Zabezpieczamy się przed odejściem Oskara.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1707270 [quote]#post1707254 ... Możesz nas oświecić co takiego się dzieje?...[/quote]
Nie no w ogóle nic się nie dzieje. Nic a nic. Patrz ile mamy przewagi nad drużynami na miejscach spadkowych. Nadal nie mamy skrzydłowych, atmosfera w drużynie jest fatalna, cyrkowcy z Turcji przy sterach i Ela, która zajumala tereny i pewnie chce jeszcze sprzedać Wielicka. Stojilkovic i Wójcik chcą odejść byle gdzie, Maigaard odszedł byle gdzie. To mało? Zobacz jeszcze kto jest za nami w tabeli i zapewne nas wyprzedzi np Legia. Moim zdaniem jesteśmy w tym momencie drużyną do spadku.[/quote]
O chuju złoty....
Ile mamy straty do lidera?
Skrzydłowym chyba ma.byc ten gość z Brazylii.
Skąd.wiez jaka jest atmosfera w drużynie?
Może i Ela chce (chociażnie wiadomo), ale nie może .
Skąd wiesz że Filip, a zwłaszcza Oskar chcą odejść byle gdzie?
Maigard nie odszedł byle gdzie tylko byle blisko (nie trzeba mieszkania zmieniać) I byle pracodawca rzygał dotychczasową pensję x2.
Zapewne to.... umrzemy.... kiedyś.... wszyscy.
Moim zdaniem pierdolisz bo się naczytałeś jakichś pierdół o żabach.
P.s
W Klubie nie jest cudownie, o mistrza raczej nie powalczymy, kasy jest niedużo, ale to nie znaczy że nie załapiemy się tym składem oraz ambicją i walką do pucharów. Precz z tym wiecznym defetyzmem!
[quote]#post1707262 wali mnie to co robisz, z kim biegasz i gdzie. jako kibic Cracovii wystarczy mi byś jej dobrze życzył. a skoro chcesz derbów to nie życzysz jej dobrze. co każe mi poddawać w wątpliwość to kim jesteś. czy admini już sprawdzili gościa po IP czy jego niezdrowe zamiłowanie nie objawia się jeszcze w inny sposób? dziękuję z góry @koziołek#3702[/quote]
Ja nie mam takich możliwości :) tylko kasować.
Poza tym takie wyklinanie na I ligowców kończy się tak, że w robocie mam często niespodzianki z ich herbem :D Czasem lepiej nie wymawiać tej nazwy.
https://x.com/KamilloLce/status/2014735417011003829
- Edytowany
Co do Oskara to już teraz można a nawet trzeba szukać następcy bo niestety ale prędzej czy pózniej odejdzie do lepszej ligi i taka jest kolej rzeczy. Oby nie teraz a najwczesniej po sezonie. Podobna sytuacja ze Stoijlkoviciem a na pozycji środkowego obrońcy i napastnika nie ma godziwych następców na ten moment. Po sezonie moze się tak skończyć,że cała trójka z przodu odejdzie bo jeszcze Carpentier jak będzie szklany oraz Zahiroleslam, który może być jedynie nr.3 jako zabezpieczenie. Zadanie dla Gambala,żeby szukać i dostać zgodę u góry. Zapewne pod koniec okienka przyjdą tacy co będą musieli zmienić klub i cena będzie dużo mniejsza.
[quote]#post1707270 [quote]#post1707254 ... Możesz nas oświecić co takiego się dzieje?...[/quote]
Nie no w ogóle nic się nie dzieje. Nic a nic. Patrz ile mamy przewagi nad drużynami na miejscach spadkowych. Nadal nie mamy skrzydłowych, atmosfera w drużynie jest fatalna, cyrkowcy z Turcji przy sterach i Ela, która zajumala tereny i pewnie chce jeszcze sprzedać Wielicka. Stojilkovic i Wójcik chcą odejść byle gdzie, Maigaard odszedł byle gdzie. To mało? Zobacz jeszcze kto jest za nami w tabeli i zapewne nas wyprzedzi np Legia. Moim zdaniem jesteśmy w tym momencie drużyną do spadku.[/quote]
Skąd wiesz jaka jest atmosfera w drużynie, masz tam jakieś wtyki??? Bynajmniej z filmików kręconych codziennie i wywiadów z zawodnikami oraz kadrą nic takiego nie wynika.
