Zabezpieczamy się przed odejściem Oskara.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1707270 [quote]#post1707254 ... Możesz nas oświecić co takiego się dzieje?...[/quote]
Nie no w ogóle nic się nie dzieje. Nic a nic. Patrz ile mamy przewagi nad drużynami na miejscach spadkowych. Nadal nie mamy skrzydłowych, atmosfera w drużynie jest fatalna, cyrkowcy z Turcji przy sterach i Ela, która zajumala tereny i pewnie chce jeszcze sprzedać Wielicka. Stojilkovic i Wójcik chcą odejść byle gdzie, Maigaard odszedł byle gdzie. To mało? Zobacz jeszcze kto jest za nami w tabeli i zapewne nas wyprzedzi np Legia. Moim zdaniem jesteśmy w tym momencie drużyną do spadku.[/quote]
O chuju złoty....
Ile mamy straty do lidera?
Skrzydłowym chyba ma.byc ten gość z Brazylii.
Skąd.wiez jaka jest atmosfera w drużynie?
Może i Ela chce (chociażnie wiadomo), ale nie może .
Skąd wiesz że Filip, a zwłaszcza Oskar chcą odejść byle gdzie?
Maigard nie odszedł byle gdzie tylko byle blisko (nie trzeba mieszkania zmieniać) I byle pracodawca rzygał dotychczasową pensję x2.
Zapewne to.... umrzemy.... kiedyś.... wszyscy.
Moim zdaniem pierdolisz bo się naczytałeś jakichś pierdół o żabach.
P.s
W Klubie nie jest cudownie, o mistrza raczej nie powalczymy, kasy jest niedużo, ale to nie znaczy że nie załapiemy się tym składem oraz ambicją i walką do pucharów. Precz z tym wiecznym defetyzmem!
[quote]#post1707262 wali mnie to co robisz, z kim biegasz i gdzie. jako kibic Cracovii wystarczy mi byś jej dobrze życzył. a skoro chcesz derbów to nie życzysz jej dobrze. co każe mi poddawać w wątpliwość to kim jesteś. czy admini już sprawdzili gościa po IP czy jego niezdrowe zamiłowanie nie objawia się jeszcze w inny sposób? dziękuję z góry @koziołek#3702[/quote]
Ja nie mam takich możliwości :) tylko kasować.
Poza tym takie wyklinanie na I ligowców kończy się tak, że w robocie mam często niespodzianki z ich herbem :D Czasem lepiej nie wymawiać tej nazwy.
https://x.com/KamilloLce/status/2014735417011003829
- Edytowany
Co do Oskara to już teraz można a nawet trzeba szukać następcy bo niestety ale prędzej czy pózniej odejdzie do lepszej ligi i taka jest kolej rzeczy. Oby nie teraz a najwczesniej po sezonie. Podobna sytuacja ze Stoijlkoviciem a na pozycji środkowego obrońcy i napastnika nie ma godziwych następców na ten moment. Po sezonie moze się tak skończyć,że cała trójka z przodu odejdzie bo jeszcze Carpentier jak będzie szklany oraz Zahiroleslam, który może być jedynie nr.3 jako zabezpieczenie. Zadanie dla Gambala,żeby szukać i dostać zgodę u góry. Zapewne pod koniec okienka przyjdą tacy co będą musieli zmienić klub i cena będzie dużo mniejsza.
[quote]#post1707270 [quote]#post1707254 ... Możesz nas oświecić co takiego się dzieje?...[/quote]
Nie no w ogóle nic się nie dzieje. Nic a nic. Patrz ile mamy przewagi nad drużynami na miejscach spadkowych. Nadal nie mamy skrzydłowych, atmosfera w drużynie jest fatalna, cyrkowcy z Turcji przy sterach i Ela, która zajumala tereny i pewnie chce jeszcze sprzedać Wielicka. Stojilkovic i Wójcik chcą odejść byle gdzie, Maigaard odszedł byle gdzie. To mało? Zobacz jeszcze kto jest za nami w tabeli i zapewne nas wyprzedzi np Legia. Moim zdaniem jesteśmy w tym momencie drużyną do spadku.[/quote]
Skąd wiesz jaka jest atmosfera w drużynie, masz tam jakieś wtyki??? Bynajmniej z filmików kręconych codziennie i wywiadów z zawodnikami oraz kadrą nic takiego nie wynika.
Skąd masz info, że Stojilkovic i Wójcik chcą odejść byle gdzie???
