[quote]#post1633866 na swoim profilowym Rakoczy sprzed chwili:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/image-png-31473388.png[/img][/quote]
DEAL DONE
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1633870 [quote]#post1633866 na swoim profilowym Rakoczy sprzed chwili:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/image-png-31473388.png[/img][/quote]
DEAL DONE[/quote]
But where?
[quote]#post1633874 [quote]#post1633870 [quote]#post1633866 na swoim profilowym Rakoczy sprzed chwili:
DEAL DONE[/quote]
But where?[/quote]
Chuj wie.
No właśnie nie wiem.
Mam nadzieję że nie do Rakowa :P
- Edytowany
ale że niby raki do rakowa? przeciez on chciał wyjechac za granice to po co ma isc do medalików?
Bo Myszor się tam marnuje.
[quote]#post1633887 Bo Myszor się tam marnuje.[/quote]
Dobrze jest się marnować w dobrym towarzystwie. ( przepraszam za użycie wulgarnego słowa )
nie byłbym zdziwiony raków ma cały czas problemy z Cracovia wiec papszun wymyslił metode wykupowania kogo sie da i wtedy będą w stanie nas ograć hhee
[quote]#post1633891 [quote]#post1633887 Bo Myszor się tam marnuje.[/quote]
Dobrze jest się marnować w dobrym towarzystwie. ( przepraszam za użycie wulgarnego słowa )[/quote]
Powinienes bana za to dostać!! Żeby mi to ostatni raz ☝️
😉
Serio,... na podstawie zdjęcia z meczu z Rakowem u Rakoczego na profilu już oglaszacie transfer....
A ty wszystko na serio bierzesz już pisaliśmy on jest w bardzo złej formie i raczej chętnych na niego nie ma.....za cenę na pewno nie niską
Tal, raków to kawał historii i eldorado...
Ludzie, jeśli cena za Rakoczego to faktycznie 2,5 miliona to Rakowa na niego nie stać. Przypomnijcie sobie jak Makuch do nich przechodził i jaki to był hicior, że transfer za milion.
- Edytowany
Jak sprzedamy duet Rakoczy-Makuch za 3.5 mln euro to proponuję wysłać delegacje do prezesa z naprawdę dobrym trunkiem. Michał to nie jest zły zawodnik ale On w Cracovii nie zrobi kroku do przodu, będzie grał cały czas na tym samym poziomie, strzeli ważna bramkę a potem trzy mecze będzie beznadziejny i tak wkoło. Byle nie odchodził do Rakowa. Kierunki takie jak Grecja, Holandia, Turcja może Belgia ? Co do Benka, za wszelką cenę zostawić bo to jest gość który jak nie ma już siły to daje z wątroby, zawsze na 100 procent
Też mi się w to nie chce wierzyć, ale czy Rakowa nie stać? Budżet na to okienko mieli chyba 8 milionów euro.
- Edytowany
[quote]#post1633857 Jakos do tej pory to mityczne sciaganie lepszych za 1/5 ceny sprzedazy jakos nie funkcjonowalo[/quote]
Bo jakoś do tej pory niewiele sprzedawaliśmy za dobrą kasę
[quote]#post1633672 [quote]#post1633669 [quote]#post1633667 Nie no gość wygląda na piłkarza, rusza się dobrze, technicznie fajny, lewa noga miazga 🫡 wydaje się że to będzie mega transfer. Co do młodzieżowca, jak dla mnie ten transfer środkowego obrońcy o którym dużo się mówi to powinien być młodzieżowiec do grania, tak na moją logikę. Dodatkowo minuty będzie zbierał Biedrzycki i Rózga żeby zmieścić się w limicie i powinno być dobrze, bo klub na pewno przy obecnej sytuacji finansowej nie pozwoli sobie na stratę pieniędzy [/quote]
Ciekawa teoria z tym obrońcą, ale byłbym totalnie za. Pytanie kto spełnia kryteria potencjalnie by posadzić kogoś z naszych ŚO na ławce.
Nawet światopwa topka pokazuje, że jak ktoś umie grać to nie ważne czy w ofensywie czy w def, minuty będzie dostawał za jakość (patrz Trent Alexander Arnold, lub w ostatnim sezonie Jarell Quansah w Liverpoolu).[/quote]
Ja bym widział u nas Zarównego z Chrobrego rocznik 04 już trzeci sezon gra w pierwszej lidze i według mnie sprawdził by się w ekstraklasie (tylko z tego co czytałem Gts się do niego przymierza)
https://www.transfermarkt.pl/albert-zarowny/profil/spieler/1000682[/quote]
gts to może sobie co najwyżej nowy kaganiec na pysk przymierzyć...
- Edytowany
A po co im kaganiec jak oni zębów nie mają i tylko szczekanie im zostało.
Chyba, że miałeś na myśli kaganiec oświaty. Tak ten by im się przydał.
I tu powinien wystąpić jakiś kumaty i rzucić: "powiedz im to w twarz" czy jakoś tak 😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (5)