a co sie dzieje wokol klubu, wrzucili jakąś tapetę nową?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1732482 a co sie dzieje wokol klubu, wrzucili jakąś tapetę nową?[/quote]
Tak
no to rzeczywiscie nie ma powodu do paniki.
[quote]#post1732484 no to rzeczywiscie nie ma powodu do paniki.[/quote]
😂😂😂😂😂😂😂😂
- Edytowany
[quote]#post1732479 https://transfery.info/aktualnosci/napastnik-cracovii-moze-odejsc-chca-go/276792
....
Mowa o czarnym jaśku.
Cudownie, niech go sprzedadzą za zgrzewka Coca-Cola
[b]Edycja z 05.07.2026 o godz. 20:52 (scalono posty)[/b]
Jeżeli chodzi o Oskara to tutaj też on musi chcieć nie tylko klub, a wydaje mi się że on chce. Po pierwsze wyląduje w bundeslidze, czyli wyżej niż Kalman czy Githa, a nawet Rózga. Jeżeli będzie miał w umowie minuty, to będzie grał a nie zostanie od razu wypożyczony. Myślę że tutaj nie tylko klub negocjuje, Oskar też.
Poza tym Brema to piękne miasto.
[quote]#post1732478 [quote]#post1732474 Niestety, ale jest to kwota adekwatna.[/quote]
Do czego ? Bo napewno nie do sezonu jaki zagrał, swojego wieku i przede wszystkim długości kontraktu.
Totalny dramat[/quote]
22 lata,1 rok grania na szczeblu centralnym. Historia ciężkich kontuzji. Gra w zespole walczącym o utrzymanie. A debiut w reprezentacji, w meczu o nic to też zbytnio niewiele zmieni.
Oskar to mega piłkarz, ale kluby patrzą między innymi na to co wymieniłem wyżej.
Ps. Brak asyst, goli. Obrońca jest od bronienia, ale przy 5 bramkach i jakis asystach obrońca od razu wiecej kosztuje
@morata#15537 rozsądnie pisze.
Tez chciałbym aby poszedł za 2 razy więcej, ale czy to jet realne z zespołu który nie jest w top 5 ligii?
Praktycznie 23 lata. ur. 21 lipca 2003
- Edytowany
[quote]#post1732470 Jak te marne 3 mln są prawdziwe, to oznacza że dalej jesteśmy frajerami na rynku transferowym. Byle kiep z Legii poszedł za tyle a zagrał chyba 4 mecze w Ekstraklasie.[/quote]
Wiek, wiek, wiek i potencjał. O Oskarze głośno jest od roku a o tym młodym trąbią już jakiś czas. Zachodnie kluby kupują potencjał by potem sprzedać za wiele więcej. Oskara jeśli jakoś wyjątkowo nie eksploduje pewnie drożej nie sprzedadzą. Głównie wiek generuje takie ceny.
Jeśli ten Leszczyński byłby straszy cena pewnie byłaby na korzyść Oskara z uwagi na doświadczenie mimo, że też skromne ale mimo wszystko większe na najwyższym poziomie.
Oskar idzie za 3mln po sezonie w jego wykonaniu dobrym, ale w drużynie która prawie spadła z polskiej ligi.
Więc jeżeli nazywamy klub frajerami bo sprzedają tego chłopaka bardzo solidnego obrońce za 3 mln po takim sezonie, a po sezonie, w którym mieliśmy 6 miejsce sprzedaliśmy Rózgę ( 18 lat) z powołaniem na mecze reprezentacji kwalifikacje mistrzostw i Githe ( super obrońcą i bramkostrzelnego) za niecałe 3 mln razem, to jak powinniśmy nazywać poprzedników obecnych decydentów ( chyba frajerzy i miernoty do kwadratu) .
Czy aby napewno to kwota 3 miliony? Ludzie nie wierzcie w wszystko co pytony pisza. Kwoty aą zapewne inne..
[quote]#post1732472 To prawda, 3 mln za Stojkovića to było coś, ale za młodego Oskara to trochę lipa, spodziewałem się 4, chyba że jakieś bonusy jeszcze.
Ale i tak 2 mln za Rózgę i 700tys za Githe to było frajerstwo[/quote]
[quote]#post1732472 To prawda, 3 mln za Stojkovića to było coś, ale za młodego Oskara to trochę lipa, spodziewałem się 4, chyba że jakieś bonusy jeszcze.
Ale i tak 2 mln za Rózgę i 700tys za Githe to było frajerstwo[/quote]
Cracovia i tak z tego nic nie miała i za Oskara też nic nie dostanie tylko firma Płatka /on po woli sobie odbije wydatek na Cracovię/
Turek już tego dopilnuje.
Czy wśród juniorów jest jakiś napastnik, który dobrze rokuje na przyszłość?
Moze by go trener sprawdził jak taki jest
Nie ukrywam, że najbardziej nam brakuje rasowego napastnika. To jest mus - musimy kogoś mieć.
Póki co mamy:
1/ Śmiglewski, poziom chyba nie ten
2/ Zahiroleslam zdobywa gole, ale umówmy raczej pewnego poziomu nie przeskoczy
3/ Bogacz - najbardziej rokuje, ale kontuzjogenny
- Edytowany
Kaczor?
.....
https://gol24.pl/filip-szymczak-wraca-do-lecha-ale-kolejorz-go-nie-chce-ligowy-rywal-zglosil-sie-po-napastnika/ar/c2-19140515
....
Kurwica lekko bierze człowieka gdy patrzy na nasz stan posiadania i ruchy transferowe....
- Edytowany
Wygląda na to, że Platek jest tylko wyprzedażą zainteresowany! Jeszcze ze 3 transfery z klubu i powie goodbye.
Czego się spodziewać po amerykańskim żydzie polskiego pochodzenia
[quote]#post1732568 Czego się spodziewać po amerykańskim żydzie polskiego pochodzenia[/quote]
do "pełni szczęścia" brakuje by miał ukraińską żonę pochodzenia żydowskiego....
Albo lepiej rosyjskiego
Fakty są takie że odeszło, licząc Oskara 3 podstawowych zawodników, liderów na swoich pozycjach. W zamian kto przyszedł ?
Cała nadzieja w trenerze i tym jak ta liga jest pojebana
Podobno nadzieja odchodzi ostatnia...
Tak patrzą na transfery z poprzedniego roku, o tej porze mieliśmy Piłe i Solijkovica. Ale poprzedzający sezon rozbudził nadzieje.
Jeżeli popełniłem błąd, to mnie poprawcie. Teraz mamy Dominika B. oraz zapowiadane odejście Oskiego. No i koszmarną rundę za sobą.
Brak logiki ESA podpowiada, że rozjebiemy tą lige...🤣 🤣 🤣
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (14 użytkowników)
Goście (14)