Maigaard odszedł tam, bo mu się kończył kontrakt i nie chciał go przedłużyć jeszcze za Drożdża, a zarobi dużo więcej niż w Cracovii.
Zresztą jak mawiał klasyk, każdy zawodnik jest na sprzedaż.
Co do tych "cyrkowców' to zaczekam z ocenami do końca sezonu, każdy u mnie ma czystą kartę na początek i nikogo przedwcześnieśnie nie skreślam.
Natomiast na pewno nie będzie tak, że pani Ela będzie co chwilę udzielała wywiadów i pozowała do zdjęć, tak jak to inni mieli w zwyczaju.
[quote]#post1707284 https://x.com/KamilloLce/status/2014735417011003829[/quote]
Pyton z X twierdzi że klepnięte.
[quote]#post1707269 sram na emocje. liczy się interes klubu. w interesie klubu jest by curva zdechła a nie wrcała do ekstraklasy bo ktoś to lubi. jak lubi to można na reymonta iść. żeby nie powiedzieć, że można wnr[/quote]
Nie wiem jak resztę, ale mnie wyjątkowo wkurwia ta „curva” - przez c oraz v (wiadomo czemu)
Kurwa jest po prostu kurwą i nazywajmy tę kurwę jej kurewskim imieniem. 😎
@morata#15537 klepnięte to będzie po prezentacji. Jak coś wypływało na X to zwykle guzik z tego było
Ok, czyli dziś kogoś ogłoszą 😋
https://www.facebook.com/kscracoviasa/posts/pfbid02T96yFQ46yBq961jzyE9LhpkSK9osPtAsyAK3wUswTYqQLMcGR3Bn7hLLzJ3AaaDHl
I mam nadzieję że zaskoczą nas skrzydłowym jakimś, na chuja nam kolejny defensywny, jednego żeśmy się pozbyli to stan się musi zgadzać?
[quote]#post1707294 I mam nadzieję że zaskoczą nas skrzydłowym jakimś, na chuja nam kolejny defensywny, jednego żeśmy się pozbyli to stan się musi zgadzać?[/quote]
Pewnie Słoweńca albo Domingueza ogłoszą, nie liczyłbym na nic innego.
Nadal brak skrzydłowych i napastnika do rywalizacji z Stojilkovicem
[quote]#post1707295 [quote]#post1707294 I mam nadzieję że zaskoczą nas skrzydłowym jakimś, na chuja nam kolejny defensywny, jednego żeśmy się pozbyli to stan się musi zgadzać?[/quote]
Pewnie Słoweńca albo Domingueza ogłoszą, nie liczyłbym na nic innego.
Nadal brak skrzydłowych i napastnika do rywalizacji z Stojilkovicem[/quote]
Zahirocostam i pilkarz wieczna kontuzja.. takze jest dwoch...
Kolejny raczej nie wchodzi w gre chyba ze ktoregos sie pozbeda..
Nazywanie Nas głównym kandydatem do spadku to już jest kurwa gruba przesada, mamy 3 punkty do lidera, 7 przewagi nad strefą spadkową, z podstawowego składu odszedł Maigaard który biegał 14 km w meczu ale w tempie jak Oldboye pod Balonem i miał tak naprawdę jedną bardzo dobrą rundę, zaraz będzie transfer do klubu i to nie gościa wziętego z przystanku na Cichym Kąciku, lód na rozgrzane głowy bo tego się czytać nie da.
[quote]#post1707274 [quote]#post1707270 ... Moim zdaniem jesteśmy w tym momencie drużyną do spadku....[/quote]
Nierozumiem dlaczego w tym momencie jesteśmy do spadku a chwilę wcześniej byliśmy do pucharów ?
Będę prezentować nowego piłkarza ?
Czy wyjebane mają
włodar wstepnie potwierdza tego słoweńca, Wójcik i stojko zostaja wg, włodara
Odpalić Zahiro albo tego kuracjusza, wyłożyć bańkę euro i wykupić Roche z Rakowa.
[quote]#post1707307 Odpalić Zahiro albo tego kuracjusza, wyłożyć bańkę euro i wykupić Roche z Rakowa.[/quote]
Rocha grał w tym sezonie już w dwóch klubach, nie może zagrać w trzecim, zostaje mu Raków lub Lubin
@Antoine#30209 to byłby sztos.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (28 użytkowników)
Goście (28)