coraz częściej myślę podobnie ,to moze byc zaplanowany ruch, a ściema po to by kibiców nie wybudzać z letargu
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Tak ... Cracovia planuje spaść ....
Ja pierdole ........ :)
@SaNtO#84
Czekam na tych 50.
Możesz jeszcze parę schematów taktycznych dorzucić dla Jaculi, jak płynnie przechodzić z systemu 3-5-2 z wahadłowymi na swoją wymarzoną formacje ze skrzydłowymi, tych skrzydłowych też od razu wypisz, nie musi być 50, dwóch wystarczy
https://forsal.pl/finanse/gielda/artykuly/9354973,comarch-mial-3242-mln-zl-zysku-netto-818-mln-zl-zysku-ebitda-w-iii.html
[quote]#post1603473 Tak ... Cracovia planuje spaść ....
[/quote]
czy ja gdzieś napisalem ze planuje 'Cracovia"?
[quote]#post1603477 [quote]#post1603473 Tak ... Cracovia planuje spaść ....
[/quote]
czy ja gdzieś napisalem ze planuje 'Cracovia"?[/quote]
Nie musiałeś pisać. Zostało Ci to wirtualnie przypisane 😉
- Edytowany
[quote]#post1603527 ... Nie musiałeś pisać. Zostało Ci to wirtualnie przypisane...[/quote]
W sumie to tez taka moda forumowa ... wmawianie komus ze cos napisal a tak nie bylo... juz kilkukrotnie zlapalem takich forowiczow i jakos nie potrafili nawet przepraszam napisac..oczywiscie nie wszyscy ... niektorzy potrafili sie przyznac...
jakby nie patrzec, mam wątpliwości co do transparetności tego co sie dzieje
Tylko ze nic sie nie dzieje :)
no wlasnie :)
ja tam czekam na aktywność Panów którzy chcieli by matka natura załatwiła sprawę,plus gościa który zakłada Cracovię od nowa.
- Edytowany
[quote]#post1603533 [quote]#post1603527 ... Nie musiałeś pisać. Zostało Ci to wirtualnie przypisane...[/quote]
W sumie to tez taka moda forumowa ... wmawianie komus ze cos napisal a tak nie bylo... juz kilkukrotnie zlapalem takich forowiczow i jakos nie potrafili nawet przepraszam napisac..oczywiscie nie wszyscy ... niektorzy potrafili sie przyznac... [/quote]
Niestety to nie moda, to owoce współczesnej edukacji.
Gdzie są wzmocnienia? Szkłem d... nie wytrzesz
Przyszłe nabytki zgrywają się z resztą zespołu na Fifie 23 lub 24, bo na obóz się nie załapali, wiec musza nadrobić!!!!!!
Mieliśmy i po sparingach widać że mamy nadal olbrzymie problemy ze zdobywaniem bramek, kreowanie akcji ofensywnych idzie jak po grudzie.Jestesmy mocnym kandydatem do spadku.Pan prezes złotówa zaraz faktycznie będzie liczył każda złotówkę jak się znajdziemy w 1 lidze i skonczy się kasa z c+. Jeżeli do krótkiej ławki pojawia się kontuzje ,leżymy i kwiczymy .O ile tendencja w klubach jest prosta 2 klasowych zawodników na każdą pozycje i rywalizacja o tyle u nas jest zawodnik i junior ,rywalizacja taka że śmiać się chce lub płakać,jak kto woli.
No to wypadł nam też Śmigło na dłuższy czas, Stefan, Złotówa do roboty!!!
Nie wiem co oni z tymi piłkarzami robią, że się sypią jak by byli z gipsu.
tak. coś jest chyba nie tak naszym sztabem szkoleniowym
To sztab szkoleniowy jest od leczenia, nowe, nie znałem.🧐
Dopóki drużyna będzie budowana tylko na jednen sezon dopóty będzie to co jest...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (15 użytkowników)
Goście (15)