[quote]#post1734503 Akurat ta riposta do niego Sobiecha była strasznie słaba.[/quote]
Zgadzam się, powinien go porządnie opierdolić za gadanie takich bzdetów, influencer w mordę kopany, znawca wszystkiego. Nie trawię takich kolesi.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Oj ten Marchewka. Daj mu Boze zdrowie a może coś z tego będzie. Wielkich oczekiwań nie mam co do niego w tej rundzie ale liczę że się miło zaskoczymy.
Wałcz chłopaku bo potencjał masz.
Dzięki za wytłumaczenie
https://x.com/KSCracoviaSA/status/2078374837865566443/photo/1
No i nijak pasuje do Marchwińskiego, jakiś Walijczyk?
https://www.transfermarkt.pl/alex-marciniak/profil/spieler/1142182
- Edytowany
duzo bylo mówione o uszczelnianiu info z klubu, jesli to nie Marchewa, to przyznam ze ktoś to sprawnie poukladal
https://www.youtube.com/watch?v=Yvam3mrc8zI
Mam ogromne obawy, bo wygląda to za dobrze.
Technika, szybkość, umiejętność ustawienia się, skuteczność - no, no, no...
Coś mi się wydaje że jeszcze oprócz Filipa coś się dziś wydarzy 🙄.
Na pewno będzie Marchwinski
Nie wiem po co szukamy lewego skrzydła jak tam może grać Burlet ,Hasic,Minchev może Marciniak
Prawa strona gorzej wygląda
Ciekawe co z tym Chorwatem z Ujpestu ?
No i bramkarz na przedwczoraj potrzebny !
Hasic bedzie grał na prawym, jestem o tym przekonany, zawsze byl wystawiany na tej stronie a nie na lewej
Hasic to nie jest skrzydłowy
Nie ma szybkości, jakby ją miał to by nigdy u nas nie grał
Ja pierdykam, kto to jest? Hak jest długi i mocno zakrzywiony.
[quote]#post1734560 Hasic to nie jest skrzydłowy
Nie ma szybkości, jakby ją miał to by nigdy u nas nie grał[/quote]
Oczywiście ze nie, ale jak piszesz ze może grać na lewym to Ci mówię, ze będzie na prawym z zejściem na lewą nogę i strzał, bo tak zawsze byl ustawiany, nie na lewej :)
Mieliśmy już zawodnika z Chelsea, teraz z Arsenalu.
Z tym, że Adamczyk wyjechał na Wyspy jako junior, Marciniak się tam urodził.
Czy to jest piłkarz wygrzebany hakiem ze śmietnika? Raczej nie.
Czy będzie stanowić o sile Cracovii - w tym sezonie raczej nie, później - kto wie?
Zobaczymy.
Najgorsze jest w tym wszystkim że trener uśmiechnięty zadowolony , nic na temat transferów. Jesteśmy do spadku , może początek sezonu znowu nam.sie uda i uciułamy troszkę punktów jak w tamtym sezonie. W drugiej rundzie na 18 meczow wygraliśmy DWA, tak DWA mecze . Jedna dwie kontuzje ,kartki i gramy Tabiszami, Śmiglewskimi, Skoczylasami. Wspomnicie moje słowa jesteśmy do spadku.
[quote]#post1734560 Hasic to nie jest skrzydłowy
Nie ma szybkości, jakby ją miał to by nigdy u nas nie grał[/quote]
dokładnie, wystawianie go na skrzydle jest robieniem kuku jemu i nam; szkoda. To ten sam przypadek co Sebastian Szymański, Kurzawa i milion innych marnowanych na skrzydłach
@ziper#6791 proponuje nie kupować karnetu skoro wszystkie mecze przegramy, ch... z tym wszystkim, lepiej kotleta zjeść w niedzielę przy piwku a nie się denerwować.... Od razu zgłośmy się do pierwszej ligi....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (37 użytkowników)
Goście (37)