Czemu skoro papiery są podpisane 😁
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1605938 To już drugi tydzień go testują?🤔
To musi być faktycznie kozak.🤗[/quote]
Nie kpij bo o testach pisalem w piątek.
Trzeba jechać do Rącznej i obserwować z lornetką bo na pewno już trenuje 😁
[quote]#post1605938 To już drugi tydzień go testują?🤔
To musi być faktycznie kozak.🤗[/quote]
Mówisz że to ten?
https://www.transfermarkt.pl/milosz-kozak/profil/spieler/208168
Tylko nie ta pozycja
[quote]#post1605926 [quote]#post1605910 Naki ale dotychczas Rozga wchodził na kóncowki z reguly i dawal róznicę.
Dla mnie to błąd JZ, że na niego nie stawia.[/quote]
Kiedy zrobił tą różnice ? W jednym meczu ?[/quote]
Widzę, że kolega wiekszosc meczoŵ z udziałem Rózgi nie widział.
Ma kiwke, smykałe. Moze mu masy brakuje, ale na końcówki jest dobrą alternatywą.
[quote]#post1605947 [quote]#post1605926 [quote]#post1605910 Naki ale dotychczas Rozga wchodził na kóncowki z reguly i dawal róznicę.
Dla mnie to błąd JZ, że na niego nie stawia.[/quote]
Kiedy zrobił tą różnice ? W jednym meczu ?[/quote]
Widzę, że kolega wiekszosc meczoŵ z udziałem Rózgi nie widział.
Ma kiwke, smykałe. Moze mu masy brakuje, ale na końcówki jest dobrą alternatywą.[/quote]
Właśnie widziałem wszystkie, poza jednym naprawdę dobrym meczem, reszta raczej kapa. Siły ma na dwie próby dryblingu, potem głównie chaos. Nie róbcie z niego na siłę zbawiciela bo póki co nie jest wartością dodana w żaden sposób a Wy byście już od niego rozpoczynali ustawianie składu. To samo z Myszorem, chłop prowadził piłkę kolanami i ogólnie piłkarsko wyglądał słabo a Wy go do kadry wpychacie bo strzelił 3 bramki w rundzie. Trochę lodu
Skandal. 19.07 i nie ma transferu :(
[quote]#post1605950 Skandal. 19.07 i nie ma transferu :([/quote]
Duńczyka ogłosili przed północą,więc jest jeszcze czas
No i chuja kurwa jak zawsze i ze wszystkim!!! A idź pan w pizduuuuuu 😂
Może chodziło o 19.06 (19 czerwiec) 😁
[quote]#post1605951 [quote]#post1605950 Skandal. 19.07 i nie ma transferu :([/quote]
Duńczyka ogłosili przed północą,więc jest jeszcze czas[/quote]
Tylko ze przed transferem robili zajawki rozne ( filharmonia itp )
[quote]#post1605953 Może chodziło o 19.06 (19 czerwiec) 😁 [/quote]
To tak jak 100 projektów platfusow...
Miało być bez polityki!
Dzień się jeszcze nie skończył! Cierpliwości....
A czy Rózga nie był jednym z tych co się schlali na meczu repry? Z Janem Labędzkim (ŁKS) i tym kocurem z Lecha, co go chciał Real Sociedad?
Moze to tez dlatego.
Ale owsze. Nie raz udawadniałem ze Zielinski nie lubi młodych na przykładzie chociazby Kapustki (innych wystawi byleby juz byli w miare ograni)
[quote]#post1605959 A czy Rózga nie był jednym z tych co się schlali na meczu repry? Z Janem Labędzkim (ŁKS) i tym kocurem z Lecha, co go chciał Real Sociedad?
Moze to tez dlatego.
Ale owsze. Nie raz udawadniałem ze Zielinski nie lubi młodych na przykładzie chociazby Kapustki (innych wystawi byleby juz byli w miare ograni)[/quote]
Zieliński juz mówił ze dawno odpokutował ten wybryk z alkoholem.
Nazmi Gripshi. Czyżby😁
To my teraz na ofensywę stawiamy. Ok, tylko kiedy wyleczy się defensywa?
[quote]#post1605961 Nazmi Gripshi. Czyżby😁[/quote]
Oby to był ktoś inny. zawodnik który do 26 roku życia nie zdołał się wybić poza ligę albańską i kosowską to nie będzie wzmocnienie ,a poza tym pilniejsze jest wahadło
Już jest wyleczona: po kartkach wracają Ghita i Skovgaard. Na ten moment 4 zdrowych stoperów na 3 miejsca. Na prawym wahadle Kakabadze, na Lewym Jaroszyński. W rezerwie Bochnak, Rapa i Rózga.
No dawać tego Kocura
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)