Oby nie jakiś Piasecki
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Bobek
Już się odbudował ?
Transfery wychodzące 0, żadnych ambicji u tych grajków co na ławce, Smiglewski przegania chłopaków w Pcimiu, co grają w piłkę wieczorami po całym dniu pracy.
Praszelik też ławka i zero rozwoju.
- Edytowany
Ktoś pisał, że ma byc gotowy na październik. Jeśli taki Olek, jak w pierwszym sezonie u Rodowitych, to mamy zajebistego goalkeepera. Jak z drugiego sezonu, to...
[b]Edycja z 15.09.2026 o godz. 13:33 (scalono posty)[/b]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1789472038-797.png[/img]
Trzy lata....? Kurde drugi Ravas albo rzeczywiście lepszy od Madeja!
Mam nadzieję że nie był testowany przez naszych napadziorow
Teraz czskamy na opinie kolegów oceniających transfery po filmikach na YouTube 😉
Mam nadzieję, że Lakbeti będzie zadowolony 😉
Najważniejsze, żeby się nie okazało, że pozbyliśmy się ślepego, a pozyskaliśmy kulawego.
- Edytowany
@MSC#10852 się okaże, nadal uważam że to nie Madej jest problem tylko szkolenie, brak rozwoju, s kontrakt na trzy lata to mi się średnio podoba
A także brak solidnej konkurencji i rywalizacji
- Edytowany
[quote]#post1747064 @MSC#10852 się okaże, nadal uważam że to nie Madej jest problem tylko szkolenie, brak rozwoju, s kontrakt na trzy lata to mi się średnio podoba[/quote]
Ale sygnał jest czytelny - myślałeś że masz skład za zasługi, a teraz albo się skupisz i zaczniesz grać lepiej, albo ława.....
Rywalicja Madejskiemu tylko może wyjść na dobre, a.przede wszystkim klubowi.
- Edytowany
@eredin#77 oby wrócił do formy, bo warunki dobre i młody jest!!
To Madejski musi się w końcu postarać i rozwijać, mimo wieku.
Ale nam obawy co te orły Cabaj Palczewski z Bobka mogą zrobić, aż się boje.
I dla mnie po takim meczu w Płocku Madejski powinien od razu usiąść na ławce.
Sygnał musi być jasny do każdego. Minchev usiadł na ławce i wszedł z buta ltaief, tak samo zahir, henrikson po błędach.
Nie może być, że Seba to Tuptuś Cabaja.
No i zajebiście, młody, ambitny polski bramkarz, warunki top, trochę pobronił w Ekstraklasie i 1 lidze. Myślę że nie zadowoli się wygodnym miejscem na ławce jak sympatyczny Heniu
[quote]#post1747072 @eredin#77 oby wrócił do formy, bo warunki dobre i młody jest!!
To Madejski musi się w końcu postarać i rozwijać, mimo wieku.
Ale nam obawy co te orły Cabaj Palczewski z Bobka mogą zrobić, aż się boje.
[b]I dla mnie po takim meczu w Płocku Madejski powinien od razu usiąść na ławce[/b].
Sygnał musi być jasny do każdego. Minchev usiadł na ławce i wszedł z buta ltaief, tak samo zahir, henrikson po błędach.
Nie może być, że Seba to Tuptuś Cabaja.[/quote]
Teraz ma szansę na rehabilitację. W Katowicach.
Jak znowu zagra słabo to w październiku ktoś inny będzie bronił naszej bramki....
A co do długości kontraktu.... - podpisywaniem z bramkarzem na rok nie ma sensu.....
A czemu w scrabble jest Gortat? To się akurat bardzo złe kojarzy
[quote]#post1747083 A czemu w scrabble jest Gortat? To się akurat bardzo złe kojarzy[/quote]
Gortat = ŁKS
To ten wybitny matematyk ?
[quote]#post1747084 [quote]#post1747083 A czemu w scrabble jest Gortat? To się akurat bardzo złe kojarzy[/quote]
Gortat = ŁKS[/quote]
gorat w scrabble powinno wyjść pajac ! co do Bobka jestem mocno sceptyczny....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)