się doszukujecie, on po prostu pokazuje, że Berggrena ma w dupie
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1633866 na swoim profilowym Rakoczy sprzed chwili:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/image-png-31473388.png[/img][/quote]
DEAL DONE
[quote]#post1633870 [quote]#post1633866 na swoim profilowym Rakoczy sprzed chwili:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/image-png-31473388.png[/img][/quote]
DEAL DONE[/quote]
But where?
[quote]#post1633874 [quote]#post1633870 [quote]#post1633866 na swoim profilowym Rakoczy sprzed chwili:
DEAL DONE[/quote]
But where?[/quote]
Chuj wie.
No właśnie nie wiem.
Mam nadzieję że nie do Rakowa :P
- Edytowany
ale że niby raki do rakowa? przeciez on chciał wyjechac za granice to po co ma isc do medalików?
Bo Myszor się tam marnuje.
[quote]#post1633887 Bo Myszor się tam marnuje.[/quote]
Dobrze jest się marnować w dobrym towarzystwie. ( przepraszam za użycie wulgarnego słowa )
nie byłbym zdziwiony raków ma cały czas problemy z Cracovia wiec papszun wymyslił metode wykupowania kogo sie da i wtedy będą w stanie nas ograć hhee
[quote]#post1633891 [quote]#post1633887 Bo Myszor się tam marnuje.[/quote]
Dobrze jest się marnować w dobrym towarzystwie. ( przepraszam za użycie wulgarnego słowa )[/quote]
Powinienes bana za to dostać!! Żeby mi to ostatni raz ☝️
😉
Serio,... na podstawie zdjęcia z meczu z Rakowem u Rakoczego na profilu już oglaszacie transfer....
A ty wszystko na serio bierzesz już pisaliśmy on jest w bardzo złej formie i raczej chętnych na niego nie ma.....za cenę na pewno nie niską
Tal, raków to kawał historii i eldorado...
Ludzie, jeśli cena za Rakoczego to faktycznie 2,5 miliona to Rakowa na niego nie stać. Przypomnijcie sobie jak Makuch do nich przechodził i jaki to był hicior, że transfer za milion.
- Edytowany
Jak sprzedamy duet Rakoczy-Makuch za 3.5 mln euro to proponuję wysłać delegacje do prezesa z naprawdę dobrym trunkiem. Michał to nie jest zły zawodnik ale On w Cracovii nie zrobi kroku do przodu, będzie grał cały czas na tym samym poziomie, strzeli ważna bramkę a potem trzy mecze będzie beznadziejny i tak wkoło. Byle nie odchodził do Rakowa. Kierunki takie jak Grecja, Holandia, Turcja może Belgia ? Co do Benka, za wszelką cenę zostawić bo to jest gość który jak nie ma już siły to daje z wątroby, zawsze na 100 procent
Też mi się w to nie chce wierzyć, ale czy Rakowa nie stać? Budżet na to okienko mieli chyba 8 milionów euro.
- Edytowany
[quote]#post1633857 Jakos do tej pory to mityczne sciaganie lepszych za 1/5 ceny sprzedazy jakos nie funkcjonowalo[/quote]
Bo jakoś do tej pory niewiele sprzedawaliśmy za dobrą kasę
[quote]#post1633672 [quote]#post1633669 [quote]#post1633667 Nie no gość wygląda na piłkarza, rusza się dobrze, technicznie fajny, lewa noga miazga 🫡 wydaje się że to będzie mega transfer. Co do młodzieżowca, jak dla mnie ten transfer środkowego obrońcy o którym dużo się mówi to powinien być młodzieżowiec do grania, tak na moją logikę. Dodatkowo minuty będzie zbierał Biedrzycki i Rózga żeby zmieścić się w limicie i powinno być dobrze, bo klub na pewno przy obecnej sytuacji finansowej nie pozwoli sobie na stratę pieniędzy [/quote]
Ciekawa teoria z tym obrońcą, ale byłbym totalnie za. Pytanie kto spełnia kryteria potencjalnie by posadzić kogoś z naszych ŚO na ławce.
Nawet światopwa topka pokazuje, że jak ktoś umie grać to nie ważne czy w ofensywie czy w def, minuty będzie dostawał za jakość (patrz Trent Alexander Arnold, lub w ostatnim sezonie Jarell Quansah w Liverpoolu).[/quote]
Ja bym widział u nas Zarównego z Chrobrego rocznik 04 już trzeci sezon gra w pierwszej lidze i według mnie sprawdził by się w ekstraklasie (tylko z tego co czytałem Gts się do niego przymierza)
https://www.transfermarkt.pl/albert-zarowny/profil/spieler/1000682[/quote]
gts to może sobie co najwyżej nowy kaganiec na pysk przymierzyć...
- Edytowany
A po co im kaganiec jak oni zębów nie mają i tylko szczekanie im zostało.
Chyba, że miałeś na myśli kaganiec oświaty. Tak ten by im się przydał.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)