Skąd masz info, że Stojilkovic i Wójcik chcą odejść byle gdzie???
Maigaard odszedł tam, bo mu się kończył kontrakt i nie chciał go przedłużyć jeszcze za Drożdża, a zarobi dużo więcej niż w Cracovii.
Zresztą jak mawiał klasyk, każdy zawodnik jest na sprzedaż.
Co do tych "cyrkowców' to zaczekam z ocenami do końca sezonu, każdy u mnie ma czystą kartę na początek i nikogo przedwcześnieśnie nie skreślam.
Natomiast na pewno nie będzie tak, że pani Ela będzie co chwilę udzielała wywiadów i pozowała do zdjęć, tak jak to inni mieli w zwyczaju.
[quote]#post1707284 https://x.com/KamilloLce/status/2014735417011003829[/quote]
Pyton z X twierdzi że klepnięte.
[quote]#post1707269 sram na emocje. liczy się interes klubu. w interesie klubu jest by curva zdechła a nie wrcała do ekstraklasy bo ktoś to lubi. jak lubi to można na reymonta iść. żeby nie powiedzieć, że można wnr[/quote]
Nie wiem jak resztę, ale mnie wyjątkowo wkurwia ta „curva” - przez c oraz v (wiadomo czemu)
Kurwa jest po prostu kurwą i nazywajmy tę kurwę jej kurewskim imieniem. 😎
@morata#15537 klepnięte to będzie po prezentacji. Jak coś wypływało na X to zwykle guzik z tego było
Ok, czyli dziś kogoś ogłoszą 😋
https://www.facebook.com/kscracoviasa/posts/pfbid02T96yFQ46yBq961jzyE9LhpkSK9osPtAsyAK3wUswTYqQLMcGR3Bn7hLLzJ3AaaDHl
I mam nadzieję że zaskoczą nas skrzydłowym jakimś, na chuja nam kolejny defensywny, jednego żeśmy się pozbyli to stan się musi zgadzać?
[quote]#post1707294 I mam nadzieję że zaskoczą nas skrzydłowym jakimś, na chuja nam kolejny defensywny, jednego żeśmy się pozbyli to stan się musi zgadzać?[/quote]
Pewnie Słoweńca albo Domingueza ogłoszą, nie liczyłbym na nic innego.
Nadal brak skrzydłowych i napastnika do rywalizacji z Stojilkovicem
[quote]#post1707295 [quote]#post1707294 I mam nadzieję że zaskoczą nas skrzydłowym jakimś, na chuja nam kolejny defensywny, jednego żeśmy się pozbyli to stan się musi zgadzać?[/quote]
Pewnie Słoweńca albo Domingueza ogłoszą, nie liczyłbym na nic innego.
Nadal brak skrzydłowych i napastnika do rywalizacji z Stojilkovicem[/quote]
Zahirocostam i pilkarz wieczna kontuzja.. takze jest dwoch...
Kolejny raczej nie wchodzi w gre chyba ze ktoregos sie pozbeda..
Nazywanie Nas głównym kandydatem do spadku to już jest kurwa gruba przesada, mamy 3 punkty do lidera, 7 przewagi nad strefą spadkową, z podstawowego składu odszedł Maigaard który biegał 14 km w meczu ale w tempie jak Oldboye pod Balonem i miał tak naprawdę jedną bardzo dobrą rundę, zaraz będzie transfer do klubu i to nie gościa wziętego z przystanku na Cichym Kąciku, lód na rozgrzane głowy bo tego się czytać nie da.
[quote]#post1707274 [quote]#post1707270 ... Moim zdaniem jesteśmy w tym momencie drużyną do spadku....[/quote]
Nierozumiem dlaczego w tym momencie jesteśmy do spadku a chwilę wcześniej byliśmy do pucharów ?
Będę prezentować nowego piłkarza ?
Czy wyjebane mają
włodar wstepnie potwierdza tego słoweńca, Wójcik i stojko zostaja wg, włodara
Odpalić Zahiro albo tego kuracjusza, wyłożyć bańkę euro i wykupić Roche z Rakowa.
[quote]#post1707307 Odpalić Zahiro albo tego kuracjusza, wyłożyć bańkę euro i wykupić Roche z Rakowa.[/quote]
Rocha grał w tym sezonie już w dwóch klubach, nie może zagrać w trzecim, zostaje mu Raków lub Lubin
@Antoine#30209 to byłby sztos.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
gbialas, Goście (6)