@pasy95#12815 [quote]
Tyle że to byłby transfer czasowy [b]ja tam wolę żeby znaleźli jakiś młody talent za realną dla nas kwotę [/b]najlepiej gdyby to był Polak ale zagranicznym też nie pogardzę do maks 23 lat który się rozwinie (takim zawodnikiem może być Hasić ), wypożyczając zawodników po roku znowu musisz szukać zastępstwa a gdy masz swojego zawodnik to gdy ten chce odejść i go sprzedaż masz kasę by kupić kogoś w zamian(ostatnio to u nas akurat słabo działało, ale w tym okienku Makuch sfinansował nam resztę transferów )[/quote]
A ja wolę, żeby zawodnik byłe realnym wzmocnieniem a nie na papierze. Reprezentant Polski na pewno takim wzmocnieniem jest. A nie niespodzianka w stylu uda się albo i nie....
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1639899 @pasy95#12815 [quote]
Tyle że to byłby transfer czasowy [b]ja tam wolę żeby znaleźli jakiś młody talent za realną dla nas kwotę [/b]najlepiej gdyby to był Polak ale zagranicznym też nie pogardzę do maks 23 lat który się rozwinie (takim zawodnikiem może być Hasić ), wypożyczając zawodników po roku znowu musisz szukać zastępstwa a gdy masz swojego zawodnik to gdy ten chce odejść i go sprzedaż masz kasę by kupić kogoś w zamian(ostatnio to u nas akurat słabo działało, ale w tym okienku Makuch sfinansował nam resztę transferów )[/quote]
A ja wolę, żeby zawodnik byłe realnym wzmocnieniem a nie na papierze. Reprezentant Polski na pewno takim wzmocnieniem jest. A nie niespodzianka w stylu uda się albo i nie....[/quote]
A czy ja pisałem że nie chce wzmocnienia? Chcę ale oprócz tego chcę by to był nasz zawodnik ale żeby mógł się też rozwinąć, tak samo jak i klub, a wypożyczając piłkarzy nie będzie się rozwijał bo zakładając że ten wypożyczony będzie czołowym zawodnikiem to będziemy co roku ich tracić za darmo,lepiej lepiej się rozejrzeć i kupić kogoś na naszą kieszeń i okaże się wzmocnienem takich zawodników jest setki(po to jest Gambał i inni skautowie żeby zminimalizować ryzyko), jeśli już tracić czołowego zawodnika to lepiej żeby coś klubowi skapneło żeby klub mógł się rozwijać i inwestować w nowych graczy czy akademię. A po drugie nie ma gwarancji że ten zawodnik o którym mówimy będzie wzmocnieniem, było wielu zawodników którzy się wyróżniali w ekstraklasie wyjechali po czym wrócili i nic nie grali przykład Klimala
Warto przyjrzeć się bliżej Głogowskiemu z Hutnika.
Dobra już biegnę , gdzie on mieszka?
Aktualnie w Sosnowcu😬
[quote]#post1639932 Warto przyjrzeć się bliżej Głogowskiemu z Hutnika. [/quote]
Pies
[quote]#post1639935 [quote]#post1639932 Warto przyjrzeć się bliżej Głogowskiemu z Hutnika. [/quote]
Pies[/quote]
Pierwszy w historii klubu ?
Znowu zapakował z dyni
- Edytowany
https://kanalsportowy.pl/pilka-nozna/mateusz-legowski-cracovia-salernitana-transfer/ Było, ale czy nie wraca?
legjunia sprzedaje Kramera do Slovana, mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł oddania Kallmana za grosze
Pany... oglada ktos Miedz Legnica?? co to za jakis malolat tam gra co tyle propozycji za 1mln a nawet 1.5 mln propozycje mieli za niego??
Czytalem o Juventusie nawet... jakos nie zakodowalem nazwiska... a szczerze to dpiero po kilku dniach sobie o nim przypomnialem...
Wiktor Bogacz.
Coś o nim poniżej:
Wiktor Bogacz był już o krok od transferu do New York Red Bulls. 20-latek jednak postanowił zostać w Polsce i kontynuować karierę w pierwszoligowej Miedzi Legnica. "Uważam, że na ten wyjazd jest po prostu dla mnie zbyt wcześnie" – poinformował piłkarz na oficjalnej stronie klubu.
Wiktor Bogacz stał się ważnym piłkarzem Miedzi Legnica
Wiktor Bogacz to jedno z odkryć ostatnich miesięcy Betclic 1 Ligi. Od początku sezonu jest pierwszoplanowym zawodnikiem Miedzi Legnica, w której zagrał w czterech spotkaniach, strzelając dwa gole. W ostatnich tygodniach pojawiło się sporo doniesień na temat obserwacji piłkarza przez kilka zagranicznych klubów. Dziennikarz portalu Weszło, Kamil Warzocha, wspomniał nawet o Juventusie.
Wiktor Bogacz: na ten wyjazd jest zbyt wcześnie
Koniec końców, Bogacz miał trafić do klubu MLS, New York Red Bulls, a koszt transferu mógł wynieść dwa miliony euro (według Kamila Warzochy z Weszło). Do transferu jednak nie dojdzie, gdyż taką decyzję podjął sam zawodnik.
"Chciałem Wam przekazać, że zdecydowałem się pozostać w Miedzi pomimo bardzo ciekawej oferty ze strony wspaniałego i wyjątkowego klubu, jakim jest New York Red Bulls. Na pewno wielu może uznać, że to oznaka lekkomyślności, bo takich szans się nie odrzuca, ale ja uważam, że na ten wyjazd jest po prostu dla mnie zbyt wcześnie" – przekazał piłkarz w komunikacie na stronie klubu.
"Czuję się w Legnicy bardzo dobrze, jestem wdzięczny klubowi za szansę jaką tu dostałem. Pamiętam, kiedy po niemal dwóch latach walki z kontuzją Klub zaoferował mi przedłużenie kontraktu, okazując mi ogromne wsparcie w trudnym dla mnie momencie. Wiem, że w tym klubie ludziom zależy najbardziej na sukcesach Miedzi i wiem też, że mogę i chcę im jeszcze w tym pomóc. Na wielkie kontrakty przyjdzie jeszcze czas" – dodał.
https://sport.tvp.pl/79804609/betclic-1-liga-wiktor-bogacz-odrzucil-transfer-do-new-york-red-bulls-z-mls-na-ten-wyjazd-jest-dla-mnie-zbyt-wczesnie
Dzieki wlasnie o niego chodzilo..
Ten Łęgowski to prawda czy farmazon?
[quote]#post1640396 Ten Łęgowski to prawda czy farmazon?[/quote]
Klub zaprzecza, a zawodnik już odmówił przenosin do Polski (Pogoń) ale tak po prawdzie to się okaże 07.09
Chuj z Łęgowskim ja to się boję o Benka
@bu3o#7380
Benek to duży chłop. Nie ma się co bać o niego.
https://weszlo.com/2024/09/02/media-rakow-i-lech-chca-mateusza-legowskiego-oba-kluby-zlozyly-oferte/
Czyli to był pierd mający na celu szum medialny i podbicie stawki :)
A gdzie się dwóch bije , tam ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)