[quote]#post1739293 Czyżby był temat Marcusa Forssa ? Słyszał ktoś ?[/quote]
Oby nikt nie słyszał, zwłaszcza w Szczecinie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Niech słyszą, poważnie, gość bez kontraktu po poważnej kontuzji, jednej z wielu w karierze.
[quote]#post1739326 Niech słyszą, poważnie, gość bez kontraktu po poważnej kontuzji, jednej z wielu w karierze.[/quote]
o to nasz typ ewidentnie
[quote]#post1739326 Niech słyszą, poważnie, gość bez kontraktu po poważnej kontuzji, jednej z wielu w karierze.[/quote]
Fakt. Sprawdziłem. Średnio, mniej więcej, pół sezonu poza kadrą. I im później tym mniej gra. Po Charpentierze i Marchwińskim chyba już nie zaryzykujemy. Mam nadzieję
Ale może liczą że będzie " grał " za czapkę gruszek a nam zamkną usta
Po ch... Szukamy jakiś wynalazków za granicą, jak tutaj taki Fasbender w koronie strzela, a i cholewinski poszedł do Lechii. Później się okazuje że ekstraklasa dla nich zbyt fizyczna
Kurwa...Zapolnik by nam nam podejrzewam z 6 pkt załatwił na luzie ale nie...u nas w ramach jakieǰś podupconej polityki gramy kaleką hybrydowonarodową z dysfunkcją narządów ruchu...
Pierdolony pion sportowy....kurwa poziom zero...
- Edytowany
No wlasnie, przecież nawet jak kupią tanio, to przecież taki zawodnik i tak kosztuje klub, a jak nie daje punktow to i nie przyniesie dochodów.
Wiem, ze chcemy ogrywać młodych, ale niech gra pracowity i przydatny Wiktor Dej. A Smiglewski niech grzeje ławkę, niech nie gra nawet w rezerwach, trochę pokory. Niech grają Ci co wydać postęp i rozwój.
[quote]#post1739357 Po ch... Szukamy jakiś wynalazków za granicą, jak tutaj taki Fasbender w koronie strzela, a i cholewinski poszedł do Lechii. Później się okazuje że ekstraklasa dla nich zbyt fizyczna[/quote]
Pisałem o nim już 2 lata temu. Był na miejscu,idealny zawodnik do nas ,bardzo pracowity i skuteczny to nasciagaja ch.uj wie kogo. Ja po 0.7 Jacka Danielsa bym zrobił lepsze transfery
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1786826741-944.jpg[/img]
Batum strzela, jeszcze Gabriel będzie królem strzelców w Rumunii a u nas 3 paralityków napastników będzie miało 0 bramek na k0niec rundy.
To są kurwa jakieś czare i klątwa rzucona na Cracovie...
Dziady jedne płatkowoelkowe NAPASTNIKA!!!!
[quote]#post1739378 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1786826741-944.jpg[/img]
Batum strzela, jeszcze Gabriel będzie królem strzelców w Rumunii a u nas 3 paralityków napastników będzie miało 0 bramek na k0niec rundy.
To są kurwa jakieś czare i klątwa rzucona na Cracovie...[/quote]
Batoum to jednak druga liga węgierska… dodatkowo pierwszy gol w czwartym meczu. Natomiast jeśli faktycznie zaliczyłby świetny sezon, to nadal ma kontrakt u nas i możemy za rok grać z naszą kameruńską perłą w ataku.
A to, że Charpentier będzie strzelał, to jest pewne. Jedyne pytanie, czy będzie zdrowy, żeby grać.
Jaka druga liga węgierska ? Co Wy za bajki piszecie ? Normalnie Ekstraklasa, zagrali 4 mecze do tej pory, chłop ma o jednego gola więcej niż my w tym sezonie a nam dziś znów szykują oglądanie na dziewiątce chłopa co biega jak środkowy bloku reprezentacji Iranu w przykrótkich gaciach jakby wracał z Kryspinowa
Masz rację, mój błąd, źle popatrzyłem. Co nie zmienia faktu, że u nas Batoum wyglądał fatalnie. Nie wiem, może po przepracowaniu całego okresu przygotowawczego u nas byłoby lepiej.
A moim zdaniem odejście Batouma to najlepsze, co mogło się wydarzyć, jeśli chodzi o ruchy wychodzące. :D Strasznie ciężko się go oglądało. Narzekacie na Amerykanina, ale on gra o tyle lepiej, że przynajmniej potrafi znaleźć sobie pozycję.
Niech strzela na Węgrzech, życzę mu powodzenia 😎
Batoum to był najgorszy piłkarz w barwach Cracovii, jeśli tak można go nazwać od czasu Sowaha
Może ten Piasecki z ŁKS, jest na wylocie chyba gorszym ogórkiem od naszych nie bd
Napastników!! skrzydłowych!! ku.rwa mać
- Edytowany
[quote]#post1739484 Może ten Piasecki z ŁKS, jest na wylocie chyba gorszym ogórkiem od naszych nie bd[/quote]
Jak to się mówi: uważaj czego Sobie życzysz, bo się spełni. Pawian to nie jest piłkarz.
Jest zapowiedź 9 na Twitterze Colaka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (26 użytkowników)
Thegreenbunny, Niewidoczni (1), Goście (24)