Do Wieczystej....
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
7 na 10 ... Ale ważne by miał dobrze ułożona nogę.
Ostatnie dwa mecze poza składem, a to może oznaczać tylko jedno...
Fabrizio Romano: Here we go!
TETE MORENTE WELCOME TO CRACOVIA
😂
- Edytowany
Haha, byłem 2 lutego z synem na meczu Elche CF - Burgos podczas pobytu w Alicante. Fajna atmosfera na stadionie, przyzwoita frekwencja jak na miasto tej wielkości, Morente grał i nawet coś szarpał, ogólnie ofensywa Elche wygląda bardzo przyzwoicie w tej Segunda. Jak się to okaże prawdą to będę się prawie jak skaut czuł 😂 😂
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/received-702738801930816-jpeg-51498617.jpeg[/img]
To przed następnym okienkiem może byś też gdzieś pojechał pooglądać zawodników 😉
[quote]#post1606064 Nie wiem po co na co ale dziś przyleciał do Krakowa Tete Morente lewo skrzydłowy . Znajomy widział go przy odprawie ale nie miał możliwości zbadania sytuacji
Osobiście nie weryfikowałem tej informacji itd możliwe że to przypadek lub zwykły pierd [/quote]
Taaaa jasne 😂 2,5 mln euro złotówa wyskrobał
[quote]#post1606071 [quote]#post1606064 Nie wiem po co na co ale dziś przyleciał do Krakowa Tete Morente lewo skrzydłowy . Znajomy widział go przy odprawie ale nie miał możliwości zbadania sytuacji
Osobiście nie weryfikowałem tej informacji itd możliwe że to przypadek lub zwykły pierd [/quote]
Taaaa jasne 😂 2,5 mln euro złotówa wyskrobał [/quote]
Kontrakt kończy mu się w czerwcu więc wartość rynkowa ma się nijak do kwoty potencjalnego transferu.
- Edytowany
[quote]#post1606070 To przed następnym okienkiem może byś też gdzieś pojechał pooglądać zawodników 😉 [/quote]
Małą bym mial jednak skuteczność, bo podczas tego wyjazdu dzień później byłem na Valencia CF z UD Almeria, a ani Javi Guerra, ani choćby Giorgi Mamardaszwili się nie szykują do przyjścia do nas 😉
A może jednak potomek M.A. Beniowskiego do nas zawita?
Spełnienie marzeń nie jednego forumowicza.
bardziej od tych co się srają o info śmieszą mnie tylko infodawacze, którzy się z info tłumaczą xD
[quote]#post1606075 bardziej od tych co się srają o info śmieszą mnie tylko infodawacze, którzy się z info tłumaczą xD[/quote] co cię śmieszy... Ale tak konkretnie.
Transfer będzie dziś albo jutro, jak nie to mnie zbanujcie.
- Edytowany
Transfer będzie dziś albo jutro,pojutrze, lub w piątek, ewentualnie po weekendzie( być może w weekend), jakby nie to mnie zbanujcie.
najpóźniej w lipcu,
też proszę o bana jak się nie sprawdzi.
Transfer będzie, albo nie, innej możliwości nie ma.
Osobiście bym wolał żeby był.
Transferować mi tu ciapatego i całą rodzinę jego!
Nowa świecka tradycja. Pierd pod hipotekę :D
kontrakt podpisany, problem z pozwoleniem o prace. Ogłoszenie w kazdy dzien nie koniecznie dzis.
Do konca tygodnia musze pokazac goscia z koszulka Cracovii.
mozecie banowac 😎
Czyli jeszcze lepiej, płacić trzeba, pracować nie może. Filipiak by tego nie wymyślił :D
czyli kierunek albansko-afrykanski
Albo Korea Północna. Tego jeszcze nie próbowaliśmy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (22 użytkowników)
Goście (22)