Właśnie myślałem o Madeju. Nasuwa się myśl
Reprezentacja. Wiecie dlaczego?
Gra zajebisty sezon. Jest najlepszym bramkarzem w lidze. Mrozek Tobiasz myślę że nawet Dragowski mogą mu buty czyścić.
Skorpuski kontuzja.
Zostaje Kochalski i Grabara.
Dlaczego miałby nie dostać szansy od Urbana ?
Wierzę w to że może się udać jak zagra dobre 4 kolejki i to będzie nagroda :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1711563 Właśnie myślałem o Madeju. Nasuwa się myśl
Reprezentacja. Wiecie dlaczego?
Gra zajebisty sezon. Jest najlepszym bramkarzem w lidze. Mrozek Tobiasz myślę że nawet Dragowski mogą mu buty czyścić.
Skorpuski kontuzja.
Zostaje Kochalski i Grabara.
Dlaczego miałby nie dostać szansy od Urbana ?
Wierzę w to że może się udać jak zagra dobre 4 kolejki i to będzie nagroda :)[/quote]
Najpierw niuech sie nauczy grac nogamo bo bardzo duze braki ma
W ostatnim meczu nie było źle. Wydaje mi się, że się poprawił pod tym względem
W ostatnim meczu to walił po autach jak popadnie
Coś mi mówi, że jak jeszcze ktoś dołączy, to z ligi szwedzkiej.
[quote]#post1711604 Coś mi mówi, że jak jeszcze ktoś dołączy, to z ligi szwedzkiej.[/quote]
A pozycja ?
[quote]#post1711609 [quote]#post1711604 Coś mi mówi, że jak jeszcze ktoś dołączy, to z ligi szwedzkiej.[/quote]
A pozycja ?[/quote]
Na jeźdźca 😉🙃🤣
od tyłu??
😁
Powiedzmy, że zespół od tyłu wygląda nieźle więc chyba trzeba zadbać o przednie formacje.
Dodupcacie się do Sebka o to granie nogami a bramkarz przede wszystkim jest od bronienia i tutaj gość jest jednym z najlepszych w lidze
A ja jestem starej daty i mi nie przeszkadza słaba gra nogami bramkarza. On ma bronić przede wszystkim strzały przeciwnika. I w tym Sebastian jest póki co bardzo dobry.
[quote]#post1711650 Dodupcacie się do Sebka o to granie nogami a bramkarz przede wszystkim jest od bronienia i tutaj gość jest jednym z najlepszych w lidze[/quote]
I trafiłeś w sedno. Na linii Seba top. A nogami Seba gra tak jak Glik poza tym
[quote]#post1711594 W ostatnim meczu to walił po autach jak popadnie[/quote]
Szkoła Cabaja 🤣
Kaczmarek kochał walic po autach
Madejski top ale to oznacza jedno - przyjdzie wiosna i zaczna sie po niego odzywac.
Niestety nie jestesmy klubem, ktory bedzie w stanie utrzymac dobrych zawodnikow.
Wiec transfer Nevistica jest konieczny.
@mcz_#6169
Seba to bardzo porządny bramkarz. Chciałbym, żeby był w klubie z kimś do uczciwej i ciekawej rywalizacji, bo z Ravasem wygrywa walkowerem. Na linii Seba jest naprawdę bardzo dobry. Nogami gra tak jak Rapa (też nogami) pod koniec pobytu w klubie, ale to w sumie drobny minus, biorąc pod uwagę ogólny poziom ligowy. Poza tym właśnie dlatego potrzebna jest realna rywalizacja o miejsce w bramce.
U Sebastiana oprócz gry nogami brakuje nieco lepszej gry na przedpolu, troszke za mało tych pilek po dosrodkowaniach łapie, wiekszosc piastkuje. Nie jest takim kozakiem w tej kwestii jak byl Hrosso.
Wydaje mi się też, ze problemem w postrzeganiu Seby jest to, ze on do klubu był sprowadzany z niższej ligi, troche ma taką latke bramkarza nr 2 przez to przyklejona, ze Seba ok, ale jakby kogos kupic innego to bedzie kozak.
tak z ciekawości, są statystyki obronionych strzałów/mecz i w sezonie? To także fajnie byłoby porównać
- Edytowany
https://www.ekstraklasa.org/zawodnik/3632/cracovia-2025-2026-sezon-2025-2026/199/sebastian-madejski-a776227a-21d6-4cd0-9c15-21127efcb99e/5927
Tu masz Sebę i obronione strzały ogólem i na mecz.
Tam są tez inne, w porównaniu z ligą Sebastian ma 9 wynik obronionych strzałów. Do niewielu dopuszcza nasza obrona.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)