Oraz Pajacowi Drozdzowi... zamiast wypożyczyć chlopaka kretyni zajebani..
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Przed wypożyczeniem trzeba najpierw przedłużyć kontrakt. Inaczej po wypożyczeniu byłby już wolnym zawodnikiem.
Choć też się zgadzam, trzeba było jemu przedłużyć a nie Tabiszowi.
Drożdż spapral Bzdyla, Rózgę i Rakoczego
Z wypożyczenia wracają Smiglewski i Biedrzycki, Biedrzycki dobry na ławkę, nawet coś grał w ostatnich meczach górnika Łęczna, ale Smiglewski to strasznie słabo. Powrót do rezerw albo kolejne wypożyczenie. Jest bardziej drewniany od Zahira. Kondycja też chyba nie za dobra.
- Edytowany
Wraca jeszcze Lachowicz .
[quote]#post1727611 ... Rakoczego...[/quote]
No tak Rakoczy to by nam niesamowicie pomógł
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779722519-411.png[/img]
[quote]#post1727611 Drożdż spapral Bzdyla, Rózgę i Rakoczego[/quote]
O Rakiego największy żal mam. Ewidentnie brakło samego pomysłu na zawodnika i to w jaki sposób poradzić sobie z tematem.
Też sam w sobie Michał jest zawodnikiem pod 4-5-1 mam wrażenie jedynie
Sutalo out. Zaczynamy wietrzenie.
[quote]#post1727663 Sutalo out. Zaczynamy wietrzenie.[/quote]
i bardzo kurwa dobrze. jebany parodysta
Lista naszych priorytetów transferowych powinna zależeć od tego o co gramy. Właśnie, o co? Może ktoś się w tym orientuje?
Nie mamy bramkarza. Nie mamy stoperów (Wójcik odejdzie więc zostaną syn Henryka i Traore czyli jakby nie patrzeć 1,5 stopera na 4 miejsca). Nie mamy skrzydłowych, brakuje napastnika. Skrzydłowych potrzeba ze 3 bo dwóch do podstawy i jeden zmiennik. Chyba, że gramy o utrzymanie, to Madejski może być, trzeba dokupić średniaków, skrzydeł i napastnika może nie być.
Może warto się nauczyć wypożyczeń? Skrzydłowych nie opłaca się kupować w tej lidze. Jeśli chłop będzie dobry na tej pozycji to ktoś go szybko wykupi i nie tak łatwo sprowadzić kogoś na jego miejsce. Jeśli słaby to trzeba mu płacić i ciężko się pozbyć. Najlepiej wypożyczyć chłopów z lepszych lig i drużyn i obiecać im występy, nie mieć opcji wykupu, ale co roku mieć na tej pozycji dobrych zawodników.
[quote]#post1727663 Sutalo out. Zaczynamy wietrzenie.[/quote]
Spoko, wietrzyć możemy... tylko żeby do klubu ogarnąć jakieś wartościowe transfery, a nie typu Batoum itd. 🤔
- Edytowany
Na początku gramy o co najmniej puchary, później będziemy kalkulować jak się utrzymać😁
Ciekawe czy Smiglewski wraca bo odszedł z Puszczy. Była by to parodia.
?? Był na rocznym wypożyczeniu więc wraca
Wraca, i niech idzie na kolejne wypożyczenie. Do ekstraklasy naprawdę się nie nadaje
- Edytowany
Może zaskoczy, kto to wie (Śmiglewski).
Gdzieś czytałem w necie że Płatek chce stawiać na młodych Polaków.
Skoro Knap podpisał jakiś czas temu kontrakt, teraz młody Tabisz no to czas na Śmiglewskiego.
I jedziemy z tą ligą😂
Knap ma swoje wady i atuty, Smiglewski z całym szacunkiem nie widzę atutów za wyjątkiem wieku.
Oglądałem mecze Puszczy jak był wprowadzany, tragedia, ani głową nie umie grać ani nogami , biega bez celu, macha rękami.
[quote]#post1727689 Knap ma swoje wady i atuty, Smiglewski z całym szacunkiem nie widzę atutów za wyjątkiem wieku.
Oglądałem mecze Puszczy jak był wprowadzany, tragedia, ani głową nie umie grać ani nogami , biega bez celu, macha rękami.[/quote]
Czyli nic się nie zmieniło od czasu gry u nas.
@Antoine#30209 jest gorzej. Kiedyś był rokującym teraz no way....
Może w Hutniku dałby radę?
[quote]#post1727688 Może zaskoczy, kto to wie (Śmiglewski).
Gdzieś czytałem w necie że Płatek chce stawiać na młodych Polaków.
Skoro Knap podpisał jakiś czas temu kontrakt, teraz młody Tabisz no to czas na Śmiglewskiego.
I jedziemy z tą ligą😂[/quote]
Jeszcze młody i perspektywiczny Glik.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)