Informujemy, że nowym zawodnikiem Cracovii został Mohamed Berte, który dołącza do Najstarszego Klubu Sportowego w Polsce na zasadzie transferu definitywnego.
Belgijski napastnik związał się z Cracovią kontraktem obowiązującym do końca sezonu 2028/2029, z opcją przedłużenia o kolejny rok.
W biało-czerwonych barwach będzie występować z numerem 90.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Gdzie takie rzeczy piszą, skoro na oficjalnej nic dalej nie ma?
jak masz karnet dostajesz info na mejla
- Edytowany
[quote]#post1740414 jak masz karnet dostajesz info na mejla[/quote]
Mam, mail nie doszedł jeszcze 😉
Są zatem karnetowicze drugiej kategorii? 🤔
[quote]#post1740415 [quote]#post1740414 jak masz karnet dostajesz info na mejla[/quote]
Mam, mail nie doszedł jeszcze 😉[/quote]
Kupiłeś karnet na pół sezonu😂
@TOM76#4042 Jeśli z Koroną gramy w tej połówce, to tak. Jaja, nawet 90minut już ogłosiło, a ja maila nie dostałem nadal
[quote]#post1740391 Niech bedzie Tunezja... dużej roznicy w takim malutkim kółku flagi nie ma między Turcja a Tunezja..
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787137282-371.jpg[/img][/quote]
Różnica taka jakby Polskę ktoś pomylił z Indonezją.
[quote]#post1740416 [quote]#post1740415 [quote]#post1740414 jak masz karnet dostajesz info na mejla[/quote]
Mam, mail nie doszedł jeszcze 😉[/quote]
Kupiłeś karnet na pół sezonu😂[/quote]
A masz internet ?
Własnie dotarło potwierdzenie . Zaklepany .
Może i dobry ale Mochamed pewnie znowu jakiś ramadan uskuteczni🤔
Dwóch ich przyszło...?
Dwa wątki...
Jak będzie grał jak Saidi to może mieć ramadan 3 razy w ciągu roku.
@pablo74#33265 jakie dwa wątki?
Na Wieczystą będą gotowi do gry?1
- Edytowany
Mam nadzieję, że nie będzie grał jak Saidi, w sensie: że będzie skuteczniejszy. Akcje Saidiego w derbach u nas były dramatyczne.
Nota bene: niedowiarkom proponuję porównać jego dorobek w lidze Jupiler z dorobkiem Skórasia. Berte: w 72 meczach 24/25 i 25/26 13 goli i 2 asysty. Skóraś: w tych samych 2 sezonach w 57 meczach 2 gole, 11 asyst.
@szaleniec#7356 będą czyli kto?
[quote]#post1740419 [quote]#post1740391 Niech bedzie Tunezja... dużej roznicy w takim malutkim kółku flagi nie ma między Turcja a Tunezja..
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787137282-371.jpg[/img][/quote]
Różnica taka jakby Polskę ktoś pomylił z Indonezją.[/quote]
No może z Monako.
Dalej dyskusja na tematy z dupy, jeden mało dawać następnego
Spokojnie... dziś już nic nie będzie... oprócz konferencji
[quote]#post1740466 Spokojnie... dziś już nic nie będzie... oprócz konferencji[/quote]
Ej, zawsze przynajmnien jakiś kolejny wysryw Borka może być 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)