może koledzy będą się śmiać, dlaczego zawsze ciężko pracuje, o podróżniczych marzeniach, radzie od mamy, dlaczego w dniu meczowym chodzi uśmiechnięty, przez co niemal nie wyleciał ze szkoły, po jakiej sytuacji trener powiedział mu, że popamięta swoje zachowanie, kto stwierdził, że niedługo z Lewandowskim i Milikiem będzie w TOP 3 polskich napastników.
http://weszlo.com/2017/10/06/ogladam-powtorki-swoich-meczow-mysle-debilu-robisz-sie-klocisz/
...i za 2 lata widzi siebie w lidze włoskiej, hiszpańskiej :D:D:D:D:D:D:D:D
made my saturday!
Nie rozumiem uśmiechu. Jak Jaro gra w lidze włoskiej, to dlaczego nie Piątek, którego uważam za lepszego zawodnika. Piątek się będzie rozkręcić, a my go niestetu sprzedamy w najlepszym mimencie dla niego i klubu, co nie jest satysfakcjonujące dla nas kibiców. Niestety, Cracovia jest tylko przystankiem w rozwoju zawodników. Juz dzisiaj trzeba szukać następcy, Strózik ?
[quote='ian thorpe' pid='1283510' dateline='1507367035']
[font=Arial Black]Nie rozumiem uśmiechu. Jak Jaro gra w lidze włoskiej, [/font]to dlaczego nie Piątek, którego uważam za lepszego zawodnika. Piątek się będzie rozkręcić, a my go niestetu sprzedamy w najlepszym mimencie dla niego i klubu, co nie jest satysfakcjonujące dla nas kibiców. Niestety, Cracovia jest tylko przystankiem w rozwoju zawodników. Juz dzisiaj trzeba szukać następcy, Strózik ?
[/quote]
Przepraszam Cie Ianie ale co robi??Chyba trenuje a nie gra...
Moze jest w skaldzie bo pilki jak narazie nie kopnal nawet z lawki....
mial byc zmiennikiem Gobbiego czy jakos tak, ostatnio Gobbiego nie bylo a na lewej gral ktos inny, Jaro grzal lawe
sadze ze latwiej na lawe do Wloch niz Hiszpanii, poza tym Piatek nie wspomnial na ktorym poziomie ;)
[quote='Diabel' pid='1283519' dateline='1507375662']
mial byc zmiennikiem Gobbiego czy jakos tak, [b]ostatnio Gobbiego nie bylo a na lewej gral ktos inny, Jaro grzal lawe[/b]
sadze ze latwiej na lawe do Wloch niz Hiszpanii, poza tym Piatek nie wspomnial na ktorym poziomie ;)
[/quote]
Ostatnio niestety to też się zmieniło - chyba ławki też nie potrafi dobrze grzać bo się nawet na niej nie znalazł w ostatniej kolejce...
To pokazuje jaka jest różnica między naszą ligą a solidną europejską
nie takim zawodnikom jak Jaro, przyszło czekać na swoją kolej na trybunach. Nie żałowałem jakoś strasznie jego odejścia, natomiast strata dobrego napastnika jakim jest Piątek, może oznaczać poważne osłabienie Cracovii. Wiem, ze wielokrotnie rozczarował, że mógł się lepiej zachować, ale on jest takim prawdziwym napadziorem, których mało jest w Ekstraklasie. Oczywiście, jego słowa o chęci odejścia do mocniejszej ligi są dla mnie normalne, tak samo jak kiedyś Dąbrowskiego. Każdy zawodnik chce grać w silniejszej lidze, i kasować większe pieniądze. Już teraz musimy szukać następcy. Wbrew pozorom, im lepiej będzie się rozwijała kariera sportowa Piątka, tym szybciej odejdzie z Cracovii. Trzeba nauczyć się to akceptować.
[quote='ian thorpe' pid='1283538' dateline='1507383857']
nie takim zawodnikom jak Jaro, przyszło czekać na swoją kolej na trybunach. Nie żałowałem jakoś strasznie jego odejścia, natomiast strata dobrego napastnika jakim jest Piątek, może oznaczać poważne osłabienie Cracovii. Wiem, ze wielokrotnie rozczarował, że mógł się lepiej zachować, ale on jest takim prawdziwym napadziorem, których mało jest w Ekstraklasie. Oczywiście, jego słowa o chęci odejścia do mocniejszej ligi są dla mnie normalne, tak samo jak kiedyś Dąbrowskiego. Każdy zawodnik chce grać w silniejszej lidze, i kasować większe pieniądze. Już teraz musimy szukać następcy. [b]Wbrew pozorom, im lepiej będzie się rozwijała kariera sportowa Piątka, tym szybciej odejdzie z Cracovii.[/b] Trzeba nauczyć się to akceptować.
[/quote]
Wbrew jakim pozorom? To oczywista oczywistość. Kazdy dobrze rozwijający się młody zawodnik staje się łakomym kąskiem. Tak było z Kapustką, tak będzie z Piątkiem. Szkoda, że Vestenicki się tak dobrze nie rozwija. Mihalik też jakby trochę przystopował.
Jaroszyński w Polsce był, co najwyżej, przeciętniakiem więc nie dziwię się, że we Włoszech ma problemy. Jego transfer do Włoch był dla mnie prawdziwym zaskoczeniem, ale widać Włosi tez oszczędzają na skautingu, a menadżerowie potrafią dobrze promować swój towar.
Jeżeli Piątek zacznie strzelać te setki, które ma, to faktycznie może się nim zainteresowac jakiś dobry klub z zagranicy. Ale nie przesadzajmy z Włochami czy Hiszpanią - gdzie gra Teodorczyk? Gdzie Wilczek? A na razie Krzysiu jednak może ich tylko prosić o autografy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)