Łącznik!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
[quote]#post1630600 Czyli pomocnik[/quote]
Drogi Zuberku przedstaw mi proszę tok myślowy, który zaprowadził Cię od mostu do pomocnika 😏
Ten opis by bardziej pasował do ściągnięcia kogoś ze Śląska (tego geograficznego lub malinowego)
Edit: No Rock już to jakby lepiej logicznie ujął 😉 zapomniałem że tak się drzewiej na pomocnika mówiło.
Łączy dwie strony, tak jak pomocnik łączy dwie formacje;)
"Trzej przyjaciele z boiska: skrzydłowy, bramkarz i [h2]łącznik[/h2]
Żyć bez siebie nie mogą,dziarscy i nierozłączni
Niejeden mecz już wygrali, niejeden przegrać zdążyli
Często się rozjeżdżali, lecz zawsze znów się schodzili"
@pablo74#33265 [quote]#post1630605 "Trzej przyjaciele z boiska: skrzydłowy, bramkarz i [h2]łącznik[/h2]
Często się rozjeżdżali, lecz zawsze znów się schodzili"[/quote]
Bolo łącznik :D
[quote]#post1630599 [quote]#post1630597 Dodali post na fb.
Most Retmański to kamienny most w dzielnicy XIII, na Ludwinowie nad rzeką Wilgą. Został zbudowany w 1938 roku jako element niezrealizowanego kanału Śląsk – Kraków. Most ten jest jedynym nieleżącym nad Wisłą oficjalnie nazwanym mostem w Krakowie.
Musieli omijać mosty nad inną rzeką 😀
[quote]#post1630607 @pablo74#33265 [quote]#post1630605 "Trzej przyjaciele z boiska: skrzydłowy, bramkarz i [h2]łącznik[/h2]
Często się rozjeżdżali, lecz zawsze znów się schodzili"[/quote]
Bolo łącznik :D[/quote]
łacznik bolo juz za stary...
Podobno teraz został agentem sportowym
działa jako fryzjer??
Nadchodzi
https://x.com/Irak_FRA/status/1813295022865023436?t=okDxz9Y8dALPaG66DY2EMw&s=19
[quote]#post1630646 Nadchodzi
https://x.com/Irak_FRA/status/1813295022865023436?t=okDxz9Y8dALPaG66DY2EMw&s=19[/quote]
Wydalo sie wszystko .. prezes ma leb do interesow... bedac w Zakopcu okolo 50% turystow to wlasnie arabelki... akcja Cracoviacy i Gorale... teraz irakijczyk czyli arabelek i cyk plus 10% do frekwencji w sukienkach... przyjedzie jakis szejk i cyk kupi klub a my wygrywamy lige miszczuf i mistrzostwo swiata klubowe...
https://www.expressen.se/sport/fotboll/allsvenskan/al-ammari-emotionell-infor-dromflytten-inte-vad-jag-hade-sett-framfor-mig/
- Edytowany
(gugiel translejt)
Jednocześnie nie może zaprzeczyć, że nie może się doczekać przygody, która czeka go teraz w Polsce.
- Ciężko walczyłem, aby móc zrobić ten krok i wreszcie móc przetestować swoje skrzydła za granicą. To będzie niesamowita zabawa, więc podejmę to wyzwanie.
Co skłoniło Cię do skorzystania z oferty?
- Miałem wrażenie, że bardzo dobrze mnie przeszukali, kiedy przedstawiali projekt. To klub, który chce przyjąć taką filozofię futbolu, która będzie mi bardzo odpowiadać, więc wszystko było dobrze.
W ostatnich latach coraz więcej Szwedów aplikowało do Polski, a Al-Ammari słyszał o polskiej piłce nożnej, zanim podjął decyzję o przeprowadzce.
- Jestem bardzo dobrym przyjacielem Jetmira Haliti, który grał wcześniej w AIK, a teraz jest w Polsce i on wie, że to trwa już od jakiegoś czasu. Opowiedział mi trochę o lidze i życiu w niej, więc nie mogę się doczekać ponownego spotkania z nim.
Po opuszczeniu Örjans Vall przeczekał noc w Kopenhadze, by dziś rano wsiąść do samolotu do Krakowa, który w przyszłości będzie jego miejscem zamieszkania. Ale nie wszystko jest jeszcze spakowane i gotowe.
- Spakowałem to, co w tej chwili najważniejsze, a potem stopniowo będę zabierał ze sobą kolejne rzeczy. Żonie został miesiąc w pracy, więc nie ma się czym stresować.
Czy nadal wiesz, kiedy robisz swój pierwszy trening?
- Nie, jeszcze nie. Mam kilka osobistych rzeczy, które muszę najpierw naprawić, zanim podpiszę umowę i stanie się to oficjalne.
Jeśli chodzi o to, czego najbardziej nie może się doczekać podczas swojej nadchodzącej przygody w Polsce, jedną z największych atrakcji jest słynna kultura kibiców w tym kraju.
- Kiedy rozmawiałem z Jetmirem, powiedział, że w tej serii jest wiele drużyn, które mają naprawdę dobrą kulturę kibiców i że rozgrywanych jest wiele dużych meczów, więc fajnie będzie pobiegać przed zapełnionymi stadionami. Wtedy czuję, że gram swoje najlepsze mecze – podsumowuje z uśmiechem pomocnik.
Pierwszy arab, który cieszy się że go bardzo dobrze przeszukali.
Zapowiada się nieszablonowy zawodnik.
Może gugiel jednak po czesku tłumaczył.
Hooltura kibiców jest u nas na dobrym poziomie.
Ale jest sposób zeby pogonić go z klubu jakby się nie sprawdził 😉😉😉 rzucanie kotletem i nacieranie klamek tłuszczem ze świni.. nie dotknie 😂🤣😂🤣🤣
[quote]#post1630661 Pierwszy arab, który cieszy się że go bardzo dobrze przeszukali.
Zapowiada się nieszablonowy zawodnik.[/quote]
Jest spora szansa, że mógłby się obrazić za nazywanie Arabem :) Irakijczyk urodzony 30 lat temu w Szwecji brzmi jak Kurd.
@Muertes#933
26 lat temu. Dokładnie 27 lipca.
Nasi napastnicy na ten moment to Kallman, Holender i mlody Śmiglewski powracający po kontuzji. Liczę, że jakieś tajne rozmowy trwają.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)