[quote]#post1626580 [quote]#post1626566 [quote]#post1626535 Co ciekawe, na oficjalnej w kadrze Pasów Hrosso dalej widnieje , brak Jablonskiego, Bitriego, Wilka, Oshimy czy Rapy .Przeoczenie czy ... ?[/quote]
kontrakty są do 30 czerwca najczęściej to nieeleganckie ich wykreślać wcześniej :) [/quote]
Ale oni wszyscy mieli kontrakty do 30 06 2924 . Pięciu już wykreślono , dlaczego nie Hrosso ? [/quote]
aa sorry - to faktycznie nie świadczy o tym co napisałem.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1625443 [quote]#post1625441 [quote]#post1625439 Mnie cisza nie przeszkadza, byle to była cisza przed burzą transferową. Liczę, że wielu z nas mocno się potłucze spadając z krzesła☺ [/quote]
Np gdy się dowie że Makuch idzie do L.[/quote]
Jak pójdzie, to do Rakowa. Ale miejmy nadzieję że go nie przekonają.[/quote]
Raków się uparł na Makucha, może być ciężko go zatrzymać.
Zapłacą 1,5 mln euro i niech idzie. Jeden w tę czy we wtę w naszej sytuacji to jeden uj.
Tyle nie zapłacą, są w trakcie negocjacji, myślę że kwota o okolicy 1 miliona zadowoli obie strony.
Jak są napaleni to szkoda schodzić z kasy tylko brać 1,5.
Przecież każdy wie ze za dużego napastnika trzeba zapłacić, nawet jak się o nogi potyka...
[quote]#post1626597 Zapłacą 1,5 mln euro i niech idzie. Jeden w tę czy we wtę w naszej sytuacji to jeden uj. [/quote]
Jak zapłacą za sosnę jak za heban to niech biorą 😂
A Makuch pod Papszuna idealny. Mareczek w Rakowie jeszcze takiego Byka nie miał...... A w stylu gry Rakowa, to napadzior nie musi umieć strzelać ......
był, parapiłkarz Piasecki
Tak puśćmy jeszcze Kalmana I Kakabadze co?
Przecież szykujemy skład na przyszły sezon w I Lidze - muszą się zgrywać
Czekają nas Derby z Psami, Hutnikiem, Wieczystą
Amy mamy kim grac? Ogolnie na razie wszystko poszlo w dobra strone, jednak jesli chodzi o transfery to posucha ....
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/1718969477-45599021.jpg[/img]
Makuch out.
Tejan in.
Tak to widzę bez strat w poziomie sportowym, a nawet z małym zyskiem.
[quote]#post1626602 był, parapiłkarz Piasecki [/quote]
No chyba jednak Makuch trochę lepszy...... A na pewno bardziej moblilny tur do torowania .....
- Edytowany
Radzę dać spokój z tym wątkiem, szkoda nerwów i czasu. Będą to będą, nie to znaczy, że nie i tyle.
[b]Edycja z 21.06.2024 o godz. 14:45 (scalono posty)[/b]
My możemy chcieć ,ale jak pusto to i Salamon nie naleje..
Nowy kierownik od tego, nowy dyrektor od tamtego. Kolejny klubik partnerski, wizyta w żłobku, czy tam w szkole...
A ja się wisła pytam: "Gdzie SOM transfery?!"
I sponsory, nie jakieś partnery
[quote]#post1626630 Makuch out.
Tejan in.
Tak to widzę bez strat w poziomie sportowym, a nawet z małym zyskiem.
[/quote]
A ten Tejan nie ma również wylądować w Rakowie?
Kolega @DiegoKSC#4145 pozwolił sobie na wpis :"Wiceprezes obiecał(), że nie będzie podcierania dupy szkłem. Wierzę mu, gdyż to zacny op, którego znam już chwilę."
A jako że zaczyna rosnąć i frustracja i zdenerwowanie brakiem wzmocnień drużyny to może popytać po znajomości czy coś idzie w tym kierunku. Głośno tylko myślę.
A jeżeli popełniam błąd, to nie ma tematu...
Bo my się interesujemy piłkarzami którzy grają na mistrzostwach, czekamy aż odpadną i dopiero pójdzie lawina transferów 😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)