[quote]#post1691417 [quote]#post1691415 Czekam prawie 70 lat i mam nadzieję, że może teraz .
Cracovia Pany .[/quote]
Ja czekam od 1978 Cracovia - Star Starachowice 5 : 0 Bujak hat-trick[/quote]
Pamiętny mecz po awansie do II ligi , po tułaczce w lidze okręgowej i III .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Wracając do tematu. Ja wciąż czekam na jakiegoś kota na mocny koniec okienka. Takiego od razu do pierwszego składu.
Do poniedziałku 23:59 - Słowenia
Do wtorku 23:59 - Polska, Belgia, Bułgaria, Czechy, Rumunia
Też czekam i wierzę, że jeszcze pojawi się jeden ofensywny kot...
Mieszane uczucia. Kolejny młody zawodnik odchodzi za relatywnie małe pieniądze , w jego miejsce obcokrajowiec. Ta proporcja nie jest optymalna i mam trochę obawy
Kibice sukcesu na Cracovii 😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣😂
Dawno sie tak nie uśmiałem 😂🤣😂
Kto to jest ten Szeryf? Napisz coś o sobie synu, żebyśmy wiedzieli z kim mamy do czynienia. Ile
Masz lat skąd jesteś?
Kibice sukcesu na Cracovii tego jeszcze nie grali
Ciepłej wody owszem, ale sukcesu, hihi
Kibice sukcesu - made my day.
Choć z drugiej strony, jak piszą tu @konserwa#515 czy @leszeczek#4153 o tym że się wypisują.... nie wiem co bardziej bawi ;)
Nooo w hokeja sukcesy były, może chodzi o kibica sukcesów Cracovii, a nie o piłkę nożną? 🙃
Żeby w Krakowie zobaczyć kibica sukcesu to trzeba się kopsnąć spod naszego stadionu przez łąkę, bacząc, by przypadkiem nie wdepnąć w jakieś łajno. Krów już tam wprawdzie nie ma, ale pełno kundli, na smyczy i samopas.
Wydaję mi się że pasuje wrócić do tematu wątku bo to już nudne
Czy człowieka, który pojawił się na stadionie (a przynajmniej zaczął się identyfikować jako kibic danego klubu) w momencie sukcesu (obojętnie, czy było to mistrzostwo, puchar Polski czy awans do ekstraklasy), a potem został na długie lata szarzyzny i marazmu (a nawet upadku) można nazwać kibicem sukcesu?
I nie nie piszę tu o naszych kibicach...
Sprecyzuj proszę długie lata. Długość dajmy na to jednego pokolenia?
- Edytowany
[quote]#post1691440 Kto to jest ten Szeryf? Napisz coś o sobie synu, żebyśmy wiedzieli z kim mamy do czynienia. Ile
Masz lat skąd jesteś?
Kibice sukcesu na Cracovii tego jeszcze nie grali[/quote]
A co ty z ZOMO? Jestem to jestem nie będę się spowiadał jakiemuś randomowi z neta. Ważne że od dziecka kibicuje Cracovii. Mogę być nawet z gwatameli i nic Ci do tego. Tak obecnie wielu takich przybyło widać po wynikach. Są wyniki to trybuny pełne spadniemy na 7 miejsce i parę porażek to będzie nas z 7-8 k...
[b]Edycja z 07.09.2025 o godz. 15:49 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1691448 Żeby w Krakowie zobaczyć kibica sukcesu to trzeba się kopsnąć spod naszego stadionu przez łąkę, bacząc, by przypadkiem nie wdepnąć w jakieś łajno. Krów już tam wprawdzie nie ma, ale pełno kundli, na smyczy i samopas.[/quote]
Dajcie spokój ten Wiśle, po co ta wojna. Można się nie lubic ale z uśmiechem. Dość ludzi już zginęło od maczet. Nakręcanych przez ludzi którzy mają z tego zyski....i się śmieją bo młodzi latają
[b]Edycja z 07.09.2025 o godz. 15:50 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1691442 Kibice sukcesu - made my day.
Choć z drugiej strony, jak piszą tu @konserwa#515 czy @leszeczek#4153 o tym że się wypisują.... nie wiem co bardziej bawi ;)[/quote]
Tak, miałem na myśli słowa że się wypisują. Na dobre to są i aktywni a jak nie pójdzie to się wypisują. To jak ich nazwać?
Stanowczo protestuję przeciwko wyprowadzaniu z mojego wpisu jakiegokolwiek powiązania z jakimkolwiek narzędziem. Oprócz tego cały czas życzliwie się uśmiecham.
- Edytowany
[quote]#post1691454 ... Tak, miałem na myśli słowa że się wypisują. Na dobre to są i aktywni a jak nie pójdzie to się wypisują. To jak ich nazwać?...[/quote]
Chłystku niedomyty z uśmiechem do psów. Ludziom co na tym forum są aktywni jak ty jeszcze na chleb mówiłeś "pyp" zarzucasz, że są aktywni tylko w czasie sukcesów? Idź ty lepiej do swojej stoczni uczyć kundli kibicowania. U mnie masz ignora. Sprawdzę za 5 lat czy jeszcze jesteś na forum.
Małe dzieci. Jeden drugiemu babkę z piasku rozdeptał i wojna wybuchła. 😱😞😫
Dajcie se po razie i wracamy do tematu.
Ostatnie godziny zostały …
Ogłaszam sondę!
Będzie czy nie będzie (transfer). Oto jest pytanie.
Ja głosuję na TAK. (szt. 1)
Tak czy owak, sędzia ch....
- Edytowany
Tak, tak, tak - będzie jeszcze jeden 😃 KOZAK do przedniej formacji! 👆 {sonda}*
* dopisałem, że to sonda żeby ktoś nie pomyślał, że mam jakieś pewne info z "pięterka".
- Edytowany
Będzie transfer
[b]Edycja z 07.09.2025 o godz. 17:34 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1691464 Będzie transfer
A że mamy najlepsze social w Polsce to zostanie ogłoszony równo o północy w ostatnim dniu okienka 🙏
[b]Edycja z 07.09.2025 o godz. 17:36 (scalono posty)[/b]
@leszeczek#4153
Od 28 lat jestem za Cracovia więc dlaczego miałoby się to zmienić w następnych 5 latach? Chyba że umrę to mnie nie zobaczysz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)