Do Wieczystej....
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
7 na 10 ... Ale ważne by miał dobrze ułożona nogę.
Ostatnie dwa mecze poza składem, a to może oznaczać tylko jedno...
Fabrizio Romano: Here we go!
TETE MORENTE WELCOME TO CRACOVIA
😂
- Edytowany
Haha, byłem 2 lutego z synem na meczu Elche CF - Burgos podczas pobytu w Alicante. Fajna atmosfera na stadionie, przyzwoita frekwencja jak na miasto tej wielkości, Morente grał i nawet coś szarpał, ogólnie ofensywa Elche wygląda bardzo przyzwoicie w tej Segunda. Jak się to okaże prawdą to będę się prawie jak skaut czuł 😂 😂
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/received-702738801930816-jpeg-51498617.jpeg[/img]
To przed następnym okienkiem może byś też gdzieś pojechał pooglądać zawodników 😉
[quote]#post1606064 Nie wiem po co na co ale dziś przyleciał do Krakowa Tete Morente lewo skrzydłowy . Znajomy widział go przy odprawie ale nie miał możliwości zbadania sytuacji
Osobiście nie weryfikowałem tej informacji itd możliwe że to przypadek lub zwykły pierd [/quote]
Taaaa jasne 😂 2,5 mln euro złotówa wyskrobał
[quote]#post1606071 [quote]#post1606064 Nie wiem po co na co ale dziś przyleciał do Krakowa Tete Morente lewo skrzydłowy . Znajomy widział go przy odprawie ale nie miał możliwości zbadania sytuacji
Osobiście nie weryfikowałem tej informacji itd możliwe że to przypadek lub zwykły pierd [/quote]
Taaaa jasne 😂 2,5 mln euro złotówa wyskrobał [/quote]
Kontrakt kończy mu się w czerwcu więc wartość rynkowa ma się nijak do kwoty potencjalnego transferu.
- Edytowany
[quote]#post1606070 To przed następnym okienkiem może byś też gdzieś pojechał pooglądać zawodników 😉 [/quote]
Małą bym mial jednak skuteczność, bo podczas tego wyjazdu dzień później byłem na Valencia CF z UD Almeria, a ani Javi Guerra, ani choćby Giorgi Mamardaszwili się nie szykują do przyjścia do nas 😉
A może jednak potomek M.A. Beniowskiego do nas zawita?
Spełnienie marzeń nie jednego forumowicza.
bardziej od tych co się srają o info śmieszą mnie tylko infodawacze, którzy się z info tłumaczą xD
[quote]#post1606075 bardziej od tych co się srają o info śmieszą mnie tylko infodawacze, którzy się z info tłumaczą xD[/quote] co cię śmieszy... Ale tak konkretnie.
Transfer będzie dziś albo jutro, jak nie to mnie zbanujcie.
- Edytowany
Transfer będzie dziś albo jutro,pojutrze, lub w piątek, ewentualnie po weekendzie( być może w weekend), jakby nie to mnie zbanujcie.
najpóźniej w lipcu,
też proszę o bana jak się nie sprawdzi.
Transfer będzie, albo nie, innej możliwości nie ma.
Osobiście bym wolał żeby był.
Transferować mi tu ciapatego i całą rodzinę jego!
Nowa świecka tradycja. Pierd pod hipotekę :D
kontrakt podpisany, problem z pozwoleniem o prace. Ogłoszenie w kazdy dzien nie koniecznie dzis.
Do konca tygodnia musze pokazac goscia z koszulka Cracovii.
mozecie banowac 😎
Czyli jeszcze lepiej, płacić trzeba, pracować nie może. Filipiak by tego nie wymyślił :D
czyli kierunek albansko-afrykanski
Albo Korea Północna. Tego jeszcze nie próbowaliśmy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (19 użytkowników)
gbialas, Arena, TOM76, rozrabiaka, Rakietowy Traktor, Anfield, Pasiakcinq2, BoRut, pablo74, Niewidoczni (2), Goście (8)