[quote]#post1739293 Czyżby był temat Marcusa Forssa ? Słyszał ktoś ?[/quote]
Oby nikt nie słyszał, zwłaszcza w Szczecinie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Niech słyszą, poważnie, gość bez kontraktu po poważnej kontuzji, jednej z wielu w karierze.
[quote]#post1739326 Niech słyszą, poważnie, gość bez kontraktu po poważnej kontuzji, jednej z wielu w karierze.[/quote]
o to nasz typ ewidentnie
[quote]#post1739326 Niech słyszą, poważnie, gość bez kontraktu po poważnej kontuzji, jednej z wielu w karierze.[/quote]
Fakt. Sprawdziłem. Średnio, mniej więcej, pół sezonu poza kadrą. I im później tym mniej gra. Po Charpentierze i Marchwińskim chyba już nie zaryzykujemy. Mam nadzieję
Ale może liczą że będzie " grał " za czapkę gruszek a nam zamkną usta
Po ch... Szukamy jakiś wynalazków za granicą, jak tutaj taki Fasbender w koronie strzela, a i cholewinski poszedł do Lechii. Później się okazuje że ekstraklasa dla nich zbyt fizyczna
Kurwa...Zapolnik by nam nam podejrzewam z 6 pkt załatwił na luzie ale nie...u nas w ramach jakieǰś podupconej polityki gramy kaleką hybrydowonarodową z dysfunkcją narządów ruchu...
Pierdolony pion sportowy....kurwa poziom zero...
- Edytowany
No wlasnie, przecież nawet jak kupią tanio, to przecież taki zawodnik i tak kosztuje klub, a jak nie daje punktow to i nie przyniesie dochodów.
Wiem, ze chcemy ogrywać młodych, ale niech gra pracowity i przydatny Wiktor Dej. A Smiglewski niech grzeje ławkę, niech nie gra nawet w rezerwach, trochę pokory. Niech grają Ci co wydać postęp i rozwój.
[quote]#post1739357 Po ch... Szukamy jakiś wynalazków za granicą, jak tutaj taki Fasbender w koronie strzela, a i cholewinski poszedł do Lechii. Później się okazuje że ekstraklasa dla nich zbyt fizyczna[/quote]
Pisałem o nim już 2 lata temu. Był na miejscu,idealny zawodnik do nas ,bardzo pracowity i skuteczny to nasciagaja ch.uj wie kogo. Ja po 0.7 Jacka Danielsa bym zrobił lepsze transfery
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1786826741-944.jpg[/img]
Batum strzela, jeszcze Gabriel będzie królem strzelców w Rumunii a u nas 3 paralityków napastników będzie miało 0 bramek na k0niec rundy.
To są kurwa jakieś czare i klątwa rzucona na Cracovie...
Dziady jedne płatkowoelkowe NAPASTNIKA!!!!
[quote]#post1739378 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1786826741-944.jpg[/img]
Batum strzela, jeszcze Gabriel będzie królem strzelców w Rumunii a u nas 3 paralityków napastników będzie miało 0 bramek na k0niec rundy.
To są kurwa jakieś czare i klątwa rzucona na Cracovie...[/quote]
Batoum to jednak druga liga węgierska… dodatkowo pierwszy gol w czwartym meczu. Natomiast jeśli faktycznie zaliczyłby świetny sezon, to nadal ma kontrakt u nas i możemy za rok grać z naszą kameruńską perłą w ataku.
A to, że Charpentier będzie strzelał, to jest pewne. Jedyne pytanie, czy będzie zdrowy, żeby grać.
Jaka druga liga węgierska ? Co Wy za bajki piszecie ? Normalnie Ekstraklasa, zagrali 4 mecze do tej pory, chłop ma o jednego gola więcej niż my w tym sezonie a nam dziś znów szykują oglądanie na dziewiątce chłopa co biega jak środkowy bloku reprezentacji Iranu w przykrótkich gaciach jakby wracał z Kryspinowa
Masz rację, mój błąd, źle popatrzyłem. Co nie zmienia faktu, że u nas Batoum wyglądał fatalnie. Nie wiem, może po przepracowaniu całego okresu przygotowawczego u nas byłoby lepiej.
A moim zdaniem odejście Batouma to najlepsze, co mogło się wydarzyć, jeśli chodzi o ruchy wychodzące. :D Strasznie ciężko się go oglądało. Narzekacie na Amerykanina, ale on gra o tyle lepiej, że przynajmniej potrafi znaleźć sobie pozycję.
Niech strzela na Węgrzech, życzę mu powodzenia 😎
Batoum to był najgorszy piłkarz w barwach Cracovii, jeśli tak można go nazwać od czasu Sowaha
Może ten Piasecki z ŁKS, jest na wylocie chyba gorszym ogórkiem od naszych nie bd
Napastników!! skrzydłowych!! ku.rwa mać
- Edytowany
[quote]#post1739484 Może ten Piasecki z ŁKS, jest na wylocie chyba gorszym ogórkiem od naszych nie bd[/quote]
Jak to się mówi: uważaj czego Sobie życzysz, bo się spełni. Pawian to nie jest piłkarz.
Jest zapowiedź 9 na Twitterze Colaka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!