Duńczyk pewny, kręci się film promujący.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1586446 Nie rozumiem ruchu z Glikiem. Gość ma 35 lat, spadł ze swoim klubem do Serie C, po kontuzji.
Mało nam Świerczewskich, Niedzielanów i Radomskich?[/quote]
Lewandowski tez ma 35 lat.
[quote]#post1586448 [quote]#post1586446 Nie rozumiem ruchu z Glikiem. Gość ma 35 lat, spadł ze swoim klubem do Serie C, po kontuzji.
Mało nam Świerczewskich, Niedzielanów i Radomskich?[/quote]
A co chcesz od Świerczewskiego?
Znakomity transfer. Potem jeszcze ze 3 zezony ciagnął najpierw Lecha a potem Grodzisk.
Nie grał bo Wojtek nie chciał Arka Barana na ławce posadzić. [/quote]
Swierczewski z trener a nie wuefista na ławce zrobiłby z ta drużyna co najmniej jeden medal, a raczej więcej i to pewnie tez ten najcenniejszy - jedna z większych szkód jaka wuefista uczynił Cracovii to odpalenie tego zawodnika
(Swoją droga Radomski wcale nie grał tak złe jak się pisze - on nie miał z kim grać w tej drużynie)
oficjalnie Glik nie przeszedł testów medycznych, nieoficjalnie pomylił brutto z netto 😀
Glik kolejny dziadek w zespole był już Konopianka, ale cóż nikt młody perpektywiczny nie chce przyjść
[quote]#post1586479 oficjalnie Glik nie przeszedł testów medycznych, nieoficjalnie pomylił brutto z netto 😀 [/quote]
Brzmi calkiem spojnie, zatajona wada wzroku.
Ja już naprawdę nie wiem, kto robi sobie jaja, a kto pisze na poważnie :D
Ja piszę poważne jaja;-)
[quote]#post1586485 Ja już naprawdę nie wiem, kto robi sobie jaja, a kto pisze na poważnie :D[/quote]
Glik idzie na dyrektora sportowego. Info pewne.
[quote]#post1586485 Ja już naprawdę nie wiem, kto robi sobie jaja, a kto pisze na poważnie :D[/quote]
U mnie powaga zawsze jak u Rock'a czy Hanka 😎
Glik nie dotarł do Stefana na drodze stanął Tabisz😋
Jaja spox są zwłaszcza z wolnego wybiegu
I glik(e) it...
Widzę że naród nie może się doczekać, ja w sumie też.
Wchodzę co chwile na forum i pierwsze co widzę to" Oleksy Dytiatiew witamy ukraińskie wieżowce " czyli wiem że jeszcze nie, ale mam nadzieję.
Pewnie wszystko na ostatniej prostej. Glik do domu a Janusz do Szwajcarii.... :)
Dawać tego Glika :)
Ps. Kupować bilety na korone jak najszybciej jest to możliwe .....
Bida w narodzie, wszyscy chcą starego, wyleniałego Glika, to ja też chcę!
Nikt nie pisze poważnie.
[quote]#post1586498 Nikt nie pisze poważnie. [/quote]
Takie czasy, że na powieżnie się nie da. Bo my się trochę do Janusza dostosowujemy, a on przyznasz poważny nie jest.
Nic nie kumacie. Glik jest tylko łącznikiem do kontaktu z Mbappe. Znają się, wiec Glik ma zrobić rozeznanie pod przyszły zakup.
Janusz ma myliony.
mBape kupimy w 2098
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)