Informujemy, że nowym zawodnikiem Cracovii został Mohamed Berte, który dołącza do Najstarszego Klubu Sportowego w Polsce na zasadzie transferu definitywnego.
Belgijski napastnik związał się z Cracovią kontraktem obowiązującym do końca sezonu 2028/2029, z opcją przedłużenia o kolejny rok.
W biało-czerwonych barwach będzie występować z numerem 90.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Gdzie takie rzeczy piszą, skoro na oficjalnej nic dalej nie ma?
jak masz karnet dostajesz info na mejla
- Edytowany
[quote]#post1740414 jak masz karnet dostajesz info na mejla[/quote]
Mam, mail nie doszedł jeszcze 😉
Są zatem karnetowicze drugiej kategorii? 🤔
[quote]#post1740415 [quote]#post1740414 jak masz karnet dostajesz info na mejla[/quote]
Mam, mail nie doszedł jeszcze 😉[/quote]
Kupiłeś karnet na pół sezonu😂
@TOM76#4042 Jeśli z Koroną gramy w tej połówce, to tak. Jaja, nawet 90minut już ogłosiło, a ja maila nie dostałem nadal
[quote]#post1740391 Niech bedzie Tunezja... dużej roznicy w takim malutkim kółku flagi nie ma między Turcja a Tunezja..
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787137282-371.jpg[/img][/quote]
Różnica taka jakby Polskę ktoś pomylił z Indonezją.
[quote]#post1740416 [quote]#post1740415 [quote]#post1740414 jak masz karnet dostajesz info na mejla[/quote]
Mam, mail nie doszedł jeszcze 😉[/quote]
Kupiłeś karnet na pół sezonu😂[/quote]
A masz internet ?
Własnie dotarło potwierdzenie . Zaklepany .
Może i dobry ale Mochamed pewnie znowu jakiś ramadan uskuteczni🤔
Dwóch ich przyszło...?
Dwa wątki...
Jak będzie grał jak Saidi to może mieć ramadan 3 razy w ciągu roku.
@pablo74#33265 jakie dwa wątki?
Na Wieczystą będą gotowi do gry?1
- Edytowany
Mam nadzieję, że nie będzie grał jak Saidi, w sensie: że będzie skuteczniejszy. Akcje Saidiego w derbach u nas były dramatyczne.
Nota bene: niedowiarkom proponuję porównać jego dorobek w lidze Jupiler z dorobkiem Skórasia. Berte: w 72 meczach 24/25 i 25/26 13 goli i 2 asysty. Skóraś: w tych samych 2 sezonach w 57 meczach 2 gole, 11 asyst.
@szaleniec#7356 będą czyli kto?
[quote]#post1740419 [quote]#post1740391 Niech bedzie Tunezja... dużej roznicy w takim malutkim kółku flagi nie ma między Turcja a Tunezja..
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787137282-371.jpg[/img][/quote]
Różnica taka jakby Polskę ktoś pomylił z Indonezją.[/quote]
No może z Monako.
Dalej dyskusja na tematy z dupy, jeden mało dawać następnego
Spokojnie... dziś już nic nie będzie... oprócz konferencji
[quote]#post1740466 Spokojnie... dziś już nic nie będzie... oprócz konferencji[/quote]
Ej, zawsze przynajmnien jakiś kolejny wysryw Borka może być 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (11 użytkowników)
Cracoviarkalech, KrissCS, Goście (9)